- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
tabiki açıkçası bu saatten sonra önüme koca bir pasta koysalar bunun lezzetimi yoksa zayıflığın verdiği mutlulukmu deseler pastaya elimi bile sürmem bazı insanlar kilo almaya elverişli yapı olarak yani ben bunlardan birisiyim ve ölene kadar da dikkat etmek zorundayım Allahın izniiyle bu beslenme şeklini böylece hayatıma yerleştirecem yoksa bu iş başka türlü olmicakk
kuzucuklarrr ben cıkıyorum sımdı.. gunaydın oncelıkle
aksam ıcın baan bırsuru aferın hazırlayın luutfeeenn
Hazır merak etme banada hazırlayın aferınlerı
Fikrinin değişeceğni sanmiyorum hem bu bizim elimizde olan bişey diil allah ne zaman nasib ederse diyelimiyi demişsin canım ne kadar zayıf hamile kalınsa o kadar iyi canım eşine anlat doğumun kolaylaşır Allahın izniyle bak nasıl veriyoruz bu kilolarıı
Evet oyle de esim hafif seylerle gecistirmeyi sevmiyo .kamel de oluyo cocuklar ayri esim ayri ben cok zorlaniyorum.Biz onları yasak olduğu için değil
Hedefimize ulaşmak için kendimiz yemek istemiyoruz
Beynimizi böyle kodlıcaz cnm
Yasak yok
Bizim seçimlerimiz var
Evet hafta sonu biraz zor oluyoEvet oyle de esim hafif seylerle gecistirmeyi sevmiyo .kamel de oluyo cocuklar ayri esim ayri ben cok zorlaniyorum.
Sade hafta sonu olsa raziyim hergun benimkiEvet hafta sonu biraz zor oluyo
BUGÜN ÇOK SORU SORDUM AMA LAHANA SUYU KÜRÜ DENEYEN VAR MI ACABA ):
ÇORBA DEĞİL DE SUYUNU DENEYECEĞİM İBRAHİM SARAÇOĞLUNA GÜVENİYORUM ADAM ÇOK İDDİALI ANLATIYOR 2 HAFTA SONRA SONUCU PAYLAŞAIRIM
kızlar yengem yumurtalı köfte yapıyordu o kadar da ısrar etti yemedim vallahi ya önce nasıl yerdim biliyormusunuz koskoca bir tabak dolusu full doldururdum bayılırım normalde ama yemedim işim var eve gidiyorum dedim kalmadım orada eve geldim yeşilçay yapıyorum şimdi oturup içicem
Helal olsun
arkadaşımın yanına uğradım bugün o fark etti zayıfladığımı üzerime bol bir ince hırka giymiştim giderken annesi geldi sonra durdu beni süzdü süzdü sonra dedi sen kürtajdan sonra kilo mu almışsın kızım ben kürtaj olalı 6 ay oldu 6 ay önce ben 80 kiloydum kürtajdan bir hafta sonra tartılmıştım 80 di. sonra dedim teyze şu an ben 73 kiloyum diye ama sen kadının hareketlerini görsen teyze diyorum ama öyle yaşlı değil kapı komşusu yani hergün beni görüyor sanki aylardır görmüyor sarma sarmaya oturdular bende yarrdım edim dedim hırkayı çıkardım kirlenmesin diye kadın aynen böyle oldu sonra başladı anlatmaya sen nasıl zayıfladın böyle söyle bende yapim ediyorum etmiyorum zayıflayamıyorum içimden dedim Allahım sen bu insanlara akıl fikir ver ben de dedim boğazını tutunca gidiyor zaten keki pastayı kes verirsin kek pasta dedilisi kendisi
ya yaşı benden de büyük alıp veremediği ne anlamadım arkadaşım benle yaşıt kızcağız tebrik ederim sakın bırakma böyle devam et falan dedi annesi de öyle tepki verdi anneside 30 lu yaşlarda diğer komşumun kızı geldi çocukluk arkadaşıyız hepimiz o kızda çalışıyor beni 2 aydır görmüyor içeri adım atar atmaz sen nekadar zayıflamışsın falan diye mutlulukla sarıp sarmaladı beni her insan bir değil ki işte rabbim herkesin gönlüne göre versin derim ben her zamanBazı ınsanlar zarar zıyan bız zayıfladıkca moral bozan çok iyi demişssin lafı anlamıştır bak dahada zayıfla neler duycan ben geçen seneden bu zamana 11,12 kılo verdım sankı hıc vermemsım gıbı davranan versen alırsın sen hrp kılolusun dıgende 5 senedır tanır 4,5 ayda bir görür bır baskası ay yumusamıssın bır gece uyumadım ınan ama bakıyorumn bır yumusama yok kollarda sadece bıraz ama oda kotu durmuyor hem kılo vermeye çalışıyoruz hemde bunlarla ugrasıyoruz ben artık cevap verıyorum terslıyorum kımse kusura bakmasın senınde agzına saglık
kızlar yengem yumurtalı köfte yapıyordu o kadar da ısrar etti yemedim vallahi ya önce nasıl yerdim biliyormusunuz koskoca bir tabak dolusu full doldururdum bayılırım normalde ama yemedim işim var eve gidiyorum dedim kalmadım orada eve geldim yeşilçay yapıyorum şimdi oturup içicem
bence lavaş dışında sıkıntı yokBgnku menumden hc hosnut diilim canlar
Sabh
Yarim simit
3 ceviz
Ara
Bi mandalina
Aksam
Binkac catal kuymak
Et izgara
Yarim ince lavas
Yzerine de orta sekerli bi turk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?