Allah yardımcın olsun cnmİsg yani iş guvenligi uzmanligi sinavina giricen 5 aralıkta dua edin benim için hanimlar
İyilik güzellik senden ne habermerhaba kızlar keyifler nasıl
kahvaltı faslı bitti eşimi yolculadım sizlerin halini hatrını sorayım dedim abla eşim baya baya motive ediyor beni ya mimikleri falan bazen çok doğal tepkiler veriyor zayıfladığımla ilgili normalde hiç renk vermezdi demek baya baya belli oluyor ayy çok mutlu oluyorummİyilik güzellik senden ne haber
Bugün pazar olunca malum kahvaltılar geçe kalıyor
Bende sabah meyvemi yedim birazdan hazırlamaya başlıcam
Bizim burda saat 10.10
Daha ev ahalisi yatıyor
Demekki içinden oda çok mutlu oluyorkahvaltı faslı bitti eşimi yolculadım sizlerin halini hatrını sorayım dedim abla eşim baya baya motive ediyor beni ya mimikleri falan bazen çok doğal tepkiler veriyor zayıfladığımla ilgili normalde hiç renk vermezdi demek baya baya belli oluyor ayy çok mutlu oluyorumm
şey diyor abla sabah kahvaltıda aynen kurduğu cümle şu girişte öyle sert durdu ağzıma salatalık atmıştım ağzımı kapatamadım bişey mi yaptım acaba diye bak asya dedi benim öyle çok zayıf sevmediğimi biliyorsun dedi 65 e kadar necem diyorsun 65 den bir kilo daha verirsen bozuşuruz senle bana kalsa şu kilonu bile korusan yeter sen abartıyorsun kilonu dedi içten içe mutlu oldum uçtum ama bende dr un dediklerini hatırlattım ben 90 60 90 birini isteseydim gider öyle biriyle evlenirdim dedi ne ciddisin sabah sabah dedimDemekki içinden oda çok mutlu oluyor
Hemde senin kararlı, azimli olman onuda gururlandırır
Tabi kim istemez yanında çıtır bi fıstık
Eeee tabi tatlımşey diyor abla sabah kahvaltıda aynen kurduğu cümle şu girişte öyle sert durdu ağzıma salatalık atmıştım ağzımı kapatamadım bişey mi yaptım acaba diye bak asya dedi benim öyle çok zayıf sevmediğimi biliyorsun dedi 65 e kadar necem diyorsun 65 den bir kilo daha verirsen bozuşuruz senle bana kalsa şu kilonu bile korusan yeter sen abartıyorsun kilonu dedi içten içe mutlu oldum uçtum ama bende dr un dediklerini hatırlattım ben 90 60 90 birini isteseydim gider öyle biriyle evlenirdim dedi ne ciddisin sabah sabah dedimöyle bir giriş yaptınki yani sanki kurtlar vadisinden fırlamış gibi aslında abla kıskançlıkta yaptığından böyle davranıyor biliyormusun altyapıda o da var
Eeee tabi tatlım
Hatun zayıfladıkça güzelleşiyor çekici oluyor
Kıskansın biraz
O da 65 é okey demiş zaten
Bende çok zayıf sevmem, temel Reis'in safinaz gibi olmaya gerek yok
İnsallah ogrenci duası: bildiklerimi yapmayı, unuttuklarımi hatırlatmayı, attiklarimi tutturmayi nasip etsin rabbimAllah yardımcın olsun cnm
Pek fazla kalmamış, işi sıkı tut
İnşallah bildiğin yerlerden çıkar
şey diyor abla sabah kahvaltıda aynen kurduğu cümle şu girişte öyle sert durdu ağzıma salatalık atmıştım ağzımı kapatamadım bişey mi yaptım acaba diye bak asya dedi benim öyle çok zayıf sevmediğimi biliyorsun dedi 65 e kadar necem diyorsun 65 den bir kilo daha verirsen bozuşuruz senle bana kalsa şu kilonu bile korusan yeter sen abartıyorsun kilonu dedi içten içe mutlu oldum uçtum ama bende dr un dediklerini hatırlattım ben 90 60 90 birini isteseydim gider öyle biriyle evlenirdim dedi ne ciddisin sabah sabah dedimöyle bir giriş yaptınki yani sanki kurtlar vadisinden fırlamış gibi aslında abla kıskançlıkta yaptığından böyle davranıyor biliyormusun altyapıda o da var
