💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

canım sımıt neden yedınkı.. hanı kacamaksız bı hafta yapıcaktık bugun..

onun dısında guzel bence aksam lavas olmasa daha ıyı olurms sadece
Kuzm sbh khvalti yapmdn dsari ciktk epey de kldik daa
xuhal abla yazmayi untmsm ya sofrada salata ve yogurt da vardi:) ve yedim:) yazmamism sadece. Aksami baya saglam yedim yani:))

Walla baya baya aferini haketmissin tatlim:)

Arkadaslar canim SIKILIYO.perdem cift renkli idi birbirine boyasi cikti (boncuklu) ne yapcam aglamak istiyorummm
Cnm bnm yatak odamn halilari beyaz shaggy tutleri cok sik ve uzun. Dik dik duruyo ama:) sen tut kirmizi oje surerken ojeyi elinden dusur, oje de usenmeden halinin her tarafina sacilsin. Kisa sureli bi sok gecrdim bakakaldim Sonra baktm silsem iice dagilcak bn de oje degen tuylerini makasla kisalttim:) olana care yok, smdi hc dkktmi bile cekmio orasi aman yaa dunya bnlara can sikmak icn fazla kisa. Sikma canini, oluruna bak ama olmuosa uykularn da kacmasin

Saol canim ya uzuntuden kizimlada ilgilenemedim.esim aldi gturdu yatirmaya geri aklimda kucugumde
Perdemin ust pembe alt pirfirlari bordo ayyyy guneslikleride krem ve tul de beyaz ayyyy

Günaydin arkadaşlar herkese bol eksili sabahlar öncelikle dun spor yapmadm demistim ya ne kadar spordan sayılir bilmem ama hareket snucta aksam yatmamadan önce 250 kez ipatladim bide 5 tane bolgesel hareketim var 50 şerdn 250 kez onlari yaptm şimdif 250 kez bidaha ip atladim kahvaltdan snrada kayınvalidmin evini temizliycem dun akşamki yaptgm hareketleri bu akşamda yaparim eger bogazimi tutabilirsem bol kalori yakcagm bi gun aslında:):)
Ve bugunki tartı gununde tartım bana
79.400 diyor :):) iyice gaza geldim dunle bugun umarim çabuk sonmez dun yorum yapan arkadaşlarma gercekten çok teşkur ederim gercekten strese grmiştim ve modum duşmuştu bugun kendimi çok cok iyi hisediyoruw:):)
Başlangıç 83
İlk hafta 81 verilen 2 kg.
Gecen cuma 79.800 verilen 1.200 kg.
Bugun 79.400 verilen 400 gram :):)
cuma gunune hedef 78kg inş

Masallah hizli gidiosun cnm tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…