SaolÇok geçmiş olsun
Saolaklimdan cikaramiyom
Tekrar attim belki acilir diye internet te baktim sıcak suyla uzun sureli yikadim diye ama yok Isère yaramadiHaklısın canım hem yenı dıyosun hemde perde yanı evın en onemlı esyası
Uyku yok bana
158 boyum kilom 79 bir hafta önce diyete başladım 80 dim bir kilo verebildim doğumdan sonra 15 kilo verdim kendiliqimden qeriside gitmeyince diyet yapmaya karar verdim hedef kilom 60[/QUOTE]Boyun kilon kaçtı cnm hatırlayamadım
Hamilelik kiloları biraz dikkatle çabucak gider
Hosbulduk canin[/QUOTE]Hoş geldin gamzeee
Özlemcim sen kahveni şekerlimi içiyonTam şuan şu dakika az şekerli türk kahvesi bugunun yorgunlugu başka türkü gitmez
Yüksek derecedemi yıkadın cnmTekrar attim belki acilir diye internet te baktim sıcak suyla uzun sureli yikadim diye ama yok Isère yaramadi
Özlemcim sen kahveni şekerlimi içiyon
yoksa yanlışmı yazdın
Bizim için olsa akşam fazla karbon olmuş derimmenumu verip gecmise bakayim kizlar dun giremedim topige uyuyakalmisim
sabah 11 00.2 dilim tam bugday ekmegi
biraz peynir
domates
aksam 19 00 2kepce mecimek corbasi
3 kasik bulgur pilavi
ayran
Ben normalde şekerli türk kahvesini bile sevmezdim acı gelirdiTek şekerli içtim bazen sade içiyorum alısmaya çalışıyorum inş tamamen alışıcam sadeye
Evet üzücü cnm30 derece yarim saat lik yikadim. Sonra internet t'en arastiriyodum kurumadan hemen sıcak su ve uzun sureli yikayin yaziyo du bende gitti zaten diyerek attim kuruyunca gitmiyomus lekesi
Ne yapcam atsam olmuyo taksam hic oluyoEvet üzücü cnm
Ama olan olmuş
Ne kadar üzülsende olmuşla ölmüşe çare yok
Ben normalde şekerli türk kahvesini bile sevmezdim acı gelirdi
Şimdi sade içiyorum
İnsan içtikçe alışıyor cnm
Ben aciktim (ben hep uzuldummu acikirim) ne yapim yarin tarti da var
Sakın kuzumBen aciktim (ben hep uzuldummu acikirim) ne yapim yarin tarti da varhemde saat 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?