Ay o ezgi bi gün ekrandan çıkıp bizi de yiyecekValla bende izliyorum canım çekmıyor israftan başka bişe yapmıyolar hele ezgi mıydı adı o yerken ben fenalık gecırıyorum
Tabi 21 yasindayim uç aylık bi bebeqim var bukkilolar da hamilelikten kalan bu arada ismim qamze bir buçuk yıllık evliyim öyle merek ettniz bisey varsa cevaplayim[/QUOTE]Inşallah güzelim
Biraz kendinden bahsedermisin cnm
Tanıyalım seni
Bu iyiydiAy o ezgi bi gün ekrandan çıkıp bizi de yiyecek
Ay o ezgi bi gün ekrandan çıkıp bizi de yiyecek
Tabi 21 yasindayim uç aylık bi bebeqim var bukkilolar da hamilelikten kalan bu arada ismim qamze bir buçuk yıllık evliyim öyle merek ettniz bisey varsa cevaplayim[/QUOTE]Inşallah güzelim
Biraz kendinden bahsedermisin cnm
Tanıyalım seni
Boyun kilon kaçtı cnm hatırlayamadımTabi 21 yasindayim uç aylık bi bebeqim var bukkilolar da hamilelikten kalan bu arada ismim qamze bir buçuk yıllık evliyim öyle merek ettniz bisey varsa cevaplayim
Hoş geldin gamzeeeTabi 21 yasindayim uç aylık bi bebeqim var bukkilolar da hamilelikten kalan bu arada ismim qamze bir buçuk yıllık evliyim öyle merek ettniz bisey varsa cevaplayim
Ayy ben çok severim aslında yemek programlarini.Ben artık hiç yemek programlarına bakmıyorum
Niye aklımızda olmayan şeyi getirelimki
hadi yaaa kötü olmuş.Arkadaslar canim SIKILIYO.perdem cift renkli idi birbirine boyasi cikti (boncuklu) ne yapcamaglamak istiyorummm
Gitti güzelim perdemhadi yaaa kötü olmuş.ne yapilir hiç bi fikrim yok
Yeni miydi canımGitti güzelim perdem(
Evet turkiyede yaptirmistim yeni yikadim bordosu kreme gecmis offfYeni miydi canım
Afiyet olsun cnm.uykjn kacmasin sonra
Ben yatıyorum kızlar.herkese ii geceler
Evet turkiyede yaptirmistim yeni yikadim bordosu kreme gecmis offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?