Eğer açlık hissetmezsem yapmıyorum cnmablacım menun çok güzelde sen sanki ara yapmıyorsun değil mi
Lahanayı saymazsak seninde Pro günün gibi olmuş cnmben geldıımmm..
oncelıkle menumu verıyım.. sonra yemedıklerımı yazıcam sıze
sabah 10
cok az kıymalı yumurta
bı fıncan ıkısı bır arada
dsardaydım bugun (market alısverısı)
2 gıbı bı kutu sut ıctım
4 gıbı bı kase corba(dısardaydm)
bı kutu ayran
eve gelınce 7 gıbı bı kase yogurt 3-4 tane mınıcık dunkı lahana dolması.
suyum 1.5 ltre oldu gıbı 2yı gecer
Uzulme abla ben alıştım artık zaten yorumlar da bekliyorum herkes den ben sadece durumumu bildirmek istedim aralar buyuzdenn fazla kaçıyorGüzelim sen böyle yazınca çok üzüldüm
Ben artık yorum yapamamki sana
Ne diyim cnm sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış
İşteeee buuuu güzelimyemedıkelrıme gelınceee..
sabah evde Sarıyer boregı vardı hemde her cesıtınden karısık..
nutella yemedımm..
alısverıs yaparken bırsuru bıskuvı cıkolata kıvır zıvırı aldık eve hıc bırıne bakmadım bılee normalde olsa acar yerdım bıtanesını..
dısarda arkadaslarm burger menu yedıler ben corba ıctım.
eve geldıgımde pırınc pılavı fırında patates vardı yemedımmm
Buyuzdenn yoğurt yeşillik ve corba cok menüde bulunmuyorGüzelim sen böyle yazınca çok üzüldüm
Ben artık yorum yapamamki sana
Ne diyim cnm sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış
Bitanem sen mümkün olduğunca sabah hariç ekmek yememeye çalışUzulme abla ben alıştım artık zaten yorumlar da bekliyorum herkes den ben sadece durumumu bildirmek istedim aralar buyuzdenn fazla kaçıyor
Ay maşallah ya ben olsam birdaha nezaman yiyecem bu gunluk yiyeyim yarın dikkat ederim olup hepsini yerdim ewet aslında benim en buyuk sorunum bu bidaha yemem sanki herzaman mı yiyorum cümlesi ah bunu bi anlatabilsem benimki gibi düşünüpte yenen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirimyemedıkelrıme gelınceee..
sabah evde Sarıyer boregı vardı hemde her cesıtınden karısık..
nutella yemedımm..
alısverıs yaparken bırsuru bıskuvı cıkolata kıvır zıvırı aldık eve hıc bırıne bakmadım bılee normalde olsa acar yerdım bıtanesını..
dısarda arkadaslarm burger menu yedıler ben corba ıctım.
eve geldıgımde pırınc pılavı fırında patates vardı yemedımmm
Inşallah güzelim ben sana güveniyorum
Ben beyaz ekmek yemiyorum artık sabah hariç de kolay kolay yemiyorum tam buğday yiyorum ah onlar içinde elimden geleni yaparımBitanem sen mümkün olduğunca sabah hariç ekmek yememeye çalış
Bide tatlı hamurişinden uzak durdunmu gerisi kolay
Herkesin derdi başka güzelim
Ne yapalım başa gelen çekiliyor
Ay maşallah ya ben olsam birdaha nezaman yiyecem bu gunluk yiyeyim yarın dikkat ederim olup hepsini yerdim ewet aslında benim en buyuk sorunum bu bidaha yemem sanki herzaman mı yiyorum cümlesi ah bunu bi anlatabilsem benimki gibi düşünüpte yenen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Ay maşallah ya ben olsam birdaha nezaman yiyecem bu gunluk yiyeyim yarın dikkat ederim olup hepsini yerdim ewet aslında benim en buyuk sorunum bu bidaha yemem sanki herzaman mı yiyorum cümlesi ah bunu bi anlatabilsem benimki gibi düşünüpte yenen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Haklısın valla fazlası ile hemde bende yeniledim inş bu duyguyuevet ama bı sonu yokkı bunun..
dusunsene bı gun kek yapıyoruz dıger gun pogaca.. her gun 'bugunlukten bısey olmaz' dersek her gunumuz aynı olur dımı..
yedıklerımız kar degıl kı bıze ozellıkle canımızın cektıgı kılo almamıza neden olan seyler hıc degıl..
Güzelim hep yarın dersek o yarınların sonu gelmiyorAy maşallah ya ben olsam birdaha nezaman yiyecem bu gunluk yiyeyim yarın dikkat ederim olup hepsini yerdim ewet aslında benim en buyuk sorunum bu bidaha yemem sanki herzaman mı yiyorum cümlesi ah bunu bi anlatabilsem benimki gibi düşünüpte yenen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet bende aslında oyle dusunuyorum dişimi sıkıp bi 75 olsam sanki gerisi gelivericekk gibi cok azimli olmam lazım cok su iradesizliğimi yenmemiz lazımSenın çok iyi anlıyorum bende sankı yarın yok yada bir daha asla yıyemıycem der gıbı yerdım sonra dıyet yapıyım dedım bu sefer saatlerı saydım baktım olmuyor sadece dıkkat etmeye basladım tartıda kılo verdıkce ya yemek ya kılo vermek dedım sende vazgecıceksın kılo verdıkce bıde yerken klorılerı dusun vazgecıyosun
Evet bende aslında oyle dusunuyorum dişimi sıkıp bi 75 olsam sanki gerisi gelivericekk gibi cok azimli olmam lazım cok su iradesizliğimi yenmemiz lazım
Cok haklisin ablacımGüzelim hep yarın dersek o yarınların sonu gelmiyor
Ben 3 sene öncesinde hep yarın diye diye 2 senede 25 Kilo aldım
O yüzden yarın yok şimdi var
Bende menumu vereyim daha yeni firsat buldum
Sabah:1 kase yogurt bir avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Oglen: 3 4 dilim peynir 1 domates (ortafda boy), yarim salatalik, yarim yeşil biber, 4 zeytin, ceyrek yufka
Bugün ara ogun yok
Aksam: 1 tabak salata, turlu yapmistim biraz etden ve sogan dan yedim,2 bardak ligt kola yatmadan once de bitki cayi icerim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?