Eğer kahvaltın 1 yumurtaysa az güzelimGüne bir vardak ılık limonlu su ardından bir yumurta ve bitki çayıyla başladım :))
Cumartesi abartınca pazar frenlemek de gerekti biraz. Yoksa emin ol iştahım feci yerinde :)Günaydın kızlar, yeni gelenek!er hosgeldiler.
Geçmişi okurdum ama yanı maşallah cevap yazmaya kalkarsanız tobe bitmez .
Feyzacim çok geçmiş olsun canım.
Asya her msjini okuduğunda dua ediyorum allah sana hayırlı evlat versin diye.
Benita canım kıskanç insanlar hiç bitmez. Kendini boşuna üzme boşver onları.
Ayşe mm eşya için uzulme elinde olan bisey degilki
Mstb arkadaş çok az yiyosun kiyamam bide emziriyosun yapma bunu kendine kaliteli besin al ara yap canim.
tamam ablacım öyle yapıcam umarım harekete geçer vucut tekrarBence cumaya kadar aynen devam et
Menünde küçük değişiklikler yapabilirsin mesela haftada 2 gün normal kahvaltı yerine yoğurt yulaf karışımı
Perşembe de hiç ara yapma akşamıda sadece yoğurtla kapat
Sabah kızım okula giderken onunla yapıyorum kahvaltıyı. Kıştururken anca kna fırsat kalıyor. Kızı hazırla beslenme koy kahvaltı hzırla bu arada oğlanı emzir. Sabahım feci yoğun oluyor. Ama birazdan bir kase yoğurt yerim. :)Eğer kahvaltın 1 yumurtaysa az güzelim
Birazdaha çeşitlendir
Güzelim Ebruli olmuş işteKrem ile bordo kirmizi karisimi = pembe oluyomus allah im ya
Kızı okula gönderdikten sonra rahat rahat yapsanSabah kızım okula giderken onunla yapıyorum kahvaltıyı. Kıştururken anca kna fırsat kalıyor. Kızı hazırla beslenme koy kahvaltı hzırla bu arada oğlanı emzir. Sabahım feci yoğun oluyor. Ama birazdan bir kase yoğurt yerim. :)
saol canimm insallah hepimz hedeflerimize ulasiirizZaten seni çok takdir ediyorum cnm
Ne diyetinden nede sporundan ödün vermiyorsun
Sonuçta tabiki hedefe ulaşmak olacak
Tamam. Ben hani yumurtanın besin değeri yüksek diye yeterli sayıyordum. Ama bundan sonra çeşitlendireceğim *)Kızı okula gönderdikten sonra rahat rahat yapsan
Yumurta peynir zeytin yeşillik Vs.
Benimoğlanların bride sabahçı, bu fırsat senin için açkarnına yürüyüş sabah acayi yağ yakar.Sabah kızım okula giderken onunla yapıyorum kahvaltıyı. Kıştururken anca kna fırsat kalıyor. Kızı hazırla beslenme koy kahvaltı hzırla bu arada oğlanı emzir. Sabahım feci yoğun oluyor. Ama birazdan bir kase yoğurt yerim. :)
Eh artı görmediğine şükret ozaman...Mefkurem ablacımm adetime de 4 gün kaldı onun da etkisi varmıdır acaba
Ama aç karna yürüyüş sonrası aç kurtlara dönüyorumBenimoğlanların bride sabahçı, bu fırsat senin için açkarnına yürüyüş sabah acayi yağ yakar.
Onu bırak gel krallar gibi yap kahvaltını.
peki adetle kilonun neden bu kadar bağlantısı var bi günlükte okudum da size sorayım dedim ben ilk kez duydum böyle bişeyEh artı görmediğine şükret ozaman...
Bn de cok cok fark eder adet donemnde kilo. Vucut su tutuyo canm o yuzden. Bi de tatli canmz cekio malum kaamaklar da artio. Sen yapmadn kacamak ama odem olablr iste.peki adetle kilonun neden bu kadar bağlantısı var bi günlükte okudum da size sorayım dedim ben ilk kez duydum böyle bişey
cumaya kadar gider mi bilmiyorum o zaman cünkü adet tarihim normal şartlarda cumartesi benim genelde günüm geçer polikistik over olduğum için zayıfladığımdan ötürü inş o da düzene girer de geçmez günüm yineAsyacigimm odem yapabilr regl doneminde merak etme gider cumaya kadar
Regl oldugunda da devam etmesi mumkun canimm kafana takma olur mu motiveni sakin dusurme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?