Ne ogretmen isin mebdemiEvet mugecigim ogretmenim canim :)
Doğum günün ne zaman güzellikSagol canım doğum günümde kot alıcam ve ogün 74ü görüp 40 kgyi tamamlıcam inşalllah. Buda ödülüm olacak kendime.. Acaba kaç giyecem çok merak ediyorum.
Üzülme sakın cumaya çok..
Ayyy bakalım ben kaç giyecem.
12 kasım canım olur inşallah.. Gerçi başı 74 olsunda 74.9 da olur valla.Doğum günün ne zaman güzellik
Yani kaldı 0.412 kasım canım olur inşallah.. Gerçi başı 74 olsunda 74.9 da olur valla.
Evet tam sana yakışan meslek süper bir anaokulu ogretmenisindir eminimEvet canimmm meb deyim kadroluyum.sukur.anasinifi ogretmeniyim.
Ay inşallah zuhalcim ya kız 40kilo olacakYani kaldı 0.4
Sende onu rahat rahat verirsin
Merakla bekliyom cnmAy inşallah zuhalcim ya kız 40kilo olacakhem resimde koyarım albme daha objektif olur elbise daha ince gösteriyo çünküm...
Ayy inşallah....Merakla bekliyom cnm
Çoğu gitti azı kaldı
Zaten bu azimle en kısa sürede hedefe ulaşırsın
Benim göğüs problem im ve simit sorunum bacaklar dan almıyorum inşallah beraber başarırız
Ben veremedim69.1 cuma gunu bugun 69.3 geldik regl gunum de gecti olmadi
Güzelim tekrar bismillah deyip başladıysan sorun yok hemde çok sevindimMefkurem ablacim biliyom cikardiniz beni haklisinizda diycek biseyim yok bi koptuuum bidahada tutunamadim zaten basladigin yerede geri dondum nişanlim askere gitti hep biseyler ustuste oldu.cok biraktim kendimi olsun simdi salona yazildim gene basladim biraz biseyler yapmaya.benim yuzum yok beni geri alin demeye :)zaten haksizlikta etmek istenem size tekrar boyle olur falan.ben sadece kendimi acikliyim bide verdiginiz emek icin tesekkur ederimm
Çok bi fark yok cnmBen veremedim69.1 cuma gunu bugun 69.3 geldik regl gunum de gecti olmadi
Arada 1 kare yenebilir cnmKızlar tv doktorun bırı bıtter cıkota zayıflanak ısteyenlere 1 parca olmak şartıyla verılıyormus ben geçen almıstm kahveyı sade yapıp bır parcanın yarısını yerım
Arada 1 kare yenebilir cnm
Ama hergün olmasa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?