💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem canimm durum nee jilian grubunda taniismistik gunlugunu gorunce bi bakim dedim
Selvimmm hoşgeldin cnm çok sevindim

Ama kızgınım sana biraz ben izine gittim geldim bu arada sen 69 oluvermişin
Çok tebrik ederim cnm
Ben halâ yerimde sayıyorum
İnşallah bu hafta artılardan kurtulup listeye girerim

Sen nasılsın cnm hedefine az kalmış ne güzel

Cok haklısın benim sık sık oluyor hemde

Kolamı ben 20 gun once koşa koşa kuruyemıscıye gıttım gazoz aldım sonra bır bakıyım sunun kalorısıne dedım 20 gundur dolapta yatıyor cesaret edemedım ıcmeye

Evet bende aslında oyle dusunuyorum dişimi sıkıp bi 75 olsam sanki gerisi gelivericekk gibi cok azimli olmam lazım cok su iradesizliğimi yenmemiz lazım
Kilo vermek hem sabır hemde disiplin işi cnm
Beynini zararlı şeyler yemek istemiyorum diye şartlandıracaksın, kendinden emin olacaksın
Ben başladığım ilk 6 ay bir lokma bile cıss yememiştim. Ne tatlı, ne hamurişi nede başkabişey

Zaten herkes söylemiş cnm
Light ta olsa soda hariç asitli içecekler sağlıksız

Hosbuldumm canimm
Kizginim yazinca birden sok oldum naptim acaba diye 4.1 kaldi mezuniyetime cok heycanliyim izine ayrilinca arti oluo malesef kacinci takimdaydin sen balim

Ahhh cnm Aynen bende de öyle
Bünyem en ufak kaçamağı affetmiyor
1 dakikalık zevk alacaz diye kaç gün verdiğimiz emekler boşa gidiyor
O, 1 dakkada zevk almayıverelim

Hosbuldumm canimm
Kizginim yazinca birden sok oldum naptim acaba diye 4.1 kaldi mezuniyetime cok heycanliyim izine ayrilinca arti oluo malesef kacinci takimdaydin sen balim
Haaa, takip edecek Dimii
9.takımdayım cnm
73.2 le izine ayrıldım
Geçen perşembe 74.5 tum
İnşallah benimde hedefim ay sonunda 6 ları görmek

Senin bişey kalmamış kuzum, 1 ay sonunda mezunsun inşallah

Kolamı ben 20 gun once koşa koşa kuruyemıscıye gıttım gazoz aldım sonra bır bakıyım sunun kalorısıne dedım 20 gundur dolapta yatıyor cesaret edemedım ıcmeye
Aman kuzum dolapta yatan tehlikeyi başkası biran önce yok etsin

Haaa, takip edecek Dimii
9.takımdayım cnm
73.2 le izine ayrıldım
Geçen perşembe 74.5 tum
İnşallah benimde hedefim ay sonunda 6 ları görmek

Senin bişey kalmamış kuzum, 1 ay sonunda mezunsun inşallah
Hamile kalmazsam mezun olurum insallah 2. Bebis karari aldik bu arada cok almamisin izinde toparlarsin hemen kuzum.. Gorursun 6 lari ben ancak ruyamda gorurum saniodum

Mefkurem hedefimiz ayniymis seninde az kalmis ayy bu arada 50 kgmu verdin sen toplamda?
Tatlım ben 3 sene öncesinde 123 kiloyla rekor yaptım
O zaman 88 kiloya düştüm
Sonrada çabuk şımardım 2 senede tekrar 113.5 oldum
En son geçen yılbaşında başladım, bu sefer 40 Kilo verdim
Önceki verip, geri almadığımı hesap edersek 50 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…