💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben pazartesi o kadar değilde sonraki tartı gününde daha heyecanlanıyorum
1 haftanın karnesini alıyoruz gibi geliyor
bende de tam tersi abla ya pazartesiyle cuma arası yine kaç gün var yağ yakımı olmuştur diyorum ama cumayla pazartesi arası kısa diye çok stres yapıyor

Aynen ben yedıgıım salatanın bıle azabını cekıyorum garıp bır duygu demek tek ben degılım

.

Fotoyu kes kıcult bende oyle yaptım
Özlemcim sana 2 gündür yazacam unutuyorum
Dedimya bende 3 sene öncesinde 35 Kilo verip 2 senede 25 ni geri aldım
Yılbaşında tekrar başladım
Biraz verdikten sonra bazıları
Eee geçen seferde verdin geri aldın dedi
Haliyle insanın morali bozuluyor
Bende, bi vereyimde sonrasını düşünürüm dedim
Şimdide vazgeçmeden devam ettiğimi görünce takdir ediyorlar
Yani hiç takma güzelim
En güzel cevap başarmak

bende de tam tersi abla ya pazartesiyle cuma arası yine kaç gün var yağ yakımı olmuştur diyorum ama cumayla pazartesi arası kısa diye çok stres yapıyor
Tatlım hep diyorumya
Biz elimizden geleni yapalım bırak gerisini vücut halletsin
Sonuçta biz makine değiliz
Bazen az bazen fazla verebiliriz
Önemli olan hata yapmadıysak içimiz rahat olsun
Seninde hiç Stress yapmanı gerektirecek bi durum yok
Maşallah çok güzel devam ediyosun

kurem, post: 43442585, member: 650201"]Bugün güzel olmamış cnm
Toplamda hep karbon almışın
Tatlı ve hamurişlerinin ne sana nede süte faydası yok[/QUOTE]
Farkindayim ya buqunluk böyle oldu bakalım yarın duzeltcem

Kesınlıkle haklısın ama benım kızdıgım benı tanıyan bırı degıl 3,5 ayda gordugum bırı benım kılom 65 gecmedı artı evet aldım verdım 53 oluncada hastanısın ınsanları anlamıyorum moral bozunca ellerıne ne gecıyor ben haklıyken bıle bırıne kızımca uzuluyorum valla keyfı kım kılo alır verır bıde bana dıyenın basenlerı gorsen şok olursun ben dar gıymıyorum hala 80 kıloyken gıydıgım seylerı gıyıyorum 65 ınınce alısverıs yapıcam artık uzenez kımse benı dedıgın gıbı artık tek cavapım başarmak olucak o yuzden burayı sızlerı sevıyorum bırbırımızı burda tanıyoruz ama bır çok yakınımdan daha yakınsıNız ıyıkı varsınız

kurem, post: 43442585, member: 650201"]Bugün güzel olmamış cnm
Toplamda hep karbon almışın
Tatlı ve hamurişlerinin ne sana nede süte faydası yok
Farkindayim ya buqunluk böyle oldu bakalım yarın duzeltcem[/QUOTE]
Inşallah güzelim

Biraz kendinden bahsedermisin cnm
Tanıyalım seni

Burda aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruz
Bide ortak hedefimiz aynı
O kadar değişik insanlar varki cnm
Bizde genelde millet olarak pek severiz başkasının işine karışmayı
Banada şimdi, yeter verme çirkinleşiyorsun diyolar. Sanki 50 Kilo oldum
Ama duymuyorum kimseyi
Ben hayalimi gerçekleştirmek istiyorum
Senelerce şişko oldum, Şimdi
Toplu diye bile adlandırılmak istemiyorum

Bende rahatca kot gıymek topuklu ayakkabılarımla yenıde bulusmak bide çizme gercı ben zayıfkende çızme zor oluyodu ama bu sefer olucak. Ha bıde zayıflayıp kardesımın kıyafetlerıne musallat olcam

Bugün geç uyandım ve aslında yemek yemeye çok vaktim olmadı bir de çicukların ödev banyo vs anca
şimdi de yatmadan önce bir bardak süt. Geç uyanınca çok yemiyorum da hafta içi kız okula gidince geri uyumuyorum sonra da gözüm dolapta oluyor. Hele bir de tv de yemek programı falan izlersem eyvah.... bakalım sizlerin de sayesinde daha disipline olacağım. Bi gaza gelme durumu olacak.

Ben artık hiç yemek programlarına bakmıyorum
Niye aklımızda olmayan şeyi getirelimki

Ben artık hiç yemek programlarına bakmıyorum
Niye aklımızda olmayan şeyi getirelimki
Aslında öyle ama niyeyse seviyorum hatta bu aralar ver fırınaya bakıyorum aslında yemek pişirme tiyoları için bakıyordum sonraları sevmeye başladım. Aslında tok karnına izlersem belki de daha iyi olacsk

Aslında öyle ama niyeyse seviyorum hatta bu aralar ver fırınaya bakıyorum aslında yemek pişirme tiyoları için bakıyordum sonraları sevmeye başladım. Aslında tok karnına izlersem belki de daha iyi olacsk

Valla bende izliyorum canım çekmıyor israftan başka bişe yapmıyolar hele ezgi mıydı adı o yerken ben fenalık gecırıyorum

yaşındayım post: 43442877 .!.:
Farkindayim ya buqunluk böyle oldu bakalım yarın duzeltcem
Inşallah güzelim

Biraz kendinden bahsedermisin cnm
Tanıyalım seni[/QUOTE]
Tabi 21 yasindayim uç aylık bi bebeqim var bukkilolar da hamilelikten kalan bu arada ismim qamze bir buçuk yıllık evliyim öyle merek ettniz bisey varsa cevaplayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…