Yok cnm, sadece cuma günleri liste yapıyoruzBen diyete bşlayali bu pzt 2 hafta olcak bu haftaninkinimihesaplayalm
Bende geldim tatlımOh be biri geldi sonunda.
ne demek! Ha bide pazartesi tartı var h.sonu kacamagini engellemek için.
Bildiğim kadarıyla yok cnmSpor salonuna gıden varmı aranızda
Bildiğim kadarıyla yok cnm
Sen gidebiliyomusun
Az önce döndüm oleeeey kaptanim hemen almaya çalışacak listeye motivasyon için.Bende geldim tatlım
Sen neler yapıyon
Takıma döndünmü
Başka hangi topiklere yazıyon bilmiyom ama biz pazartesi ve cuma tartılıyoruzHaftada 3 gün tartılcam demek :)2 gun ınce gunde 20 kere tartılır olmustum tartım kafayı yedı pili degıstım kaldırdım haftada 3 normal ben bıldıgınız pıskopata bagladım dengesız oldum 3 ayda8 kılo ıncelmem ıyı gıbı bacaklarda sıkıntı yasıyorum ölcumde aynı cıkkyor ama bazı olmayan pantalonlar oluyor
Hangi takımdaydın cnm yaa ben unuttumAz önce döndüm oleeeey kaptanim hemen almaya çalışacak listeye motivasyon için.
Başka hangi topiklere yazıyon bilmiyom ama biz pazartesi ve cuma tartılıyoruz
Listeyi cuma yapıyoruz
Bide eğer paylaşımın düzenli olursa 2 hafta sonra ismini ilk sayfaya eklicem (buraya başladığın başlangıç kilonla)
Bir adam karisiyla biryere gidiyomus .esini essege bindirmis yuruyolarmis yanindan gecenler şuna bak kilibik kariyi bindirmis kendi yuruyo demis oda kendisi binmis hanimini yurutmus.asya_01 hic takilma sen bole seylere cunku insalar hep konusurlar ilki olunca allah in is izni ile hemen baslicaklar bu kez 2. Dr hemen yap aralari cok olmasin falan bi kisimda sakin hemen yapma yok sole bole hep cene
5. Takimdayim.Hangi takımdaydın cnm yaa ben unuttum
Tatlım 3 ayda 8 Kilo vermişin bence hiçde az değilEvet haftada 4 gun gıdıyor aşırı yavas kılo verıyorum hatta doktora gıttım ınsulın dırencım cıkrı bır ara ılac kullandım ama bana kılo verdırmedı
Tatlım 3 ayda 8 Kilo vermişin bence hiçde az değil
Başlangıçta su kaybı olduğu için çabuk gider
Ama sen yeni başlamamışın yani çok normal
Çok güzelmiş Özlemim, gerçekten öyleBir adam karisiyla biryere gidiyomus .esini essege bindirmis yuruyolarmis yanindan gecenler şuna bak kilibik kariyi bindirmis kendi yuruyo demis oda kendisi binmis hanimini yurutmus.
Bu seferde goren birisi suna bak nasil insan kendi essege binmis karisini yurutuyor merhamet kalmamis demis.
Bu sefer 2 si birden binmis essege
Yine yanindan gecenler yuh hayvana eziyet ediyolar 2 kisi essege binilirmi demis .
Adamin morali bozulmus hanimini yanina almis essegin ipinden tutmus yururlerken yanindan gecen kisi bu defada sunlara bak essek bos gidiyo kendileri yuruyo demis
Yani kimseyi memnun edemessin keyfine bak kuzum
Bir adam karisiyla biryere gidiyomus .esini essege bindirmis yuruyolarmis yanindan gecenler şuna bak kilibik kariyi bindirmis kendi yuruyo demis oda kendisi binmis hanimini yurutmus.
Bu seferde goren birisi suna bak nasil insan kendi essege binmis karisini yurutuyor merhamet kalmamis demis.
Bu sefer 2 si birden binmis essege
Yine yanindan gecenler yuh hayvana eziyet ediyolar 2 kisi essege binilirmi demis .
Adamin morali bozulmus hanimini yanina almis essegin ipinden tutmus yururlerken yanindan gecen kisi bu defada sunlara bak essek bos gidiyo kendileri yuruyo demis
Yani kimseyi memnun edemessin keyfine bak kuzum
Bende hep telden giriyom cnmElımden geldgınce gecmısı okumaya calısıyorum ama telefondan zor oluyor ama her akşam kesın menu sporum attıgım adım içtigime kadar yazarım
Zaten bizim amacımız Kilo değil yağ kaybetmekBsn hıc her ay 2,5 3 kılo verıyorum son 1 aydır daha duzenlıyım slonda ölcum yapıldı 3 kılonun 3 de yag kas kaybım yok buna şukur dıyorum ama bacaklarım ıncelse mutlu olucam
Adını kullanıyomusun cnmBsn hıc her ay 2,5 3 kılo verıyorum son 1 aydır daha duzenlıyım slonda ölcum yapıldı 3 kılonun 3 de yag kas kaybım yok buna şukur dıyorum ama bacaklarım ıncelse mutlu olucam
Zaten bizim amacımız Kilo değil yağ kaybetmek
Sende bunu başarmışın ne güzel
Devamı gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?