hatirladim seniBaşka topıkten demek kalkıp gelsek kıbrısa hatırlanmıycaz
Ayy kuzum hesaplarsan toplamda 85 kg vermissn valla helal olsunn yaa tebrik ederim helal olsunnTatlım ben 3 sene öncesinde 123 kiloyla rekor yaptım
O zaman 88 kiloya düştüm
Sonrada çabuk şımardım 2 senede tekrar 113.5 oldum
En son geçen yılbaşında başladım, bu sefer 40 Kilo verdim
Önceki verip, geri almadığımı hesap edersek 50 oluyor
hatirladim senitomurcugun topiginden kibrisa bayilan en kisa zamanda tatile gelemk isteyen bekar bide yanlis hatirlamisim rezil olurum
Aaaa hadi hayırlı olsun kuzumHamile kalmazsam mezun olurum insallah2. Bebis karari aldik bu arada cok almamisin izinde toparlarsin hemen kuzum.. Gorursun 6 lari ben ancak ruyamda gorurum saniodum
Aman güzelim geçen seferde çok emek verip 35 Kilo verdimAyy kuzum hesaplarsan toplamda 85 kg vermissn valla helal olsunn yaa tebrik ederim helal olsunn
burda hic bi zaman oyle asiri soguk olmaz ama kibrisa geleceksen mayis sonu gelicen hava cok guzel hem gezmelik hem denizlik olurEvet bekar olan benım sevıyorum kıbrısı hem 1 kere tatıl sevdsına baya kılo vermıstım anısı vararkadaş aralıkta gıdek dedı yok artık bızım kış bıze yeter ne yapalım dedım aralıkta hava nasıl orda
saol kuzumm insallah..Aaaa hadi hayırlı olsun kuzum
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bende öyle düşünüyomda
Şu boğazımı tutsam biliyorumki olacak
Benimde toplam 26 kg oluyor.. Bende korkmuyorum geri almaktan.. Cunku bilinclendim artik.. Kilo verip istedigin kiyafete giymek kadar lezzetli bi yemek yok benceAman güzelim geçen seferde çok emek verip 35 Kilo verdim
25 ni geri aldım
Ama bu bana çok büyük ders oldu
Şimdi acaba geri alırmıyım diye korkmuyorum
Bidaha aynı cehennemi yaşayamam
kızlar yarın tartı günü ya yahu kaçamakta yapmıyorum ama insan birgün öncesinden amma stres oluyor sizdede oluyor mu
oluyo canım ama sende hııccc olmasın merak etme.. aramızda en dogruları yapan sensın masallaaahh
Zaten seni çok takdir ediyorum cnmburda hic bi zaman oyle asiri soguk olmaz ama kibrisa geleceksen mayis sonu gelicen hava cok guzel hem gezmelik hem denizlik olur
saol kuzumm insallah..
6.5 aydir kacamak sayilcak kacamak yapmadimcanim neler neler cekio bi bilsen mezun olursa mezuniyet yemegi vercem kendime
Hosbuldum kizlar iyim ev temizlencek yorgunum size foto atcaktim ama hata veriyo resim boyutu buyuk diye napabilirim
kızlar yarın tartı günü ya yahu kaçamakta yapmıyorum ama insan birgün öncesinden amma stres oluyor sizdede oluyor mu
.Hosbuldum kizlar iyim ev temizlencek yorgunum size foto atcaktim ama hata veriyo resim boyutu buyuk diye napabilirim
Bugün güzel olmamış cnmSabah 7 de bir dilim nutellali ekmek bir bardak çay
Oqlen 2 adet siqara boreqi bi tane patatesli küçük börek bir dilim kek domates salatalık
Akşam beş bucukta oqlen çok yediqim için misafir vardı o yüzden çok ince bir dilim kek bir bardak çay
Saat aakşam sekiz bucukta bir fincan sütlü kahve yatarken de bir kase yoqurt yerim
Su miktarim 4 litreyi bulmuştur çok içtim buqun bide emziriyorum onun için icmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?