Off abla çok damardan girmissin.haklisin da.guya bu hafta Kacamaksiz olacakti.yine cozuttuk...Kız siz beni çıldırtmakmı istiyorsunuz
Hergün biri çıkıyor negatif konuşuyor
Niye beceremicekmişin, çiğ köfte yedin diyemi
Öncelikle biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
İlk sayfamızda ne yazıyor
Ya istediğini ye, Ya istediğini giy
Seçimini yap, irade sende
Sende önce ne istediğine karar verir cnm
Bi tarafında pastalar börekler tatlılar
Diğer tarafta 38 beden yakışan kıyafetler,çıtır bi beden, kendine güven, bisürü iltifatlar Vs.
Hangisini istiyorsun
En leziz yemek Zayıflamanın verdiği hazzı vermiyor
Bunu karşında bi zamanlar 123 kiloları görmüş biri söylüyor
Ben bukadar kiloyu nasıl verdim
Sanki bütün cıssları ben sevmiyomuyum
Hemde çok, öyle olmasa o kiloya çıkmazdım
Ama ben seçimimi yapıp zayıflamayı seçtim
Ve eskisinden çok mutluyum
Sende ne istediğine karar ver
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin cnmKızlar bnde katılmak istiyorum size 1 haftadır diyetteyim 80 kiloydum smdi 79 kiloyum inş 60 a düşmek istiyorum
Günaydın abla siz hangi sınava hazırlanıyorsunuz acabaGünaydın sekerleeeerrr
Sen bilirsin tatlımZuhal abla cım ben pazartesi değilde sadece cuma kilo bildirimi yapsam olur mu sık tartılmak benim motivasyonumu bozuyor ...sizin için sorun olmazsa☺
zuhal abla cım size bir kaç sorum daha olacak ve benimle ilgilendipiniz için inanın çok teşekür ederim ...abla cım yeme düzenim de şükür iyiye gidiyor midem alıştı küçülüyor ...ben şunu anladım günde 3 vakit zamanında sebze ve protein ağırlı beslenip spor yapıp ve su içersek gitmeyecek kilo yok...şimdi zuhal abla cım aranıza diper pazar girdim ....pazar ,pazertesi salı..tam 3 gün günde 1 saat eliptik yaptıım çarşamba yapmadım perşembe 2 saat yürüyüş cuma 1 saat yürüyüş cumartesi 2 saat yürüyüş toplam da bugün hariç 7 günde 8 saat spor yaptım ve spor yapmayı çok seviyorum hiç sıkılmıyorum ünivesite çok uzak yürüyerwk gidip geliyorum hızlı tempoda ve hiç bırakmayacağım ..bu yaptığım spor programı nasıl ablam sizce çok mu fazla yada azmı ...ayrıca abla cım pirinç lapası detoksunu tavsiye edermisiniz ne kadar zaman yapıp bırakmayılıyız...yada başka tavsiye edebilecepiniz detoks programı var mıSen bilirsin tatlım
Ama cumadan sonra daha tartıya 1 hafta var deyip kendimizi salıyoruz
Bide haftasonu tehlikeleri oluyor
O zmn bgn ekstra dkkt et cnm :)Daha bu neki abla annemler gelmişler gelirknde çigkofte almişlar bi guzel yedm yanındada 1brdk ayran
Önce detokstan başlıyım cnmzuhal abla cım size bir kaç sorum daha olacak ve benimle ilgilendipiniz için inanın çok teşekür ederim ...abla cım yeme düzenim de şükür iyiye gidiyor midem alıştı küçülüyor ...ben şunu anladım günde 3 vakit zamanında sebze ve protein ağırlı beslenip spor yapıp ve su içersek gitmeyecek kilo yok...şimdi zuhal abla cım aranıza diper pazar girdim ....pazar ,pazertesi salı..tam 3 gün günde 1 saat eliptik yaptıım çarşamba yapmadım perşembe 2 saat yürüyüş cuma 1 saat yürüyüş cumartesi 2 saat yürüyüş toplam da bugün hariç 7 günde 8 saat spor yaptım ve spor yapmayı çok seviyorum hiç sıkılmıyorum ünivesite çok uzak yürüyerwk gidip geliyorum hızlı tempoda ve hiç bırakmayacağım ..bu yaptığım spor programı nasıl ablam sizce çok mu fazla yada azmı ...ayrıca abla cım pirinç lapası detoksunu tavsiye edermisiniz ne kadar zaman yapıp bırakmayılıyız...yada başka tavsiye edebilecepiniz detoks programı var mı
Eeee heralde farkedecen güzellik,kaç Kilo gitti sonuçtaAmann ya dayanamayip tartildm sadece 100 grm gitmis. Ama iyi haber aynaya bakinca zayifladgmi fark edebiliyorum eskiye nazaran
Evet abla ya 79 olnca bi burger menu yiyebilsem keske:))Eeee heralde farkedecen güzellik,kaç Kilo gitti sonuçta
Taa 91 le başlamışın buraya
Biz onları yasak olduğu için değilYemekler le ugrasip yememek cok kotu
Sen önce bi 79 olda, onu o zaman konuşuruzEvet abla ya 79 olnca bi burger menu yiyebilsem keske:))
İsg yani iş guvenligi uzmanligi sinavina giricen 5 aralıkta dua edin benim için hanimlarGünaydın abla siz hangi sınava hazırlanıyorsunuz acaba
Yok cnm ben salona gitmedimAyrıca zuhal abla sabah eşimi fotoraflarınızı gösterdim inanamadı abla yı tebrik ediyorum büyük başarı dedi ☺sende başarırsın 55 olursan ne istersen senin için yapıcam be 63 kiloya indikten sonra hemen fitnese başlı cam abla siz siz spor salonuna gittiniz mi 6 ayda spor yaparken evde mi yaptınız sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?