Cnm birgul bn de. Ayni siralarda dogm ypmsz sanrm bnm de oglum 5 aylik ve bn de snn gbi cok kilo aldm hamilelgmde. Burda vericz insallh beraberBen Meliha 37 yaşındayım biri 8 yaşında diğeri beş aylık iki kuzum var. Boyum 1.65 hamilelikte 30 kg aldımama nasıl olsa veririm diye hiç takılmadım 92 idim şimdi 75-77 arası gidip geliyor :)))
Cnm ders clsrkn ara verio bes on dk hareketler yap. Hm acilirsn kafan daha ii clsr hm de sporunu tamamn brakms olmazsn:)kafam patlamak uzeree..
sanırım bu hafta spor yapamıcam ben..
yınede dısarı cıktıkca yuruyuslerımı abartmayı dusunuyorum otobuse bınmeemk gıbı yolu uzatmak gıbı fılan..
dersler ınanılmaz otesı yogun menumu verıp cıkıcam hemen..
sabah 10 gıbı 2 tane ıncır bıraz cevız
11 gıbı bı fıncan yesılcay kızartma vardı(patates bıber) yemedıım.. ustundekı domates sosundan yedım sadece..
peynır zeytın yedım.
1 gıbı bı tane yesıl elma
aksam 5.30da lahana dolması (bı kucuk tabak)
bı kase yogurt
baskada bısey yemem.. kahve yesılcay yogurt ve bıtane yesıl elma hakkım var yatana kadar.. yazmaya gerek duymuyorum her sefernde..
hepınızı opuyorum ders calısmam lazım aralarda yıne ugrarım..
Kacamk olablr de keske biskuvinn sayisini az tutsaydn cnmMerhaba arkadaşlar bugunki menum
Sabh 1 yumurta
Yarm salatalik 3zeytin 1 yemekk.tahnpekmez
3dilmtbekmek
Ara 5badm
Öglen 1tbk yeşil mercimekli salata 1 kaşk yogut
Ara 1 armut
Ve bugunun kâçamagı 6 tane tam bugday biskuvi
Akşam salata ve 1 kase taqhana corbasi
su 2 lt gecmiştir 500 kez ip atlama
Illa yicem yani diosun:)) menu gayet guzel iyi gidiosun:)Bende yaziyim menumu
9:30 2 haslanmia yumurta
Domates
Satalik
12:00 elmA
15:00 tavada yağsız tavuk
Yogurt
18:00 esimin yegenlerine süpriz doğum günü yaptim
2-3 çatal pastadan
Bide mercimek salatasi yapmıştım 1 kase ondan
Borek ve kek yemedim kahvaltida yerim die eve cikardim
Su 2 olur
Illa yicem yani diosun:)) menu gayet guzel iyi gidiosun:)
Afiyet olsn kuzum tadimlik ye zaten:) bunyemize cok da eziyet etmeyelim karnmz doymasa da gozumz doysumBiraz bahane yavrum ya ye ye ye die çok baski yaptılar bende evde yerim dedim
Afiyet olsn kuzum tadimlik ye zaten:) bunyemize cok da eziyet etmeyelim karnmz doymasa da gozumz doysum
Oooo ne şanslısın kocişde yardım ediyor demekkiAbla biz eve tv almadikBasina oturacak baeyimz yok anlicain:) anca geldik eve evi afedersn sey gotruo da esinle giristik topluoruz:)
Ama yemicen dimiiiii canikomBiraz bahane yavrum ya ye ye ye die çok baski yaptılar bende evde yerim dedim
Vavvvv kız Birgül hani kaçamakMenum gelsn
Ssbh
Uc cvz bi kac findik 5 badem
Bi avuc kuru dut
Bi kucuk muz
Bi bardak tarcinli sut
Oglen
Bi lokma simit
Aksam
Balik
Salata
Iki dikim ekmegn dis kabugu,cok acikmistm
Öğlen yememisinki yeseydin aksam acikmazdin canim güzel menun benceMenum gelsn
Ssbh
Uc cvz bi kac findik 5 badem
Bi avuc kuru dut
Bi kucuk muz
Bi bardak tarcinli sut
Oglen
Bi lokma simit
Aksam
Balik
Salata
Iki dikim ekmegn dis kabugu,cok acikmistm
Ama yemicen dimiiiii canikom
Zaten bugün tadına bakmışın
Pasta dışında güzel menü
Ohhhh çatlasında patlasınkızlar kv gilden yeni geldim sonra eltimgilde geldi eltim beni bir gördü böyle oldu bakınböyle suratı ne ifadeye gireceğini şaşırdı samimiyetsiz samimiyetsiz hareketlerde bulundu eşim bile fark etmiş yolda gelirken benden önce o bana söyledi eşime de dedim o an içimden kendi kendimede dedim o beni 1 ay sonra görsün diyee mutfağa gidip geliyor kendini gözüme sokmaya çalışıyor durup durup bluzunu düzeltiyor ya ne kadar gereksiz hareket varsa yaptı varya daha da hırslandımm
abla zayıf değil ama göze batmıyor kilosu ne yalan söyleyim benim göbek bölgem var onun poposu büyük aslında fiziksel olarak zıttız ama o beni ilk tanıdığı günden beri kendini benle kıyaslar benden büyükte ama hep bir çekememezlik oldu yani ama zevkle izlediim hareketlerini ya şu bir aya varya abla yıkıma uğratacam onuO
Ohhhh çatlasında patlasın
Eminim 1 ay sonra o gözleri 2 misli açacak
Kendisi zayıfmıydı
Smdi bi bardak sut icicem abla musadenle:) esim mandalina soyma bi de azcik yitim mi:))Vavvvv kız Birgül hani kaçamak
Ben çuko kek bişey göremedim
Helâl kuzum sana
İnşallah böyle devam eder
Hadi kız kim tutar seniabla zayıf değil ama göze batmıyor kilosu ne yalan söyleyim benim göbek bölgem var onun poposu büyük aslında fiziksel olarak zıttız ama o beni ilk tanıdığı günden beri kendini benle kıyaslar benden büyükte ama hep bir çekememezlik oldu yani ama zevkle izlediim hareketlerini ya şu bir aya varya abla yıkıma uğratacam onu
Aman kuzum iç afiyet olsunSmdi bi bardak sut icicem abla musadenle:) esim mandalina soyma bi de azcik yitim mi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?