💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Lahanayı saymazsak seninde Pro günün gibi olmuş cnm

Güzelim sen böyle yazınca çok üzüldüm
Ben artık yorum yapamamki sana
Ne diyim cnm sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış
Uzulme abla ben alıştım artık zaten yorumlar da bekliyorum herkes den ben sadece durumumu bildirmek istedim aralar buyuzdenn fazla kaçıyor

İşteeee buuuu güzelim
Nefsimize hakim olduğumuzda ne kadar mutlu oluyor ve kendimize güvenimiz artıyor
İnşallah çoğu zaman bunu başarabiliriz

Uzulme abla ben alıştım artık zaten yorumlar da bekliyorum herkes den ben sadece durumumu bildirmek istedim aralar buyuzdenn fazla kaçıyor
Bitanem sen mümkün olduğunca sabah hariç ekmek yememeye çalış
Bide tatlı hamurişinden uzak durdunmu gerisi kolay

Herkesin derdi başka güzelim
Ne yapalım başa gelen çekiliyor

Ay maşallah ya ben olsam birdaha nezaman yiyecem bu gunluk yiyeyim yarın dikkat ederim olup hepsini yerdim ewet aslında benim en buyuk sorunum bu bidaha yemem sanki herzaman mı yiyorum cümlesi ah bunu bi anlatabilsem benimki gibi düşünüpte yenen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Bitanem sen mümkün olduğunca sabah hariç ekmek yememeye çalış
Bide tatlı hamurişinden uzak durdunmu gerisi kolay

Herkesin derdi başka güzelim
Ne yapalım başa gelen çekiliyor
Ben beyaz ekmek yemiyorum artık sabah hariç de kolay kolay yemiyorum tam buğday yiyorum ah onlar içinde elimden geleni yaparım

evet ama bı sonu yokkı bunun..

dusunsene bı gun kek yapıyoruz dıger gun pogaca.. her gun 'bugunlukten bısey olmaz' dersek her gunumuz aynı olur dımı..

yedıklerımız kar degıl kı bıze ozellıkle canımızın cektıgı kılo almamıza neden olan seyler hıc degıl..

Senın çok iyi anlıyorum bende sankı yarın yok yada bir daha asla yıyemıycem der gıbı yerdım sonra dıyet yapıyım dedım bu sefer saatlerı saydım baktım olmuyor sadece dıkkat etmeye basladım tartıda kılo verdıkce ya yemek ya kılo vermek dedım sende vazgecıceksın kılo verdıkce bıde yerken klorılerı dusun vazgecıyosun

Haklısın valla fazlası ile hemde bende yeniledim inş bu duyguyu

Bende menumu vereyim daha yeni firsat buldum
Sabah:1 kase yogurt bir avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Oglen: 3 4 dilim peynir 1 domates (ortafda boy), yarim salatalik, yarim yeşil biber, 4 zeytin, ceyrek yufka
Bugün ara ogun yok
Aksam: 1 tabak salata, turlu yapmistim biraz etden ve sogan dan yedim,2 bardak ligt kola yatmadan once de bitki cayi icerim anca

Güzelim hep yarın dersek o yarınların sonu gelmiyor
Ben 3 sene öncesinde hep yarın diye diye 2 senede 25 Kilo aldım
O yüzden yarın yok şimdi var

Evet bende aslında oyle dusunuyorum dişimi sıkıp bi 75 olsam sanki gerisi gelivericekk gibi cok azimli olmam lazım cok su iradesizliğimi yenmemiz lazım

Evet bende aslında oyle dusunuyorum dişimi sıkıp bi 75 olsam sanki gerisi gelivericekk gibi cok azimli olmam lazım cok su iradesizliğimi yenmemiz lazım

Herkezde aynımı bılmıyrlum ama ben 6 gun dıkkat edıyım 1 ogunde bozuyum butun hafta cope gıdıyor bız ıstıyrouzkı kısacık zamanda 10 ,15 kılo verelım halbukı kılo almakta zor bızde kapasıtemızı zorladık mıgde dur dedı durmadık sonra mıgde dev oldu soz sahıbı oldu

canım herssey ıyı guzel kola ne gerek vardı kı..

keske yogurt yeseydn turlunun yanında da guzel olur..zaten salata da yemıssn hanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…