💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

valla arkadaşlar onerilerinzi ve desteklerini bekliyoruw bu konuda ve ben surekli kabizm midm cok şiş metobolizmam cok yavas napmam lazm

canım kabızlığa marketlerde satılan activia iyi geliyor özellikle kayısılısı her gün bir küçük kutu tüketebilirsin bir hafta kadar düzenli tüket iyi geldiğini görürsün

menün gayet sağlıklı olmuş canım

Bugünlerde menülerin çok güzel canım aşureyi de bir kepçe yemişsin zaten sorun olmaz diye düşünüyorum

menün ve sporun gayet iyi canım suyuda çok iyi içmişsin ben içemiyorum bu günlerde

akşam çok acıkmışsın canım anlıyorum ama sabah zaten sandviç yemişsin akşam yemeseydin daha iyi olurdu
çok iyi yürümüşsün bu arada

menün gayet güzel canım gözebatan hiçbir şey yok
menu verebılcek bısey yemedım bugun..

sabah hastanede 1 bardak cay
aksama kadar serumlar
eve gelınce cok az haslanms patates salatası yedım

suyumda 1 lıtre anca oldu spor yok ama hafta ıcınde tamamlamıstm sporumu
canım bugün serum almışsın ya suya pek ihtiyacın olmamıştır tekrar geçmiş olsun kuzum

İSTE MENUMMM

KAHVALTİ 07.10
1 kase musli

SAAT 10.00 10-15 leblebi

OGLE 15.00 ceyrek ekmek tavuk salata 2 sb ayran

SAAT 17.30 3 k.kayisi 1 ceviz

Menum kapandi suya devam.

SU 2 lt
Maşallah sana emelcim çok iyi gidiyorsun

menün gayet sağlıklı canım

keke bakmıyorum bile canım :) zaten pek bir şey yememişsin
canım menünde göze batan pek bir şey yok ama sabah tost yerine daha sağlıklı bir şey yesen daha iyi olurdu diye düşünüyorum

o kadar üzülme canım yarın telafi edersin

H helennur03 bende senınle aynı sıkıntıyı yasıyorum kabızlık ben karısık bıtkı cayı alıyorum marketten tabı benın bıde hemen alsıır vucudum 2 gub yoluna gırer sınra oda ıslemez bende donusunlu olarak kayısı sabahları yıyorum oba alısınca bıtkı cayı ona alısıncada ılac aldım çok zorda kalınca içiyorum ama oda 2. gun tepkı vermıyor o yuzden ılac hep son care

Canm uyanr uyanmaz bn yarm litre su iciyorum kabzlik problemi kalmadi tbi ksyisiys filan da devam edeblrsn

Gunaydınnn..

Bıraz gec oldu uyanmam ama bugun cok ıyı hıssedıyorum

sabah tartıldım bu arada..

gecen hafta 74 bugun 72.8

dun pek bısey yıyemedım ondan sanırm. bı fıncan kahve ıcmıstım bı fıncan yesılcay bırazda cevız yemıstm dun 8 gıbı.

Oh kuzm zaten artilar haybeden gelmisti kolay kolay gtti gordn mu:) iyi hssetmene sevndm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…