💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ne guzel eksi cikmissin canim

Baya eksı canım baya baya

Bende bırazdan spora gıdıcem donuste yazarım neler yaptıgımı :)

Kız bi 100 gr mamı kafayı taktın
Dün biraz fazla karbon olmuştuya bugün dengelersen uçar gider
Demekki senin bünyede benimki gibi en ufak bi hatayı kabul etmiyor
Başka neye canın sıkıldı de bakem
Oglum gunduzler uyumuyo aksam 9 dan sonra uyuyor sonra ders calismam gerek ama takatim olmuyor sinava 1 aydan az kaldi geri sayim basladi hava guzel olduğu zamanlar oğlumu arabasina koyup yuruyorum ama artik daha hava ole guzel olmaz sporda aksam geç kalacak sabah 6 da kalkip ders çalış mam gerek cunku 7-7:30 gibi uyanio oğlan e aksamda 9 dan sonra spor yapmam gerekcek yetisemiyorum esim genelde oglan uyuyunca geliyor sifir destek bide zırt pirt sehir dislarina gidiyor is icabi offf ne dertliymisim bitiremedim

Allah sabır ve kolaylık versın

Sen nasılsın Birgülüm
Bugün kaç çocuklusun
Annemler gelnce devraldi cocuklari hep beraber disardayiz geziyorz hava cok guzel. Anneleri gelene kdr eglendirelm dedik cocuklari bnm sipa da cok sevio acik havayi:) sen nasilsn ablam:) sen de babanne olmssn super babannr eskileri okuyunca gordm tekrar tebrik ederm

slm kızlar ev temizliğinde tavan yaptım yine ayaklarım çok ağrıdı sporun 2. kısmını tamamlayamadım ama oturmadım daa

Benınde evı supurmem lazım ama sımdı geldım spordan hıc halım yok oda yer ve danbıl haraketlerını yapmadım evde yaparım dıye su içinde kalmısım duşa girmek için bıle dınlenmem lazım

Benınde evı supurmem lazım ama sımdı geldım spordan hıc halım yok oda yer ve danbıl haraketlerını yapmadım evde yaparım dıye su içinde kalmısım duşa girmek için bıle dınlenmem lazım
evet canım yemek temizlik spor çamaşır bulaşık derken bazen hış oluyor insan ama sonuca değecek canım demişler ya BEKLENEN O GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN TÜM ÇİLELER MÜBAHTIRR... söyleyen doğru demişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…