polikistik over var bende canım ama 6 ay önce bir kürtaj yaşadım kendiliğimden hamile kaldım yani ama kaybettim bebeğimi
Sende çok güzel vermişin cnm.
Ben 32 yasındayım bekarım 157 boy 69,600 kılom spora gıdıyorum haftanın 4 gunu 3 aydır geçen yıl 81 küsürdüm bir ara dıyet apor bıraktım ama kılo almadım ama çok yavaş kılo verıyorım 3 ayda 77,700 den 69.600 ındım hergun yazrım ne yedım ne spor yaptım moralım çabuk dusuyor bende yemek yerıne baska seyler dusunup ugrasmaya çalışıyorım kılo bıldırım gunu varmı
Sebebi sadece pis boğazlık cnmO konuda sana katiliyorum e basliyosun yarin iste ne guzel babanne olmussun o melek icin 2-3 hafta yerinde saymissin cokmu? Bence nedeni onemli sebebin kutsal
Sebebi sadece pis boğazlık cnm
Oh iyi barı..Tamam kizlar sabah bi bunalim di iyiyim.simdi sagolun bacilarrr :)
Evet :) çekiliyordu vallaCok cok zormus baska hc bi ugrasinin olmamasi lazm ki basa cikabilesin:) basa gelen cekiliyo ama herhalde:) smdilik iknci couk mu aman aman diorum:)
Hadi bakalım kır şeytanın bacağını.slm kızlarr yarın büyük günn geçen sene başlamıştım diyete zayıflamaya karar verdiğimden bu yana ilk kez eğer olursam (inş olmuşumdur)73 ü görmüş olucam şeytanın bacağını kırmış olucam en son kilo verdim şubat ayıydı 74 ile hamile kalmıştım bebeğim gitti ama kilo almıştım bir duraklama dönemi yaşadım inş 73 olduysam yırttım sanki şeytanın bacağını kıracamm
Seni izlemeye aldım sende beni izlersen gorebilirsin canım.s.a kızlar ah yarin icin bende cok heycanliyim dun tok karnina 80.700Gram çikmßtm yarin aç karnina bakalim kac çikacak metobolzmam çok yavaş çalisiyo malesef ):ve bugunde sislık var mıdemde şu fotolara bende bkmak istiyorum nasl olçk açaba
HIM anladım.Bu hafta genelde hastaneye koşturduğum için hiç düzenim yoktu cnm
Kötü örnek olmamak için paylaşmadım
Ay sağol moralini duzelttin bacım.Aaaa o ne biçim laf kuzum
Kız biz gençlere kaç basarız
Onlarda bizim yaşımıza geldiklerinde bizim gibi olabilseler
Ay kime neymiş ki, uzulme tatlım bazı insanlar çok patavatsız.inşallah bugünde milletin kabul günü gibi kapıda gören bebek yok mu ne zaman yapacan (sanki kek yapıyoruz aptallar) korunuyorsan sakın korunma dr niye gitmiyon Allahım dedim sabırrrrr
Kiyamam yaaa, hiç bozma morali biz ne artılar gördük dimi?Evetttt kızlar gelelim benim bildirime
Geçen hafta 73.5
Bugün 74.5
Fark +1
Geçen hafta 1 Kilo hedef koymuştum ama eksi değil artı olmuş
Hiç boşuna ağlamayım kendim ettim kendim buldum
İnşallah haftaya hedefim -1.5 yani 73 Kilo
Off densizligin böylesi gün yani!haklısın abla onlara sinirlendim çıktım yürüyüş yaptımm konuşup duracaklar hep biliyorum yengem abimin eşi bile kızıyla sohbet ediyor yani nasihat veriyor yanımda diyorki kızına erkek ne kadar sevsede çocuk olmassa kapıya koyar Allahım duy sesimi sana havale ediyorum dedim bide durumumu da biliyorlar insanları anlamak çok zor gerçektenn
Hoşgeldin bacım..
Ben 32 yasındayım bekarım 157 boy 69,600 kılom spora gıdıyorum haftanın 4 gunu 3 aydır geçen yıl 81 küsürdüm bir ara dıyet apor bıraktım ama kılo almadım ama çok yavaş kılo verıyorım 3 ayda 77,700 den 69.600 ındım hergun yazrım ne yedım ne spor yaptım moralım çabuk dusuyor bende yemek yerıne baska seyler dusunup ugrasmaya çalışıyorım kılo bıldırım gunu varmı
Off densizligin böylesi gün yani!
Hoşgeldin bacım.
Oh be biri geldi sonunda.ben burdayııımmm
Ben diyete bşlayali bu pzt 2 hafta olcak bu haftaninkinimihesaplayalmTatlım 1 haftalık farkı hesabı edecez
İnşallah sende tartıda sevinirsin
Geçen cuma kaç olduğunu hatirliyorsan ona gore devam et bence.Ben diyete bşlayali bu pzt 2 hafta olcak bu haftaninkinimihesaplayalm
Kız emel sende boyle soyleyip heyecanlandiriyosun bizi her seferindeTamam kizlar sabah bi bunalim di iyiyim.simdi sagolun bacilarrr :)
Cuma tartı günü canım.Kızlar tartı gunu varmı yoksa kafamıza goremı yazıyoruz
Tamam teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?