yarın ne çıkacak bakalımmAynen ben yedıgıım salatanın bıle azabını cekıyorum garıp bır duygu demek tek ben degılım
.
Fotoyu kes kıcult bende oyle yaptım
Özlemmmm anlat bakalımBen geldimmm muahhh
Ben pazartesi o kadar değilde sonraki tartı gününde daha heyecanlanıyorumyarın ne çıkacak bakalımm
bende de tam tersi abla ya pazartesiyle cuma arası yine kaç gün var yağ yakımı olmuştur diyorum ama cumayla pazartesi arası kısa diye çok stres yapıyorBen pazartesi o kadar değilde sonraki tartı gününde daha heyecanlanıyorum
1 haftanın karnesini alıyoruz gibi geliyor
Özlemcim sana 2 gündür yazacam unutuyorumAynen ben yedıgıım salatanın bıle azabını cekıyorum garıp bır duygu demek tek ben degılım
.
Fotoyu kes kıcult bende oyle yaptım
Tatlım hep diyorumyabende de tam tersi abla ya pazartesiyle cuma arası yine kaç gün var yağ yakımı olmuştur diyorum ama cumayla pazartesi arası kısa diye çok stres yapıyor
Özlemcim sana 2 gündür yazacam unutuyorum
Dedimya bende 3 sene öncesinde 35 Kilo verip 2 senede 25 ni geri aldım
Yılbaşında tekrar başladım
Biraz verdikten sonra bazıları
Eee geçen seferde verdin geri aldın dedi
Haliyle insanın morali bozuluyor
Bende, bi vereyimde sonrasını düşünürüm dedim
Şimdide vazgeçmeden devam ettiğimi görünce takdir ediyorlar
Yani hiç takma güzelim
En güzel cevap başarmak
yarın ne çıkacak bakalımm
Farkindayim ya buqunluk böyle oldu bakalım yarın duzeltcem[/QUOTE]kurem, post: 43442585, member: 650201"]Bugün güzel olmamış cnm
Toplamda hep karbon almışın
Tatlı ve hamurişlerinin ne sana nede süte faydası yok
Burda aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruzKesınlıkle haklısın ama benım kızdıgım benı tanıyan bırı degıl 3,5 ayda gordugum bırı benım kılom 65 gecmedı artı evet aldım verdım 53 oluncada hastanısın ınsanları anlamıyorum moral bozunca ellerıne ne gecıyor ben haklıyken bıle bırıne kızımca uzuluyorum valla keyfı kım kılo alır verır bıde bana dıyenın basenlerı gorsen şok olursun ben dar gıymıyorum hala 80 kıloyken gıydıgım seylerı gıyıyorum 65 ınınce alısverıs yapıcam artık uzenez kımse benı dedıgın gıbı artık tek cavapım başarmak olucak o yuzden burayı sızlerı sevıyorum bırbırımızı burda tanıyoruz ama bır çok yakınımdan daha yakınsıNız ıyıkı varsınız
Burda aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruz
Bide ortak hedefimiz aynı
O kadar değişik insanlar varki cnm
Bizde genelde millet olarak pek severiz başkasının işine karışmayı
Banada şimdi, yeter verme çirkinleşiyorsun diyolar. Sanki 50 Kilo oldum
Ama duymuyorum kimseyi
Ben hayalimi gerçekleştirmek istiyorum
Senelerce şişko oldum, Şimdi
Toplu diye bile adlandırılmak istemiyorum
şimdi de yatmadan önce bir bardak süt. Geç uyanınca çok yemiyorum da hafta içi kız okula gidince geri uyumuyorum sonra da gözüm dolapta oluyor. Hele bir de tv de yemek programı falan izlersem eyvah.... bakalım sizlerin de sayesinde daha disipline olacağım. Bi gaza gelme durumu olacak.Bugün geç uyandım ve aslında yemek yemeye çok vaktim olmadı bir de çicukların ödev banyo vs anca
Tmm ablacim burasi bizim ozelimizKızlar sizden bişey rica ediyorum
Ben fotoları sadece siz görün diye koydum
Başkalarına göstermeyin lütfen
Ben artık hiç yemek programlarına bakmıyorumşimdi de yatmadan önce bir bardak süt. Geç uyanınca çok yemiyorum da hafta içi kız okula gidince geri uyumuyorum sonra da gözüm dolapta oluyor. Hele bir de tv de yemek programı falan izlersem eyvah.... bakalım sizlerin de sayesinde daha disipline olacağım. Bi gaza gelme durumu olacak.
Aslında öyle ama niyeyse seviyorum hatta bu aralar ver fırınaya bakıyorum aslında yemek pişirme tiyoları için bakıyordum sonraları sevmeye başladım. Aslında tok karnına izlersem belki de daha iyi olacskBen artık hiç yemek programlarına bakmıyorum
Niye aklımızda olmayan şeyi getirelimki
Ben artık hiç yemek programlarına bakmıyorum
Niye aklımızda olmayan şeyi getirelimki
Aslında öyle ama niyeyse seviyorum hatta bu aralar ver fırınaya bakıyorum aslında yemek pişirme tiyoları için bakıyordum sonraları sevmeye başladım. Aslında tok karnına izlersem belki de daha iyi olacsk
Inşallah güzelimyaşındayım post: 43442877 .!.:Farkindayim ya buqunluk böyle oldu bakalım yarın duzeltcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?