💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar ben akşam yemekden sonra k v gile gidicem menümü şimdiden vereyim çok geç gelirde yazamazsam falan diye şimdiden vereyim

sabah
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber
3 zeytin
1 kk beyaz peynir

ara
yeşilçay

öğlen
salata
yoğurt
1 turp

ara
1 mandalina

akşam
4 yk ciğer
salata
3 yk yoğurt

su 3 lt oldu bugün içtimde içtim
70 dk tempolu yürüyüş

kv gilde çay içerim çok çok bişey yemem
bugünüde böyle kapatmış olurum kızlar çok öpt geldikten sonra yetişirsem yine yazarım

Özlemmmm nerdesin Kızzz hadi gelin ikinizin arasında dilek tutayım
dunyadamisafir

Bende Zühal cnm
Abla derse girdim ciktim tenefus bitti sen tut abla bekleme beni bugun hiziniza yetisemedim hala gecmis okuyom tam 2 sayfa kaliyo gene arayi acmissiniz
Ozlem hosgeldin adasimmmmm

Çok hossun canım yaaâ! Hadi gittim ben.

Cnm cok cok guzel menu. Masallhin var. yarn ii bi sonc olcak kesin

inşallah bugünde milletin kabul günü gibi kapıda gören bebek yok mu ne zaman yapacan (sanki kek yapıyoruz aptallar) korunuyorsan sakın korunma dr niye gitmiyon Allahım dedim sabırrrrr

İcimden ettigim kufurleri yazmicam. gerizakalilar deseydin ne cahil ne.beyinsiz bu insanlar 4 yil vajinusmus illetiyle ugrastim.biliyorum hislerini.ama.meraklanma en bunaldiginda Allah acack kapini :)

Zuhal ablamm bizim burada yurume alani yok bende aksam mekik sguat yapiyomm olmadi ip atlayim oturdugumuz yer yeni yerlesim alani gibi onuda gectim ilerde parkta var sanirim ama.esim cocuk.konusun da cok hassas eve uzay yolu mu alsam.

Bitanem squat mekik sıkılasmaya yardımcı olur ama fazla kalori yaktırmaz
Dışarı çıkmanda şart değil
Evde fırsat buldukça leslie yapmaya çalış

Menumu verıyım normalde duzenlı yerım ama bugun sgk işim vardı darma duman oldum saatlere dıkkat edemedım.

Maydanoz kuru yapıyorum bugun 6 gun olması lazım pek hafızam ıyı degıl :)

Sabah 11,12 arası 1 hurma ,2kayısı 1 ceviz

Ne ara ne öğle sokakta yemek istemedım

Akşam 4 ,5 arası 2 hamur ,patateslı yumurta 1 ince dilim kaşar

Akşam yemegını sımdı ocaga koydum gec saate kalır zaten canımda bişe istemıyor başım agrıyor tek şekerlı turk kahvesı içiyorum şuan yarmadan oncede su ve başka bıse ıçersem yazarım attıım adımı falan biraz yurumeyı düşünüyorum bakalım

Kizzzz ozlemmm bak giderim uzulursun hihhh

Benita ozlemcim hosgeldin canim sen hocaya bakma yaaa on saat spor mu yapcak misin yok spor salonunda yat valla bugun kufur gunum tovbe estagfurullah.

Diger tarafta yazıyodum ne kadar spor yaptıgımı belkı gormussundur bugun gıtmedım gıttıfımde burdada yazıcam bakalım arkadaşların yorumu ne olcak

Ayy ne güzel en azından 5 lerde olmak nasıl bişey biliyorsun
O günleri hatırlayıp önceden öyleydim yine olabilirim dersin

Hadi bakalım asyam bence yarın tartıda güzel bi rakam seni bekliyor
Çalışan kazanır misali

Bugün pek sağlıklı olmamış cnm
Neyse sonraki günler ayrıntılı konuşuruz

Ayy ne güzel en azından 5 lerde olmak nasıl bişey biliyorsun
O günleri hatırlayıp önceden öyleydim yine olabilirim dersin

Bılıyorum gızel bır duygu şu açıdan ben kıloluyken kendıme bıse almak ıstemıyorum lastıklı esortman mecbur kldıkca ustume bıse aldım hala eskı kıyafetlerım dolapta bazen denıyorum tabıkı olmuyor ama kıloluyken sadece mecburı gıyınıyorum alısverıse cıkıp moral sıfır elı bos donuyorum gecen 38 gomlek aldım oda ıade cekım vardı almam lazımdı denemedım kotu olmamak ıcın eve bır geldım aaaaa oldu hemde ıyı sıkmadı alt bedende ınat etmese ah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…