Senn kilon az aslinda daha kucuk kotlara bile girersn cnm:)Çok guldum bende 32 denedım oldu sonra kız kardesımı kabıne cagırdım baksana dedım nasıl guluyor ıspanyolu kayboldu dedı bacaklar sardı rahat kapattım bel bol boy desen 2 kot cıkıcak alsam ıspanyol pacac dıye alıp ıspanyolu kestırmam belını yaptırmam lazımdı bu be ezıyet arkadas dedım astım suratımı gezdım :)
Oh ne güzel şanslıymışınBır parcayı bıle yıyemem ben çıkolata duskunlugun yok parcanın yarısı anca
Senn kilon az aslinda daha kucuk kotlara bile girersn cnm:)
Oh ne güzel şanslıymışın
Banada bitter çok acı geliyor ama normal çukulatayı paket paket yiyebilirim sorun olmaz
Ayyy ne güzel valla bi paket olsun yok demem. Heleki kahveyleBır parcayı bıle yıyemem ben çıkolata duskunlugun yok parcanın yarısı anca
Bitterin kalorisi sütlüden daha az sanırım. İlk başlarda bana da acı geliyordu ama şimdi oldumu canına okuyorum yani okuyordum artık dikkat edicemOh ne güzel şanslıymışın
Banada bitter çok acı geliyor ama normal çukulatayı paket paket yiyebilirim sorun olmaz
Aman kuzum ben hiç bulaşmıyorumAyyy ne güzel valla bi paket olsun yok demem. Heleki kahveyle
Bitterin kalorisi sütlüden daha az sanırım. İlk başlarda bana da acı geliyordu ama şimdi oldumu canına okuyorum yani okuyordum artık dikkat edicem
Canım yaa. Olsun tekrar başlamışsın ya. Zuhalin dediği gibi bi amacın var artık...Mefkurem ablacim biliyom cikardiniz beni haklisinizda diycek biseyim yok bi koptuuum bidahada tutunamadim zaten basladigin yerede geri dondum nişanlim askere gitti hep biseyler ustuste oldu.cok biraktim kendimi olsun simdi salona yazildim gene basladim biraz biseyler yapmaya.benim yuzum yok beni geri alin demeye :)zaten haksizlikta etmek istenem size tekrar boyle olur falan.ben sadece kendimi acikliyim bide verdiginiz emek icin tesekkur ederimm
Sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 zeytin domates salatalık bir parça da simit
Smdi bitane çok küçük bi pop kek yedim
Şimdiye kadar 1 litre su içtim yatana kadar 3 litre içerim herhalde aksamada ne yediqimi yazarım bu arada 1 kilo daha vermisim
Sitrestenmi acabaO kadar stres yaptınkı şaşırmadım ben
Benita_ask isallah bende olurum diycem ama oynamiyo tarti ufff 68 olmak ne guzeldir simdiCumaya 68 diyorum inşallahhhhhh
Bence de 68 çok güzeldirBenita_ask isallah bende olurum diycem ama oynamiyo tarti ufff 68 olmak ne guzeldir simdi
Kolay gelsin..Kızlar ben yemek hazırladım bebişin yanına gidiyom birazda ev işlerine yardım edecem
Sonra görüşürüz bayyyy
Abla israrla yni pantoln almyrm eskilerden klma 44 beden var bli cok bol gelio kemerle idare ediorum. Kot olrak 32 bedeni zorluorm ama belini kapatamio halaŞimdi haç bedensin Birgülüm
Saol abla insallah .valla tek hedefim o biliyomusun hep onun hirsiyla gidiyorum salona yoruldugumda diyorum oda orda yoruluyo.hem gelincede cok sevinir beni zayif gorurse.bide bikac seneye dugun var insallah sisko bir gelin olmak istemiyorumGüzelim tekrar bismillah deyip başladıysan sorun yok hemde çok sevindim
İstersen buraya devam edebilirsin
Bizim amacımız birbirimize destek olmak
Senide Allah kavuştursun
Artık ne güzel bi hedefin var
Heralde nişanlın gelinceye kadar incecik olup ona süpriz yapmak istersin
tahinpekmez reçel tereyağıBende çıkıyorum bugünlük menüm böyle olacak..
7.30 4 dilim kızarmıs kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin ekmez/1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağ
14.00 tavuk sote
19.30 karnabaharlı omlet/yogurt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?