💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Güzelim Banta çıkmadan önce esneme hareketleri yapmıyomusun
Bitirinede yapmak gerekir

Tatlım sporunu illa oğlan uyurken yapacan diye bişey yok
O bişeylerle oyalanırken yarım saatini kendine ayır, evdede yapabilirsin
Biliyosun güzelim çaba göstermeden sonuç elde edilmiyor
Sende istedikten sonra farklı çözümler bulabilirsin kendine

Benınde evı supurmem lazım ama sımdı geldım spordan hıc halım yok oda yer ve danbıl haraketlerını yapmadım evde yaparım dıye su içinde kalmısım duşa girmek için bıle dınlenmem lazım

Hay maşallah güzellerime, çalışkan arılarım benim

Allah kolaylık versin.

Ben de çok memnun oldum.
Ne güzel genç yaşta torun sahibi. Maşallah.

Güzelim Banta çıkmadan önce esneme hareketleri yapmıyomusun
Bitirinede yapmak gerekir
yapıyorum ablacım yapıyorum da ben sana nasıl söylesem ki şimdi ya tedavi için gidiyorum ya ben dr ev ödevi verdi zorunlu yapılması gerekiyorrmuşş hem o uykumu tam alamıyorum her zaman hem ev işi yemek ütü şu bu derken bazen yorgun düşüyorum açıkçası ama bunları bahane edipte kendime bırakmıyorum sporu da inatla yapıyorum bugünde yaptım 45 dk ama içime sinmedi keşke biraz daha yapabilsem diye düşündüm ama yapamadım evi temizlemeye giriştim bu kezde

Sabah geç uyandım erken uyandım ama tekrar uyudum uyandım maydanoz suyu galıba 8 yada 9 gunum

12:00 2 yumurtalı 1 tatlı kaşıgı kaşar rendesı omlet 1 dilim çavdar

Spor 14 gıbı tam bakmadım saat emın degılım

Uzay 25 dk ,33 dk koşu bandı (3 km)
10 dk bisiklet,200 iç 200 dış bacak 3 farklı alette 40 'ar tane kol hareketı kalabalıklaştı salon cıktım eve geldım 5 farklı bacak hareketını 30 'ar tane yaptım 30 sguat yaptım dısarda yurudum bırazda 6.000 adım bugun spor bu

Toplamda 11.000 adım sporda pek sayamadım ama olsun adım hedefım kıloma gore 8.000 hedef tuttu

Şimdi akşam yıyorum

7,8 tane buruksel lahanası haşlama
5 çatal taze fasulye
4 yemek kaşığı bulgur pılavı (sade)
1 baget (derısız haşlama)
1 fıncan yeşıl çay
Su şuan 1,5 lt ama daha 1 içicem

slm kızlar ben menümü vereyim

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 yeşil biber
bir parça peynir
yeşilçay

ara
yarım elma
1 şekersiz türk kahvesi

öğlen
salata
yoğurt
1 turp

ara
yeşilçay
10 badem

akşam
4 yk yeşil fasulye
3 yk yoğurt
1 turp

su 2.5 ama 3 olur
spor 45 dk yürüyüş
akşam kayınvalideme gidiyorum ordada çay içerim çok çok bugünlük böyle yani kızlar

spor şahane olmuş canımm menünde güzel de pilav olmayaymış ama o da belki tutsun diye yedin zaten yaptığın spor fazlasıyla karşılar onu

Güzelim sen önce ev ödevlerine sonra kendine odaklan
Ev işi herzaman olur, bugün yapsan yarına aynı
O kadar abartmaya gerek yok
Sporuda hergün çok yapacaksın diye bişey yok
Aslında bazen az bazen çok bazende hiç yapmamak daha iyi
Aynı düzende yapılınca vücut alışıyor daha fazlasını istiyor

Pılavım bulgur ve sade yaptım.
pilav makarna falan çok çok nadir yemek lazım canım zuhal ablada hatta bir ara yazmıştı ondan öğrendim kaliteli karbon hidrat tüket demişti baklagiller den ye demişti nohut mercimek falan ben karar aldım kendime makarna yada pilav ayda 2 kere izin verdim kendime onuda binde bir canım çekince yaparım

Pırınç evet bende yemıyorum makarnada 3 ayda 1 kere yedım başka hatırlamıyorum ama bulgur pılavı yenıyor dıyette benım erkek kardesım apor dıyet yaptı 24 kılo verdı bulgur pılavı yıyodu

şöyle yapmayı düşünüyorum ablacım ev ödevi olduğu gün spor yapmicam evi temizlicem ödev olmadığı gün spor yapıcam eğer ödev olduğu gün evi temizlemiceksem 45 dk spor yapıcam bu ay sonuna kadar böyle olması gerekiyor mantıklı değil mi abla ya ev temiz ama benim bir huyum var temiz yeri yine temizlerim kırklarım orayı alışmışım böyle

Pırınç evet bende yemıyorum makarnada 3 ayda 1 kere yedım başka hatırlamıyorum ama bulgur pılavı yenıyor dıyette benım erkek kardesım apor dıyet yaptı 24 kılo verdı bulgur pılavı yıyodu

tabi tercih meselesi canım hani daha tok tutuyor dersen ye tabiki zaten fazlada yemiyorsun ama yinede bilmen de fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…