💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ne demek! Ha bide pazartesi tartı var h.sonu kacamagini engellemek için.

Haftada 3 gün tartılcam demek :)2 gun ınce gunde 20 kere tartılır olmustum tartım kafayı yedı pili degıstım kaldırdım haftada 3 normal ben bıldıgınız pıskopata bagladım dengesız oldum 3 ayda8 kılo ıncelmem ıyı gıbı bacaklarda sıkıntı yasıyorum ölcumde aynı cıkkyor ama bazı olmayan pantalonlar oluyor

Başka hangi topiklere yazıyon bilmiyom ama biz pazartesi ve cuma tartılıyoruz
Listeyi cuma yapıyoruz
Bide eğer paylaşımın düzenli olursa 2 hafta sonra ismini ilk sayfaya eklicem (buraya başladığın başlangıç kilonla)

Tomurcuk topıgıne 1 aydır yazıyorum ben zaten evde oldugum ıcın hergun verırım menumu bu sayede kendımı dızgınlıyorum

asya_01 hic takilma sen bole seylere cunku insalar hep konusurlar ilki olunca allah in is izni ile hemen baslicaklar bu kez 2. Dr hemen yap aralari cok olmasin falan bi kisimda sakin hemen yapma yok sole bole hep cene
Bir adam karisiyla biryere gidiyomus .esini essege bindirmis yuruyolarmis yanindan gecenler şuna bak kilibik kariyi bindirmis kendi yuruyo demis oda kendisi binmis hanimini yurutmus.
Bu seferde goren birisi suna bak nasil insan kendi essege binmis karisini yurutuyor merhamet kalmamis demis.
Bu sefer 2 si birden binmis essege
Yine yanindan gecenler yuh hayvana eziyet ediyolar 2 kisi essege binilirmi demis .
Adamin morali bozulmus hanimini yanina almis essegin ipinden tutmus yururlerken yanindan gecen kisi bu defada sunlara bak essek bos gidiyo kendileri yuruyo demis
Yani kimseyi memnun edemessin keyfine bak kuzum

Evet haftada 4 gun gıdıyor aşırı yavas kılo verıyorum hatta doktora gıttım ınsulın dırencım cıkrı bır ara ılac kullandım ama bana kılo verdırmedı
Tatlım 3 ayda 8 Kilo vermişin bence hiçde az değil
Başlangıçta su kaybı olduğu için çabuk gider
Ama sen yeni başlamamışın yani çok normal

Tatlım 3 ayda 8 Kilo vermişin bence hiçde az değil
Başlangıçta su kaybı olduğu için çabuk gider
Ama sen yeni başlamamışın yani çok normal

Bsn hıc her ay 2,5 3 kılo verıyorum son 1 aydır daha duzenlıyım slonda ölcum yapıldı 3 kılonun 3 de yag kas kaybım yok buna şukur dıyorum ama bacaklarım ıncelse mutlu olucam

Çok güzelmiş Özlemim, gerçekten öyle
Bi elalemin ne dediğini bırakıp kendimize bakabilsek
Tabi bide millet olarak başkalarının işine burnhmuzu sokmayı çok seviyoruz

doğru söylüyorsun canım

Elımden geldgınce gecmısı okumaya calısıyorum ama telefondan zor oluyor ama her akşam kesın menu sporum attıgım adım içtigime kadar yazarım
Bende hep telden giriyom cnm
Bana daha pratik geliyor
Burda sadece Kilo değil hayatı paylaşıyoruz o yüzden istediğin konuda yazabilirsin

Bsn hıc her ay 2,5 3 kılo verıyorum son 1 aydır daha duzenlıyım slonda ölcum yapıldı 3 kılonun 3 de yag kas kaybım yok buna şukur dıyorum ama bacaklarım ıncelse mutlu olucam
Zaten bizim amacımız Kilo değil yağ kaybetmek
Sende bunu başarmışın ne güzel
Devamı gelsin inşallah

Zaten bizim amacımız Kilo değil yağ kaybetmek
Sende bunu başarmışın ne güzel
Devamı gelsin inşallah

Devamlı aktıf olması cok ıyı bende aktıf olurum elımden geldıgıınce ınsan herseyı yazınca ıyı oluyor kacamak yapmıyorum dıkkat edıyrıum bıde aynı amaç olunca hepımız bırbırımızı anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…