💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ama aç karna yürüyüş sonrası aç kurtlara dönüyorum
Gelince kahvaltını hazırlarken iki bardak suiç kurtlar sakinleşir :)
peki adetle kilonun neden bu kadar bağlantısı var bi günlükte okudum da size sorayım dedim ben ilk kez duydum böyle bişey
Vücut su toplar canım şişersin. Oda tartıya artı olarak yansır. Ama bu dönemde dikkat edersen daha fazla kg kaybı olur.
Kilona gore harika bir sonuç, tebrikler.

Bn de cok cok fark eder adet donemnde kilo. Vucut su tutuyo canm o yuzden. Bi de tatli canmz cekio malum kaamaklar da artio. Sen yapmadn kacamak ama odem olablr iste.
hımmm şimdi anladım büyük ihtimalle ödemdir o zaman çünkü inan kaçamak sıfır yani yapsam yedim de veremedim derdim o zaman 1 hafta kadar sürecek bu ödem

Asyacigimm odem yapabilr regl doneminde merak etme gider cumaya kadar

Regl oldugunda da devam etmesi mumkun canimm kafana takma olur mu motiveni sakin dusurme.
tamam anladım kahrettim sabahtan beri kendimi sebep belli ben dikkat edeyim yine regl den sonrasına artı çıkmak istemem

bu arada kabızlık çeken arkadaşlara benim de önceden öyleydi sonra düzenli yoğurt tükettikçe bağıtsaklarım da düzene gitdi. Nacizane tavsiyem

Benım vucut onada alısır bugun bıtkı cayı alcam 2,3 gündır ıcmıyodum unutmustur vucudum :)

hımmm şimdi anladım büyük ihtimalle ödemdir o zaman çünkü inan kaçamak sıfır yani yapsam yedim de veremedim derdim o zaman 1 hafta kadar sürecek bu ödem
adetın 3 günü normalr dönersin bende pek etkı etmıyor galıba yanı gecen ay takıp etmeye basladım bu zamana kadar regl etkı ne dereceydı bakıcam bende

ay canım ben bilmiyordum böyle olduğunu bende bundan sonra takip edeceğim kendimi beni etkilediği kesin ne kadar etkiliceğinide gözlemlicemm demek adet olana kadar sürüyor bu durum

ay canım ben bilmiyordum böyle olduğunu bende bundan sonra takip edeceğim kendimi beni etkilediği kesin ne kadar etkiliceğinide gözlemlicemm demek adet olana kadar sürüyor bu durum

Adet olmadan 2 gun once farkedıyormus bazı ınsanlarda belkı sendede oyle uzulme herşey karmaşık bende wc oncesı az sonra fazla meger kendımızı tanımıyormusuz

Zuhal abla bana yorum yapmadin hic hihhh

Defnemm sagolll
Sende bana yapmadın

Herkese yapmadımki güzelim
Çok değişiklik olanlara bide soru soranlara

Ama sende genelde pazartesi leri artı çıkardın
Ne güzel sabitmişin
Bu demektirki cuma günü güzel bi bildirim bizi bekliyor

2 günde 600 daha ne olsun cnm çok güzel
Bence ballı kaymak
Cumaya 1 kiloya tamamlarsın

Adet olmadan 2 gun once farkedıyormus bazı ınsanlarda belkı sendede oyle uzulme herşey karmaşık bende wc oncesı az sonra fazla meger kendımızı tanımıyormusuz
hiç sorma yaa tarihe baktım adet tarihim gelmiş diyet spor öyle kaptırmışım ki adet tarihimi unutmuşum

Kızlaaaarrrrrrr geçen geçti ve bitti yeni bir gün yeni bir hafta başladı. Geçmişi bırakıp önümüze bakalım. Eğer niye gitmiyor diye takılırsak beyin de ona kodlanır ve gitmez. Pozitif olslım ve bu kilolar gidiyor diye düşünelim. Haydiiiiii motive olalım motive edelim. Hepimiz harikayız ve muhteşemiz

tabi muhteşemiz canım irademize sahibiz en önemlisi bu eczaneye tartılmaya girmeden eczacı gördü tebrik etti ne kadar zayıflamışsın faalan dedi bunlar hep motive edici oluyor insana aynen gitsin gitmesin ben kendi adıma beslenme şeklim bu olacak sağlıklı besleneceğim bundan sonrada Allahın izniyle herşey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…