Gelince kahvaltını hazırlarken iki bardak suiç kurtlar sakinleşir :)Ama aç karna yürüyüş sonrası aç kurtlara dönüyorum
Vücut su toplar canım şişersin. Oda tartıya artı olarak yansır. Ama bu dönemde dikkat edersen daha fazla kg kaybı olur.peki adetle kilonun neden bu kadar bağlantısı var bi günlükte okudum da size sorayım dedim ben ilk kez duydum böyle bişey
Kilona gore harika bir sonuç, tebrikler.Gunaydın :) bildirim yapıyım bende
Geçen hafta cuma 69,600
Şuan 69,00 duz
Benım kafa yıne karmasık uyandım tattıya cıktım 68,700 wc gırdım yıne tartıldım 69.00 duz cıktı bence yarın 68 gorurum kabızlık sıkıntım çozersem bugub-600 iyi geldı benım koca haftada 300 verdıgımde oldu alıyım sızden degerlendırmelerı
hımmm şimdi anladım büyük ihtimalle ödemdir o zaman çünkü inan kaçamak sıfır yani yapsam yedim de veremedim derdim o zaman 1 hafta kadar sürecek bu ödemBn de cok cok fark eder adet donemnde kilo. Vucut su tutuyo canm o yuzden. Bi de tatli canmz cekio malum kaamaklar da artio. Sen yapmadn kacamak ama odem olablr iste.
tamam anladım kahrettim sabahtan beri kendimi sebep belli ben dikkat edeyim yine regl den sonrasına artı çıkmak istememAsyacigimm odem yapabilr regl doneminde merak etme gider cumaya kadar
Regl oldugunda da devam etmesi mumkun canimm kafana takma olur mu motiveni sakin dusurme.
bu arada kabızlık çeken arkadaşlara benim de önceden öyleydi sonra düzenli yoğurt tükettikçe bağıtsaklarım da düzene gitdi. Nacizane tavsiyem
adetın 3 günü normalr dönersin bende pek etkı etmıyor galıba yanı gecen ay takıp etmeye basladım bu zamana kadar regl etkı ne dereceydı bakıcam bendehımmm şimdi anladım büyük ihtimalle ödemdir o zaman çünkü inan kaçamak sıfır yani yapsam yedim de veremedim derdim o zaman 1 hafta kadar sürecek bu ödem
ay canım ben bilmiyordum böyle olduğunu bende bundan sonra takip edeceğim kendimi beni etkilediği kesin ne kadar etkiliceğinide gözlemlicemmBenım vucut onada alısır bugun bıtkı cayı alcam 2,3 gündır ıcmıyodum unutmustur vucudum :)
adetın 3 günü normalr dönersin bende pek etkı etmıyor galıba yanı gecen ay takıp etmeye basladım bu zamana kadar regl etkı ne dereceydı bakıcam bende
Tabi tatlımMefkurem ablacımm adetime de 4 gün kaldı onun da etkisi varmıdır acaba
sabah sabah bunalıma koydum kendimiTabi tatlım
Kimilerinde olmadan önce şişlik olabiliyor
Ama sen beynini ve kendini rahat bırak önce
ay canım ben bilmiyordum böyle olduğunu bende bundan sonra takip edeceğim kendimi beni etkilediği kesin ne kadar etkiliceğinide gözlemlicemmdemek adet olana kadar sürüyor bu durum
Sende bana yapmadınZuhal abla bana yorum yapmadin hic hihhh
Defnemm sagolll
Seninkide çok ilginç ya.. Acaba neden?Adet olmadan 2 gun once farkedıyormus bazı ınsanlarda belkı sendede oyle uzulme herşey karmaşık bende wc oncesı az sonra fazla meger kendımızı tanımıyormusuz
2 günde 600 daha ne olsun cnm çok güzelGunaydın :) bildirim yapıyım bende
Geçen hafta cuma 69,600
Şuan 69,00 duz
Benım kafa yıne karmasık uyandım tattıya cıktım 68,700 wc gırdım yıne tartıldım 69.00 duz cıktı bence yarın 68 gorurum kabızlık sıkıntım çozersem bugub-600 iyi geldı benım koca haftada 300 verdıgımde oldu alıyım sızden degerlendırmelerı
Adet olmadan 2 gun once farkedıyormus bazı ınsanlarda belkı sendede oyle uzulme herşey karmaşık bende wc oncesı az sonra fazla meger kendımızı tanımıyormusuz
Bende acayip şiş hissediyorum kendimi nedeninide anla anlamadim ya reglimde bitti :-(74.5
Ama şişlik var gibi hissediyorum
Şu 3 günü çok hafif tutacam
İnşallah hedefime ulaşırsın
Emeel ogretmenmiydin sennZuhal abla bana yorum yapmadin hic hihhh
Defnemm sagolll
tabi muhteşemiz canım irademize sahibiz en önemlisi bu eczaneye tartılmaya girmeden eczacı gördü tebrik etti ne kadar zayıflamışsın faalan dedi bunlar hep motive edici oluyor insana aynen gitsin gitmesin ben kendi adıma beslenme şeklim bu olacak sağlıklı besleneceğim bundan sonrada Allahın izniyle herşey yoluna girecekKızlaaaarrrrrrr geçen geçti ve bitti yeni bir gün yeni bir hafta başladı. Geçmişi bırakıp önümüze bakalım. Eğer niye gitmiyor diye takılırsak beyin de ona kodlanır ve gitmez. Pozitif olslım ve bu kilolar gidiyor diye düşünelim. Haydiiiiii motive olalım motive edelim. Hepimiz harikayız ve muhteşemiz
Dışarıdaki resimde kaçsın peki?Eki Görüntüle 1682433 burda 82 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?