Pazartesiye inşallah bende eksi olacamNo ev ahalısı no kaçamakhem söz verdim size pazartesı baya fark yapmam lazım
Pazartesiye inşallah bende eksi olacam
Eski günlere gerisi dönüyom ne
Kendimi pek azimli gördüm
Tabi sizleride
sinavlarinda simdiden basarilar kuzumBen sımdı cıkıyorummm..
haftaya sınavlarım baslıyo..
azıcık gıdıyımde ders calısıym.. opuldunz hepınız
ne guzel eksi cikmissin canimNo ev ahalısı no kaçamakhem söz verdim size pazartesı baya fark yapmam lazım
Pazartesiye inşallah bende eksi olacam
Tabi sizleride
sen zaten azimlisin eksi olmana sevindim bu arada canimPazartesiye inşallah bende eksi olacam
Tabi sizleride
ne guzel eksi cikmissin canim
kızlar 45 dk yürüyüş yaptım tempolu ayaklarım çok ağrıdı baldırım çekti indim yürüyüş bandından biraz geçsin dinleneyim 40 dk daha yapmayı düşünüyorum çokta yüklenmedim neden öyle çekti ayağım anlamadımm
bol kalori yakmalar canimBaya eksı canım baya baya
Bende bırazdan spora gıdıcem donuste yazarım neler yaptıgımı :)
Oglum gunduzler uyumuyo aksam 9 dan sonra uyuyor sonra ders calismam gerek ama takatim olmuyor sinava 1 aydan az kaldi geri sayim basladi hava guzel olduğu zamanlar oğlumu arabasina koyup yuruyorum ama artik daha hava ole guzel olmaz sporda aksam geç kalacak sabah 6 da kalkip ders çalış mam gerek cunku 7-7:30 gibi uyanio oğlan e aksamda 9 dan sonra spor yapmam gerekcek yetisemiyorum esim genelde oglan uyuyunca geliyor sifir destek bide zırt pirt sehir dislarina gidiyor is icabi offf ne dertliymisim bitiremedimKız bi 100 gr mamı kafayı taktın
Dün biraz fazla karbon olmuştuya bugün dengelersen uçar gider
Demekki senin bünyede benimki gibi en ufak bi hatayı kabul etmiyor
Başka neye canın sıkıldı de bakem
Oglum gunduzler uyumuyo aksam 9 dan sonra uyuyor sonra ders calismam gerek ama takatim olmuyor sinava 1 aydan az kaldi geri sayim basladi hava guzel olduğu zamanlar oğlumu arabasina koyup yuruyorum ama artik daha hava ole guzel olmaz sporda aksam geç kalacak sabah 6 da kalkip ders çalış mam gerek cunku 7-7:30 gibi uyanio oğlan e aksamda 9 dan sonra spor yapmam gerekcek yetisemiyorum esim genelde oglan uyuyunca geliyor sifir destek bide zırt pirt sehir dislarina gidiyor is icabi offf ne dertliymisim bitiremedim
Amin ozlem saol :-(Allah sabır ve kolaylık versın
Annemler gelnce devraldi cocuklari hep beraber disardayiz geziyorz hava cok guzel. Anneleri gelene kdr eglendirelm dedik cocuklari bnm sipa da cok sevio acik havayi:) sen nasilsn ablam:) sen de babanne olmssn super babannr eskileri okuyunca gordm tekrar tebrik edermSen nasılsın Birgülüm
Bugün kaç çocuklusun
slm kızlar ev temizliğinde tavan yaptım yineayaklarım çok ağrıdı sporun 2. kısmını tamamlayamadım ama oturmadım daa
evet canım yemek temizlik spor çamaşır bulaşık derken bazen hış oluyor insan ama sonuca değecek canım demişler ya BEKLENEN O GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN TÜM ÇİLELER MÜBAHTIRR...Benınde evı supurmem lazım ama sımdı geldım spordan hıc halım yok oda yer ve danbıl haraketlerını yapmadım evde yaparım dıye su içinde kalmısım duşa girmek için bıle dınlenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?