💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ZuhaL abla yenilere yorum yapi on sanirim artık neyse sen iyisin masallah cumaya kadar çok siki tutalım da gitsin şu şişlik

Harikasın

Birinci fotoraf ta 82 kiloyum boy 160 ikinci fotorafta 72 şu an 80 allah ın izni ile hazirana kadar 20 kilo vereceğim çünkü ben çok spor yapıyorum 72 fotoraf ım 1 yıl önceye ait asya eşimi üzDüm dedim ya eşim kilolardan nefret eder illede 54 e ineceksin diyor böyle kilolu olmam onu çok üzüyurmuş☺

Masallahhh çok fark etmiş simdiden

canım sağlık açısından bir sorunun varsa üzülsün tabi ama kilon var diye sırf onu üzüyor olman çok saçma gelior bana tabiki zayıflamanı ister her erkek ister ama üzüyorsun demesi bana abartı geliyor canım yanlış anlama beni zayıflamayı önce kendin için istemelisin insan eşine elbetteki güzel çekici görünmek ister istede zaten ama aynaya baktığında mutlu olarak ilk kendi kendini mutlu etmelisin canım açıkçası kilo yu eşinin biraz abarttığını düşünüyorumm

Tebrık edeeım fark cok bellı ıns ınersın ıstedıgın kıloya stres yapma hazırana kadar rahatca verırsın :)

Hazirana kadar rahat verirsin kiloyu.. Allah allah benim gibi 114lere çıksaydın kahrolacaktı heralde.....

Cnm ben goremedim resimlerini. Zayif olmaktan cok saglikli olmak onemli. Saglikli beslenerek zayifladkca daha saglikli olup daha ii hissedicez. Konuya esim icin yapmak zorndayim diye bakmasan daha isabetli olr bebce, sen kendin icin basaricaksin:)

Kızlar ya bu kotlarda beden deişik oluyo ya şimdi 38 bedene hangisi 40 bedene hangisi denk geliyo. Çoook uzun zamandır kot pantolon almadımunutmuşum valla.. Bilenler bi aydınlatsa ablasını...

Cnm ben goremedim resimlerini. Zayif olmaktan cok saglikli olmak onemli. Saglikli beslenerek zayifladkca daha saglikli olup daha ii hissedicez. Konuya esim icin yapmak zorndayim diye bakmasan daha isabetli olr bebce, sen kendin icin basaricaksin:)
Abla sana özelden fotorafları atıyorum çok teşekür ederim haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…