Abla derse girdim ciktim tenefus bitti sen tut abla bekleme beni bugun hiziniza yetisemedim hala gecmis okuyom tam 2 sayfa kaliyo gene arayi acmissiniz
Çok hossun canım yaaâ! Hadi gittim ben.Köstek olmasınlarda ben bunada razıyım ben zaten zayıfken aldıgım bu arada ben 5 sene once 53 kılo falandım sonra 65 ama ne ara 81 oldum bılmıyorum stres duzensız gece yemek yemekten şiştim o aldıgım ama hıc gıymedıgım pantalonları gıyınce bıldıgın havaya gırıyorum gefcen gömlek aldım 38 hemen duyduk duymadık bırakmadım herkeze resım attım :)
Cnm cok cok guzel menu. Masallhin var. yarn ii bi sonc olcak kesinkızlar ben akşam yemekden sonra k v gile gidicem menümü şimdiden vereyim çok geç gelirde yazamazsam falan diye şimdiden vereyim
sabah
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
ara
yeşilçay
öğlen
salata
yoğurt
1 turp
ara
1 mandalina
akşam
4 yk ciğer
salata
3 yk yoğurt
su 3 lt oldu bugün içtimde içtim
70 dk tempolu yürüyüş
kv gilde çay içerim çok çok bişey yemem
bugünüde böyle kapatmış olurum kızlar çok öpt geldikten sonra yetişirsem yine yazarım
inşallah bugünde milletin kabul günü gibi kapıda gören bebek yok mu ne zaman yapacan (sanki kek yapıyoruz aptallar) korunuyorsan sakın korunma dr niye gitmiyon Allahım dedim sabırrrrr
Emelim zaten haftasonun iyi değildi güzelim
Pazartesi de artıdaydın
Ama böyle yok sıkıldım bırakıyom demek varmı
Bende her sıkıldığımda bıraksaydım 40 kiloyu veremezdim heralde
Her zaman ne diyorum
Biz elimizden geleni yapalım gerisini vücut kendi halleder
Acaba yavaş yavaş yürüyüşlere başlasanmıki
Bitanem squat mekik sıkılasmaya yardımcı olur ama fazla kalori yaktırmazİcimden ettigim kufurleri yazmicam. gerizakalilar deseydin ne cahil ne.beyinsiz bu insanlar 4 yil vajinusmus illetiyle ugrastim.biliyorum hislerini.ama.meraklanma en bunaldiginda Allah acack kapini :)
Zuhal ablamm bizim burada yurume alani yok bende aksam mekik sguat yapiyomm olmadi ip atlayim oturdugumuz yer yeni yerlesim alani gibi onuda gectim ilerde parkta var sanirim ama.esim cocuk.konusun da cok hassas eve uzay yolu mu alsam.
Kilolar azaldıkça bi kaç Kilo bile çok farkedecek cnmBi arkadasla yuruyuse gittik 1 haftadir gorusmemeisyik suzulmussun dedi hemen fark etmis dedi ayyy cok mutlu oldum
Kizzzz ozlemmm bak giderim uzulursun hihhh
Benita ozlemcim hosgeldin canim sen hocaya bakma yaaa on saat spor mu yapcak misin yok spor salonunda yat valla bugun kufur gunum tovbe estagfurullah.
Kız neyi ne zaman yediğini yazsaydın bariZaten benim menumden nolacak? Tavuk, yumurta, tavuk, yumurta, balık
Ayy ne güzel en azından 5 lerde olmak nasıl bişey biliyorsunKöstek olmasınlarda ben bunada razıyım ben zaten zayıfken aldıgım bu arada ben 5 sene once 53 kılo falandım sonra 65 ama ne ara 81 oldum bılmıyorum stres duzensız gece yemek yemekten şiştim o aldıgım ama hıc gıymedıgım pantalonları gıyınce bıldıgın havaya gırıyorum gefcen gömlek aldım 38 hemen duyduk duymadık bırakmadım herkeze resım attım :)
Hadi bakalım asyam bence yarın tartıda güzel bi rakam seni bekliyorkızlar ben akşam yemekden sonra k v gile gidicem menümü şimdiden vereyim çok geç gelirde yazamazsam falan diye şimdiden vereyim
sabah
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
ara
yeşilçay
öğlen
salata
yoğurt
1 turp
ara
1 mandalina
akşam
4 yk ciğer
salata
3 yk yoğurt
su 3 lt oldu bugün içtimde içtim
70 dk tempolu yürüyüş
kv gilde çay içerim çok çok bişey yemem
bugünüde böyle kapatmış olurum kızlar çok öpt geldikten sonra yetişirsem yine yazarım
Bugün pek sağlıklı olmamış cnmMenumu verıyım normalde duzenlı yerım ama bugun sgk işim vardı darma duman oldum saatlere dıkkat edemedım.
Maydanoz kuru yapıyorum bugun 6 gun olması lazım pek hafızam ıyı degıl :)
Sabah 11,12 arası 1 hurma ,2kayısı 1 ceviz
Ne ara ne öğle sokakta yemek istemedım
Akşam 4 ,5 arası 2 hamur ,patateslı yumurta 1 ince dilim kaşar
Akşam yemegını sımdı ocaga koydum gec saate kalır zaten canımda bişe istemıyor başım agrıyor tek şekerlı turk kahvesı içiyorum şuan yarmadan oncede su ve başka bıse ıçersem yazarım attıım adımı falan biraz yurumeyı düşünüyorum bakalım
Ayy ne güzel en azından 5 lerde olmak nasıl bişey biliyorsun
O günleri hatırlayıp önceden öyleydim yine olabilirim dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?