- 29 Ekim 2015
- 113
- 341
- 18
- 29
Gitme ne yapacagimi sole lutfen yarin yemek yeme dersen yememEmineee gidecem bak birazdan menünü yazacanmı
Bana moral olsun bırı bana oyle seyler soyledıkı gercı bende lafını soyledım ama gıcık ıste bana kılo vermemıssın dedı halbukı o benı gormeyelı 4,5 kılo verdım ustumde asırı bol kat kat seyler var sınır oldum ınsanlar kendı kılolarını gormuyor laf atıyor ben bılelı kılon var versende alıraın gorende kac yıldır tanısıyoruz der ben hep şışmansam dolaptakı 38 benden kıyafetler kımın sonra özlem hıc bır lafın altında kalmıyosun gelde kal
canim oyle aman aman abartlck degl ben sözde diyet yapym nerdyse bu kadar yiyorum en iyisi ben öleyim sitenin yuz karasiym valla:-D XDBen sana menumu anlatam ve zararli madeleine
Sabah ( hersey yolunda )
1 fincan kahve ve 6-7 tane kuru uzum ve 5 sari le blé bi
Oglen (yine hersey yolunda )
2 bardak cay (hic seker kullanmam )1 haslanmis yumurta ve yarim domates ve salatalik
Ara: 5 tane ceviz 1 kase yogurt
Ve aksammm
4 tane kofte, 1 kase yogurt,1 patlican ezmesi ,az salata
Ve misafirim geldi daha yeni gitttiler neler yedimneler hemde tok karnina 4-5 dis (ince ama) tarhana,ceviz,uzum,1 tane kurabiye.cay kasigi buyuklugunde 1 tane sucuk,10 tane yaz uzum ne edecem simdii yarin yemek yemek yasak bana offf
Aksama kadar hersey yolunda idi ama sonra ki yediklerim bu saatte yemek iyi degil ama gitticanim oyle aman aman abartlck degl ben sözde diyet yapym nerdyse bu kadar yiyorum en iyisi ben öleyim sitenin yuz karasiym valla:-D XD
Yok güzelim olurmuGitme ne yapacagimi sole lutfen yarin yemek yeme dersen yemem((
Merhabalar.
oncelıkle ozur dılerım herkesten..
sabah ılk ısım tartılmak olucaktı ama baya kotu bı gece gecırdım.
dun soyledıgm gıbı hasta olmusm hıc beklenmedık bı anda.
sabaha karsı uyandım yatagm resmen batmıstı..
daha once hıc basıma boyle bısey gelmedı
halsızlık fılan vardı baya bı neyse sabaha kadar uyumusm annemın yanına gecıp.
sabah hastaneye gıttık uzun sure olmadıgm ıcın normalmıs.
yatıs yaptı serum fılan verdı ıgne yaptı agrılarım ıcın.
neyse kı aksam cıkıs yaptık eve geldım suan baya ıyı hıssedıyorum.
kanamam duzeldı agrım yok cok sukur.
bır daha kesınlıkle hormonlarmla oynamıcam cok zararlıymıs gercekten
sabah tartılamadım ama dunkı kılomu baz alabılırz sanırm bu hafta ıcın..
cuma 74 dun 73.5tı
Aksama kadar hersey yolunda idi ama sonra ki yediklerim bu saatte yemek iyi degil ama gitti
Cnm ben işe gidecem birazdan yarın uzun yazarım Tamammıvalla arkadaşlar onerilerinzi ve desteklerini bekliyoruw bu konuda ve ben surekli kabizm midm cok şiş metobolizmam cok yavas napmam lazm
Bişey sorsamTatlım bizim gruba katılmakmı istiyorsun
Öyle bişey belirtmediğin için ben bişey demedim
Burda 7 lerde olan bikaç kişi var
Duzene girerimm demiYok güzelim olurmu
Bugünü unut yarın sağlıklı bi kahvaltıyla güne başla
Öğlen akşam et yada sebze, salata Yoğurt olsun menünde
Ekmeği yesende sadece sabah ye
Diğer öğünlerde karbonhidrat alma
Birazda yürüyüş
Olduuu gitttiiiii
Tamammı fıstık
Yok cnm yazdım yukarı bakMefkurem gitti
Tabi güzelim yeterki pes etmeden devam etDuzene girerimm demi
Cnm ben işe gidecem birazdan yarın uzun yazarım Tamammı
Diğer kızlar öneride bulunsun yarın ben ilave yaparım
Düzenli paylaşım yaparsan birbirimizi daha iyi tanıyıp daha fazla destek olabiliriz cnmBişey sorsameğer grubunuza katılırsam günlük menü bildirip akşam takip mi etmem lazım.
TamamdırDüzenli paylaşım yaparsan birbirimizi daha iyi tanıyıp daha fazla destek olabiliriz cnm
Abla su an tedrgn oldgn icn oyle gelio ama zamanla o kdr takilmicak gozun tartiya. Snra aradan yillar gecicek Ayni kilodasin: bn bndan 5-6 sene once 83lerden iste 69lara geldim. Ve verdgm kilolari hc geri almadim cok sukur. Ta ki hamilelikte isin suyunu cikarana kadar:)) smdi 5-6 sene once baslagm yerdeyim, bi kac ayda cozmustm o zaman isi. Smdi de oyle olcak insallah. Snn gbi korumaya gectgmz gnler yakindr umarim:)
Dmk ki cok begendin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?