Izin vermicekmissin gbi geldi nedenseSen önce bi 79 olda, onu o zaman konuşuruz
iyi demişsin canım ne kadar zayıf hamile kalınsa o kadar iyi canım eşine anlat doğumun kolaylaşır Allahın izniyle bak nasıl veriyoruz bu kilolarııBende bugün ilk kez esime bahsettim sizden iste memnun oldu acikcasiMefkurem sendende bahsettim tabiki dedim iradesiyle azmiyle 40 kg vermiş 70 lere inmiş dedim" sende bir 70 olsan" dedi çok diil hafta da 1 kilo 1 kilo versen yeter dio 2. bebegi istemeyi bilion ama dedim sustu
canım ideal kiloya inene kadar önemli evet ama ideal kiloyu korumakta önemli arada yenir tabi ama önemli olan prsiyonun büyüklüğü ve tabi onu enerjiye dönüştürüp yakmak benim kuzenim gözümün önünde 1 saklama kabı dolusu ıslak kek yerdi ama atom karınca gibi arkasına da kesinlikle oturmazdı evi kaldırır temizler geri indirirdi inanırmısın 1 60 boyunda 45 kilo ve her adet zamanında yarım tencereye yakın irmik tatlısı isterdi annesinden sabaha kalmazdı tatlıdan genetik faktöründe önemi büyük onunda farkındayım ama kız yerinde durmadığı için habire yakardı yaniNe güzel muhabbet edıyorsunuz ben biraz halsızım ınş grıp olmam :)ınsan kılo verdııce eskı alışkanlıkları garıp gelıyor ben yemek yapmayıda yemeyıde çok severım geçıstırmek hıc bana gore degıldı kızartmasız gunum olmazdı abartmıyorum bana sen daha oncekı hayatında patatesmıydım bıkmadın dıyen bıle oldu gece uyku duzenım yoktu stres sıkıntı ısteyerek yıyodum ama ısgedıgımden degıl karabasanlardan uyuyamıyodum herseyı cok fazla kafaya takan bırıyım taktımı takanlardan valla oncelerı banada zor geldı haftafa bır kacamak yapıyodum ama gecen salodan berı canımda ıstemıyor kendımı kasmıyorum dıyet yapıcam dıyınce cozutuuır ınsan hergun mumkunse aynı saatlerde yemeye calısıyorum eskıden usenıp bakkala gıtmeyen ben sımdı her fırsatta cıkıyorum 10 adım bıle bana yarar dıyorum gecen salıdan berı kafamada takmıyorum ıstedıgım kıloaua dusuyım kendıme guzelce alsıverıs yapıcam ve bır daha kendıme kotulup yapmıycam kızartma yemem borek yemem dersem yalan olur ama gece yemem deşı gıbı saldırmam tadına bakmak dıye bır kavram var benım yenı tanıstıgımgeç llsun güç olmasın 65 oldugumda yakın arkadaıma sozum var mantı acıcam
canım ideal kiloya inene kadar önemli evet ama ideal kiloyu korumakta önemli arada yenir tabi ama önemli olan prsiyonun büyüklüğü ve tabi onu enerjiye dönüştürüp yakmak benim kuzenim gözümün önünde 1 saklama kabı dolusu ıslak kek yerdi ama atom karınca gibi arkasına da kesinlikle oturmazdı evi kaldırır temizler geri indirirdi inanırmısın 1 60 boyunda 45 kilo ve her adet zamanında yarım tencereye yakın irmik tatlısı isterdi annesinden sabaha kalmazdı tatlıdan genetik faktöründe önemi büyük onunda farkındayım ama kız yerinde durmadığı için habire yakardı yani
Benımde kız kardesım var 23 yasında her gece 12 1 goflet cıps ama 48 49 kılo bazen alsıverısr gıdıyoruz o zayıflıktan ben kılodan bıse bulamıyorumams benım kadar yemez bazrn dıyor benım kadar yesen verırsın dogru o bır dılım ben 4 dılım yıyodum valla etrafımda kılo verenler var kıloyu korumak daha zor dıyolar zaten duzenımız oturdu kılo verınce aynı duzenden devam ederız en azından artık bu zorlugu bılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?