💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Off abla çok damardan girmissin.haklisin da.guya bu hafta Kacamaksiz olacakti.yine cozuttuk...

[Qaylik"mefkurem, post: 43434352, member: 650201"]Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin cnm[/QUOTE]
3 aylik bi bebeqim var ondan fırsat buldukca paylaşım yapmaya takip etmeye calisirim

Zuhal abla cım ben pazartesi değilde sadece cuma kilo bildirimi yapsam olur mu sık tartılmak benim motivasyonumu bozuyor ...sizin için sorun olmazsa☺

Zuhal abla cım ben pazartesi değilde sadece cuma kilo bildirimi yapsam olur mu sık tartılmak benim motivasyonumu bozuyor ...sizin için sorun olmazsa☺
Sen bilirsin tatlım
Ama cumadan sonra daha tartıya 1 hafta var deyip kendimizi salıyoruz
Bide haftasonu tehlikeleri oluyor

Sen bilirsin tatlım
Ama cumadan sonra daha tartıya 1 hafta var deyip kendimizi salıyoruz
Bide haftasonu tehlikeleri oluyor
zuhal abla cım size bir kaç sorum daha olacak ve benimle ilgilendipiniz için inanın çok teşekür ederim ...abla cım yeme düzenim de şükür iyiye gidiyor midem alıştı küçülüyor ...ben şunu anladım günde 3 vakit zamanında sebze ve protein ağırlı beslenip spor yapıp ve su içersek gitmeyecek kilo yok...şimdi zuhal abla cım aranıza diper pazar girdim ....pazar ,pazertesi salı..tam 3 gün günde 1 saat eliptik yaptıım çarşamba yapmadım perşembe 2 saat yürüyüş cuma 1 saat yürüyüş cumartesi 2 saat yürüyüş toplam da bugün hariç 7 günde 8 saat spor yaptım ve spor yapmayı çok seviyorum hiç sıkılmıyorum ünivesite çok uzak yürüyerwk gidip geliyorum hızlı tempoda ve hiç bırakmayacağım ..bu yaptığım spor programı nasıl ablam sizce çok mu fazla yada azmı ...ayrıca abla cım pirinç lapası detoksunu tavsiye edermisiniz ne kadar zaman yapıp bırakmayılıyız...yada başka tavsiye edebilecepiniz detoks programı var mı

Ayrıca zuhal abla sabah eşimi fotoraflarınızı gösterdim inanamadı abla yı tebrik ediyorum büyük başarı dedi ☺sende başarırsın 55 olursan ne istersen senin için yapıcam be 63 kiloya indikten sonra hemen fitnese başlı cam abla siz siz spor salonuna gittiniz mi 6 ayda spor yaparken evde mi yaptınız sadece

Önce detokstan başlıyım cnm
Detokslar, uzun süre diyet yapıp duraklama yaşandığı zaman yapılmalı bana göre
Kilo vermeye devam ederken yapılması anlamsız
Duraklama yaşadığımız zaman elimizdeki joker gibi
Lapa da bunlardan biri
En fazla 2 gün yapılabilir ama ilk gün daha fazla gider
Eğer vücutta ödem varsa iyi oluyor
Daha çok su kaybı olur
Ama sonrasında dikkat edilmezse ertesi gün gidenler geri geliyor

Sporun az değil cnm
Haftada 2 gün boş bırakman gayet iyi
Kasların dinlenip kendini onarmaya için boş gün lazım
Bisüre aynı yoğunlukta spor yapınca vücut alışıyor daha fazlasını yapmak gerekiyor
Onun için başlarda azdan başlayarak çoğaltmak daha iyi

Yok cnm ben salona gitmedim
Önceleri bikaç sefer başlayıp hep yarım bırakmıştım
Salona gitmek bana daha zahmetli geliyor
Eve bisürü alet aldım
Ama şimdiye kadar çoğunlukla yürüyüş yaptım
70 in altına düşünce diğer aletlerle çalışmaya başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…