💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar ya bu kotlarda beden deişik oluyo ya şimdi 38 bedene hangisi 40 bedene hangisi denk geliyo. Çoook uzun zamandır kot pantolon almadımunutmuşum valla.. Bilenler bi aydınlatsa ablasını...

Galıba 32 ama oda kot modelıne gore degısır ya bak kot dedın bakıyım sı benım dolaptakı kac bedenmıs ben onun içine girşnce partı yapcam

Hafi bismillah de o zmn okce o fotodaki bi 70lere snra 60lara:)

Tebrık edeeım fark cok bellı ıns ınersın ıstedıgın kıloya stres yapma hazırana kadar rahatca verırsın :)
Ama o zayıf fotıraf 1 yıl önceye ait sadece beni görün diye attım ikinci fotoraf 82.500 di 1 ay önce çektim ama şu an 80 oldum teşekür ederim

Ama o zayıf fotıraf 1 yıl önceye ait sadece beni görün diye attım ikinci fotoraf 82.500 di 1 ay önce çektim ama şu an 80 oldum teşekür ederim

Hımm zayıflık sana yakıısyor ama alt beden cok kılolu durmuyor sankı benım bacaklar bıraz kalın sırt gıttı 3 ayda 7 cm bel ınceldı ama bacaklar bırı ınceldı bıraz toparladı gercı ama hala rahatsız edıyor benı ama hazırana kadar kesın verırsın bence hrmde rahatca sarkmadan

Galıba 32 ama oda kot modelıne gore degısır ya bak kot dedın bakıyım sı benım dolaptakı kac bedenmıs ben onun içine girşnce partı yapcam
Sagol canım doğum günümde kot alıcam ve ogün 74ü görüp 40 kgyi tamamlıcam inşalllah. Buda ödülüm olacak kendime.. Acaba kaç giyecem çok merak ediyorum.
Arti çıktım65.600 arti 200 evet kacamaj da yaptim ama gecelerim ac gecti hafta sonu hep.bunu beklemiyordum
Üzülme sakın cumaya çok..
Mefkurem
Abla bn 38ken 28-29 beden kot giyiyordum modeline gore nadiren de olsa 27de oluodu.
Ayyy bakalım ben kaç giyecem.

Su an 32yi zorluyorum su halimle. Dugmesni kapatmama az kaldi

Çok guldum bende 32 denedım oldu sonra kız kardesımı kabıne cagırdım baksana dedım nasıl guluyor ıspanyolu kayboldu dedı bacaklar sardı rahat kapattım bel bol boy desen 2 kot cıkıcak alsam ıspanyol pacac dıye alıp ıspanyolu kestırmam belını yaptırmam lazımdı bu be ezıyet arkadas dedım astım suratımı gezdım :)

Benim göğüs problem im ve simit sorunum bacaklar dan almıyorum inşallah beraber başarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…