💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cumartesi abartınca pazar frenlemek de gerekti biraz. Yoksa emin ol iştahım feci yerinde :)

tamam ablacım öyle yapıcam umarım harekete geçer vucut tekrar

Eğer kahvaltın 1 yumurtaysa az güzelim
Birazdaha çeşitlendir
Sabah kızım okula giderken onunla yapıyorum kahvaltıyı. Kıştururken anca kna fırsat kalıyor. Kızı hazırla beslenme koy kahvaltı hzırla bu arada oğlanı emzir. Sabahım feci yoğun oluyor. Ama birazdan bir kase yoğurt yerim. :)

Kızı okula gönderdikten sonra rahat rahat yapsan
Yumurta peynir zeytin yeşillik Vs.

Benimoğlanların bride sabahçı, bu fırsat senin için açkarnına yürüyüş sabah acayi yağ yakar.
Onu bırak gel krallar gibi yap kahvaltını.

peki adetle kilonun neden bu kadar bağlantısı var bi günlükte okudum da size sorayım dedim ben ilk kez duydum böyle bişey
Bn de cok cok fark eder adet donemnde kilo. Vucut su tutuyo canm o yuzden. Bi de tatli canmz cekio malum kaamaklar da artio. Sen yapmadn kacamak ama odem olablr iste.

Gunaydın :) bildirim yapıyım bende

Geçen hafta cuma 69,600

Şuan 69,00 duz

Benım kafa yıne karmasık uyandım tattıya cıktım 68,700 wc gırdım yıne tartıldım 69.00 duz cıktı bence yarın 68 gorurum kabızlık sıkıntım çozersem bugub-600 iyi geldı benım koca haftada 300 verdıgımde oldu alıyım sızden degerlendırmelerı

Asyacigimm odem yapabilr regl doneminde merak etme gider cumaya kadar

Regl oldugunda da devam etmesi mumkun canimm kafana takma olur mu motiveni sakin dusurme.
cumaya kadar gider mi bilmiyorum o zaman cünkü adet tarihim normal şartlarda cumartesi benim genelde günüm geçer polikistik over olduğum için zayıfladığımdan ötürü inş o da düzene girer de geçmez günüm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…