Sende bana yapmadın
Herkese yapmadımki güzelim
Çok değişiklik olanlara bide soru soranlara
Ama sende genelde pazartesi leri artı çıkardın
Ne güzel sabitmişin
Bu demektirki cuma günü güzel bi bildirim bizi bekliyor
çok iyi kilo vermişsin canım sendeEki Görüntüle 1682433 burda 82 kiloyum
Harikasıntabi muhteşemiz canım irademize sahibiz en önemlisi bu eczaneye tartılmaya girmeden eczacı gördü tebrik etti ne kadar zayıflamışsın faalan dedi bunlar hep motive edici oluyor insana aynen gitsin gitmesin ben kendi adıma beslenme şeklim bu olacak sağlıklı besleneceğim bundan sonrada Allahın izniyle herşey yoluna girecek
Masallahhh çok fark etmiş simdidenBirinci fotoraf ta 82 kiloyum boy 160 ikinci fotorafta 72 şu an 80 allah ın izni ile hazirana kadar 20 kilo vereceğim çünkü ben çok spor yapıyorum 72 fotoraf ım 1 yıl önceye ait asya eşimi üzDüm dedim ya eşim kilolardan nefret eder illede 54 e ineceksin diyor böyle kilolu olmam onu çok üzüyurmuş☺
Bazn kilo vermen duradabilr cnm hizli gidiosun oyle de olrsa takma kafana gecici bnlar hep:)hımmm şimdi anladım büyük ihtimalle ödemdir o zaman çünkü inan kaçamak sıfır yani yapsam yedim de veremedim derdim o zaman 1 hafta kadar sürecek bu ödem
Teşekür ederim başaracağım inşallah kiloma göre vucudum sıkı spor yapmayı çok seviyorum hiç bırakmıcamMasallahhh çok fark etmiş simdiden
canım sağlık açısından bir sorunun varsa üzülsün tabi ama kilon var diye sırf onu üzüyor olman çok saçma gelior bana tabiki zayıflamanı ister her erkek ister ama üzüyorsun demesi bana abartı geliyor canım yanlış anlama beni zayıflamayı önce kendin için istemelisin insan eşine elbetteki güzel çekici görünmek ister istede zaten ama aynaya baktığında mutlu olarak ilk kendi kendini mutlu etmelisin canım açıkçası kilo yu eşinin biraz abarttığını düşünüyorummBirinci fotoraf ta 82 kiloyum boy 160 ikinci fotorafta 72 şu an 80 allah ın izni ile hazirana kadar 20 kilo vereceğim çünkü ben çok spor yapıyorum 72 fotoraf ım 1 yıl önceye ait asya eşimi üzDüm dedim ya eşim kilolardan nefret eder illede 54 e ineceksin diyor böyle kilolu olmam onu çok üzüyurmuş☺
haklısın canımcım ben bu şekil devam edeyim elbet vucut takılı kalsada bir süre o direnç kırılacaktırrBazn kilo vermen duradabilr cnm hizli gidiosun oyle de olrsa takma kafana gecici bnlar hep:)
Birinci fotoraf ta 82 kiloyum boy 160 ikinci fotorafta 72 şu an 80 allah ın izni ile hazirana kadar 20 kilo vereceğim çünkü ben çok spor yapıyorum 72 fotoraf ım 1 yıl önceye ait asya eşimi üzDüm dedim ya eşim kilolardan nefret eder illede 54 e ineceksin diyor böyle kilolu olmam onu çok üzüyurmuş☺
Ama salona yakismiyo bordoyla uymuyo simdi perdeciye gidemGüzelim Ebruli olmuş işte
Çok kötü durmuyordur heralde
Hazirana kadar rahat verirsin kiloyu.. Allah allah benim gibi 114lere çıksaydın kahrolacaktı heralde.....Birinci fotoraf ta 82 kiloyum boy 160 ikinci fotorafta 72 şu an 80 allah ın izni ile hazirana kadar 20 kilo vereceğim çünkü ben çok spor yapıyorum 72 fotoraf ım 1 yıl önceye ait asya eşimi üzDüm dedim ya eşim kilolardan nefret eder illede 54 e ineceksin diyor böyle kilolu olmam onu çok üzüyurmuş☺
Bazen sebebini anlıyamıyoruz cnmBende acayip şiş hissediyorum kendimi nedeninide anla anlamadim ya reglimde bitti :-(
Biraz öyle oldu güzelimZuhaL abla yenilere yorum yapi on sanirim artıkneyse sen iyisin masallah cumaya kadar çok siki tutalım da gitsin şu şişlik
2 günde 600 daha ne olsun cnm çok güzel
Bence ballı kaymak
Cumaya 1 kiloya tamamlarsın
Cnm ben goremedim resimlerini. Zayif olmaktan cok saglikli olmak onemli. Saglikli beslenerek zayifladkca daha saglikli olup daha ii hissedicez. Konuya esim icin yapmak zorndayim diye bakmasan daha isabetli olr bebce, sen kendin icin basaricaksin:)Birinci fotoraf ta 82 kiloyum boy 160 ikinci fotorafta 72 şu an 80 allah ın izni ile hazirana kadar 20 kilo vereceğim çünkü ben çok spor yapıyorum 72 fotoraf ım 1 yıl önceye ait asya eşimi üzDüm dedim ya eşim kilolardan nefret eder illede 54 e ineceksin diyor böyle kilolu olmam onu çok üzüyurmuş☺
Abla sana özelden fotorafları atıyorum çok teşekür ederim haklısınCnm ben goremedim resimlerini. Zayif olmaktan cok saglikli olmak onemli. Saglikli beslenerek zayifladkca daha saglikli olup daha ii hissedicez. Konuya esim icin yapmak zorndayim diye bakmasan daha isabetli olr bebce, sen kendin icin basaricaksin:)
Hadi inş.Cumaya 68 diyorum inşallahhhhhh
Bencede..Cnm ben goremedim resimlerini. Zayif olmaktan cok saglikli olmak onemli. Saglikli beslenerek zayifladkca daha saglikli olup daha ii hissedicez. Konuya esim icin yapmak zorndayim diye bakmasan daha isabetli olr bebce, sen kendin icin basaricaksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?