💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben Meliha 37 yaşındayım biri 8 yaşında diğeri beş aylık iki kuzum var. Boyum 1.65 hamilelikte 30 kg aldım ama nasıl olsa veririm diye hiç takılmadım 92 idim şimdi 75-77 arası gidip geliyor :)))
Cnm birgul bn de. Ayni siralarda dogm ypmsz sanrm bnm de oglum 5 aylik ve bn de snn gbi cok kilo aldm hamilelgmde. Burda vericz insallh beraber

Cnm ders clsrkn ara verio bes on dk hareketler yap. Hm acilirsn kafan daha ii clsr hm de sporunu tamamn brakms olmazsn:)

Bende yaziyim menumu
9:30 2 haslanmia yumurta
Domates
Satalik

12:00 elmA

15:00 tavada yağsız tavuk
Yogurt

18:00 esimin yegenlerine süpriz doğum günü yaptim
2-3 çatal pastadan
Bide mercimek salatasi yapmıştım 1 kase ondan

Borek ve kek yemedim kahvaltida yerim die eve cikardim

Su 2 olur

Kacamk olablr de keske biskuvinn sayisini az tutsaydn cnm

Illa yicem yani diosun:)) menu gayet guzel iyi gidiosun:)

Menum gelsn
Ssbh
Uc cvz bi kac findik 5 badem
Bi avuc kuru dut
Bi kucuk muz
Bi bardak tarcinli sut

Oglen
Bi lokma simit

Aksam
Balik
Salata
Iki dikim ekmegn dis kabugu,cok acikmistm
Vavvvv kız Birgül hani kaçamak
Ben çuko kek bişey göremedim

Helâl kuzum sana
İnşallah böyle devam eder

kızlar kv gilden yeni geldim sonra eltimgilde geldi eltim beni bir gördü böyle oldu bakın böyle suratı ne ifadeye gireceğini şaşırdı samimiyetsiz samimiyetsiz hareketlerde bulundu eşim bile fark etmiş yolda gelirken benden önce o bana söyledi eşime de dedim o an içimden kendi kendimede dedim o beni 1 ay sonra görsün diyee mutfağa gidip geliyor kendini gözüme sokmaya çalışıyor durup durup bluzunu düzeltiyor ya ne kadar gereksiz hareket varsa yaptı varya daha da hırslandımm

O
Ohhhh çatlasında patlasın
Eminim 1 ay sonra o gözleri 2 misli açacak
Kendisi zayıfmıydı

O

Ohhhh çatlasında patlasın
Eminim 1 ay sonra o gözleri 2 misli açacak
Kendisi zayıfmıydı
abla zayıf değil ama göze batmıyor kilosu ne yalan söyleyim benim göbek bölgem var onun poposu büyük aslında fiziksel olarak zıttız ama o beni ilk tanıdığı günden beri kendini benle kıyaslar benden büyükte ama hep bir çekememezlik oldu yani ama zevkle izlediim hareketlerini ya şu bir aya varya abla yıkıma uğratacam onu

Hadi kız kim tutar seni

Halbuki ne gerek var dimi bunlara
Yaşında senden büyükmüş
Ablalık yapsaydı sana
Baştanmı elektriğiniz tutmadı
Yoksa kv ler seni gayırrıyolarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…