💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hadi kız kim tutar seni

Halbuki ne gerek var dimi bunlara
Yaşında senden büyükmüş
Ablalık yapsaydı sana
Baştanmı elektriğiniz tutmadı
Yoksa kv ler seni gayırrıyolarmı
abla o beni tanımadan benden gıcık almıştı şöyleki o düğünsüz derneksiz bir bavulla gelin olmuş kayınbabam köyden direk bavulla eşyayı doldurmuş tutmuş kolundan getirmiş bana çalgılı nişan kına düğün yapıldı e bide kayınvalidemle altlı üstlü oturuyor benim eşim ayrı ev açtı bana bunlar hep onun benden nefret etmesine sebep oldu oda açığımı bulamadı kilodan benden intikam aldı hep aklı sıra işin özeti bu yani ablacım

Bütün bunlarda senin suçun neki güzelim

Belki onun zamanında şartlar onu götürüyordu
Neyse Allah içine ferahlık versin ne diyelim

Bütün bunlarda senin suçun neki güzelim

Belki onun zamanında şartlar onu götürüyordu
Neyse Allah içine ferahlık versin ne diyelim
evet ablacım benle bir alakası yoktu hiçbir zaman ama öyle oldu amaaaannn abla sevse nolacak sevmese nolacak evim ayrı yolum ayrı kendi bilir kocamla iyiyim ya gerisi hikayee eşime diyorum her zaman anan benim için doğurmuş seni diye aşk yaa hiç ezdirmedi beni onlara

Merhabalar,
böyle azimle kilo verenleri görünce acaba ben de yapabilir miyim diye geçirdim içimden.
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz hanımlar?
Ben de artık kilolardan kurtulmak istiyorum..

Merhabalar,
böyle azimle kilo verenleri görünce acaba ben de yapabilir miyim diye geçirdim içimden.
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz hanımlar?
Ben de artık kilolardan kurtulmak istiyorum..
en başta çok istemen gerekiyor irade en büyük savaşçı sonrası çorap söküğü gibi zatenn...az çok okuduysan yaptıklarımızı hep paylaşıyoruz önce kendine güvenmem gerekk

Ne şanslısın cnm Allah bozmasın inşallah
İnsanın kocasının, yanında olup destek olması çok önemli
Ailede otomatikman daha dikkatli oluyor

en başta çok istemen gerekiyor irade en büyük savaşçı sonrası çorap söküğü gibi zatenn...az çok okuduysan yaptıklarımızı hep paylaşıyoruz önce kendine güvenmem gerekk

Şimdiye kadar hiç sıkı bir diyet yapmadım. Arada kendiliğinden birkaç kilo verdiğim zamanlar oldu fakat sonra kat be kat geri aldım.
Bin küsür sayfalık bir topik olmuşsunuz o yüzden okuyamadım kim nasıl diyet yapmış.
Sormamın nedeni herkes aynı diyet listesi falan mı uyguluyor diye merak ettim.

Ne şanslısın cnm Allah bozmasın inşallah
İnsanın kocasının, yanında olup destek olması çok önemli
Ailede otomatikman daha dikkatli oluyor
aynen öyle ablacım katılıyorum fikrine....abla şu 6 lı rakamları bir görsek yaaa çok heycanlııı

aynen öyle ablacım katılıyorum fikrine....abla şu 6 lı rakamları bir görsek yaaa çok heycanlııı
Kız 2 hafta sabret görecen inşallah
Merdivenden atlanmaz basamak basamak inilir
Sen zaten 2 şer 2 şer iniyon
Tuuu tuuu maşallah

6 ları görünce hayalin ne

yok canım herkes aynı diyeti yapmıyor herkes gün içinde kontrollu yiyor ve buraya ne yedip içtiğimizi suyumuza kadar yazıyor ve yanlış olan yerleri nacizhane uyarıp yanlış yapmayı engelliyoruz porsiyon önemli porsiyonu küçük tutunca bir süre sonra metabolizma çalışmaya başlıyor zaten

Selam tatlım
Biz belli bi diyet yapmıyoruz
Sağlıklı besleniyoruz

Kız 2 hafta sabret görecen inşallah
Merdivenden atlanmaz basamak basamak inilir
Sen zaten 2 şer 2 şer iniyon
Tuuu tuuu maşallah

6 ları görünce hayalin ne

güzel bir tulum alıcam kendime abla altınada güzel bir topuklu ama inş 6 lara kalmadan hamile kalırım da bu ay inş doğumdan sonra alırımm

Selam tatlım
Biz belli bi diyet yapmıyoruz
Sağlıklı besleniyoruz

Anladım kızlar,
güzel sistem gerçekten.
Ben de başlayacağım en kısa sürede

güzel bir tulum alıcam kendime abla altınada güzel bir topuklu ama inş 6 lara kalmadan hamile kalırım da bu ay inş doğumdan sonra alırımm
Allah güzel kalbine göre versin Asyam
Biliyorum zor ama kafayı bu konuya takmamaya çalış
Ne zaman beynini rahat bırakırsan
Doğru zamanda Allah nasip eder

Asyacım üzülmezsen bebek niye düştü dedi dr
İstersen cevap verme 

yok ablacım cvp verme olurmu tabiki paylaşırım dr 10 gün sonra gel keseyi gördük diğer gelişine kalp atışını dinlicez dedi 10 gün sonra gittik kalbi atmıyordu dr tehlikeli aldır hemen dedi ben bekledim 2. günü akşam kanamam başladı acile kaldırdı eşim o akşam kürtaja aldılar malesef

Demekki kısmet değilmiş kuzum
Bizim bi tanıdığın arkadaşı doğumda kaybetmiş çocuğu, kordon dolanması olmuş
Öyle bişeyi yaşamak çok daha kötü

vakti gelince sende sağlıkla kucağına alıcan
İnşallah. Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…