Selvimmm hoşgeldin cnm çok sevindimMefkurem canimm durum nee jilian grubunda taniismistik gunlugunu gorunce bi bakim dedim
Cok haklısın benim sık sık oluyor hemdeHerkezde aynımı bılmıyrlum ama ben 6 gun dıkkat edıyım 1 ogunde bozuyum butun hafta cope gıdıyor bız ıstıyrouzkı kısacık zamanda 10 ,15 kılo verelım halbukı kılo almakta zor bızde kapasıtemızı zorladık mıgde dur dedı durmadık sonra mıgde dev oldu soz sahıbı oldu
Bende menumu vereyim daha yeni firsat buldum
Sabah:1 kase yogurt bir avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Oglen: 3 4 dilim peynir 1 domates (ortafda boy), yarim salatalik, yarim yeşil biber, 4 zeytin, ceyrek yufka
Bugün ara ogun yok
Aksam: 1 tabak salata, turlu yapmistim biraz etden ve sogan dan yedim,2 bardak ligt kola yatmadan once de bitki cayi icerim anca
Kilo vermek hem sabır hemde disiplin işi cnmEvet bende aslında oyle dusunuyorum dişimi sıkıp bi 75 olsam sanki gerisi gelivericekk gibi cok azimli olmam lazım cok su iradesizliğimi yenmemiz lazım
Zaten herkes söylemiş cnmBende menumu vereyim daha yeni firsat buldum
Sabah:1 kase yogurt bir avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Oglen: 3 4 dilim peynir 1 domates (ortafda boy), yarim salatalik, yarim yeşil biber, 4 zeytin, ceyrek yufka
Bugün ara ogun yok
Aksam: 1 tabak salata, turlu yapmistim biraz etden ve sogan dan yedim,2 bardak ligt kola yatmadan once de bitki cayi icerim anca
bcanım herssey ıyı guzel kola ne gerek vardı kı..
keske yogurt yeseydn turlunun yanında da guzel olur..zaten salata da yemıssn hanı
Hosbuldumm canimmSelvimmm hoşgeldin cnm çok sevindim
Ama kızgınım sana birazben izine gittim geldim bu arada sen 69 oluvermişin
Çok tebrik ederim cnm
Ben halâ yerimde sayıyorum
İnşallah bu hafta artılardan kurtulup listeye girerim
Sen nasılsın cnm hedefine az kalmış ne güzel
Ahhh cnm Aynen bende de öyleHerkezde aynımı bılmıyrlum ama ben 6 gun dıkkat edıyım 1 ogunde bozuyum butun hafta cope gıdıyor bız ıstıyrouzkı kısacık zamanda 10 ,15 kılo verelım halbukı kılo almakta zor bızde kapasıtemızı zorladık mıgde dur dedı durmadık sonra mıgde dev oldu soz sahıbı oldu
Ama ligt kalori , yok ki ole yaziyo ama fayda li olmadigini biliyorum.Kolamıben 20 gun once koşa koşa kuruyemıscıye gıttım gazoz aldım sonra bır bakıyım sunun kalorısıne dedım 20 gundur dolapta yatıyor cesaret edemedım ıcmeye
Ahhh cnm Aynen bende de öyle
Bünyem en ufak kaçamağı affetmiyor
1 dakikalık zevk alacaz diye kaç gün verdiğimiz emekler boşa gidiyor
O, 1 dakkada zevk almayıverelim
Haaa, takip edecek DimiiHosbuldumm canimm
Kizginim yazinca birden sok oldum naptim acaba diye4.1 kaldi mezuniyetime cok heycanliyim izine ayrilinca arti oluo malesef kacinci takimdaydin sen balim
Ama ligt kalori , yok ki ole yaziyo ama fayda li olmadigini biliyorum.
evett neerden hatirliosun beni
Aman kuzum dolapta yatan tehlikeyi başkası biran önce yok etsinKolamıben 20 gun once koşa koşa kuruyemıscıye gıttım gazoz aldım sonra bır bakıyım sunun kalorısıne dedım 20 gundur dolapta yatıyor cesaret edemedım ıcmeye
Hamile kalmazsam mezun olurum insallahHaaa, takip edecek Dimii
9.takımdayım cnm
73.2 le izine ayrıldım
Geçen perşembe 74.5 tum
İnşallah benimde hedefim ay sonunda 6 ları görmek
Senin bişey kalmamış kuzum, 1 ay sonunda mezunsun inşallah
evett neerden hatirliosun beni
Aman kuzum dolapta yatan tehlikeyi başkası biran önce yok etsin
Tatlım ben 3 sene öncesinde 123 kiloyla rekor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?