- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Adını kullanıyomusun cnm
Aynen tatlımDevamlı aktıf olması cok ıyı bende aktıf olurum elımden geldıgıınce ınsan herseyı yazınca ıyı oluyor kacamak yapmıyorum dıkkat edıyrıum bıde aynı amaç olunca hepımız bırbırımızı anlıyoruz
Hiç farketmez cnm nasıl istersen öyle yapZuhalcim ben akşam giremiyorum nete, menulerimi bi sonraki sabah yazsam olurmu?
Aynen tatlım
Aynı dertten muzdaribiz ve birbirimizi anlıyabiliyoruz
Amaç aynı, hedef aynı
Eee daha ne olsun değilmi
Bizede azmedip zayıflamak kalıyor
Özlemmmm nerdesin Kızzz hadi gelin ikinizin arasında dilek tutayımSoran olmadı hıc ama kullanurım özlem adım
Sıkılaşma kısa sürede olmazki cnmOyle canım ama gecen bana yumusamısmı vucudun dendı bır gece uyuyamadım slonda hocaya sordum az spor yapıyosun dedı şok motıvasyon yerlerde bende kendıme gore spor yaomaya karar verdım gıdıyroum kendıme gore yapıyorum bugun gıdemedım spora işlerım vardı ama sıze yazıcam yaptıklarımı olculerımıde yazıcam aksam sıze
Sağol canım mmmmHiç farketmez cnm nasıl istersen öyle yap
Belirlediğin zaman erkende yazabilirsin
Kafana göre takıl şeker
Sıkılaşma kısa sürede olmazki cnm
Sabırla pes etmeden devam etmen lazım
Ne kadar mutlu oldun dimi?Bi arkadasla yuruyuse gittik 1 haftadir gorusmemeisyik suzulmussun dedi hemen fark etmis dedi ayyy cok mutlu oldum
Bi arkadasla yuruyuse gittik 1 haftadir gorusmemeisyik suzulmussun dedi hemen fark etmis dedi ayyy cok mutlu oldum
Öyle tabii millet bana söyleyince AC kalasim geliyo.Banda son gunlerde dıyolar ben çok mutlu oluyorum insan dahada azımle asılıyor
Öyle tabii millet bana söyleyince AC kalasim geliyo.
Olmuyor tabii ama psikolojik işte zayiflamissin deyince insanlar isyanın kesiliyor.Ben aç kalmayıda denedım olmadı
Olmuyor tabii ama psikolojik işte zayiflamissin deyince insanlar isyanın kesiliyor.
EvetNe kadar mutlu oldun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?