Bilemedm ki kuzum ya ekstra tuz da kullanmadm pek cumaya eksi cikar insalhBenita superrr gidiyosunn
Birgulumm tuzu fazla falan mi kacirdin + ciktin?
canım akşamı böyle mi kapatacaksın acıkmazmısın gece yaKizlaar bgnku menum soyle
Sabah
Uc crvz iki findik
Bi bardak sut
Kucuk bi muzun yarisi
Oglen
Dut cullamasi ( kuru dut ve yumrtayla yapilio, tereyaginda, iki yumrta bi avuc dutla yaptim. Brz da tereyagi)
Aksam
Bi bardak kahveli sut (komsumdaydim az da seker atmsti icine)
Smdilik bu kdr sanrm:)
bu kadar mı canım başka bişey yemicekmisin akşamaMenümü bende bildiriyorum sabah 07 30 da :1 yumurta 2 bibee az peynir 1 domates
1 tane kızarmış ekmek
Ara:yarım nar
Benita_ask isallah bende olurum diycem ama oynamiyo tarti ufff 68 olmak ne guzeldir simdi
Bence de 68 çok güzeldir
canım açıkçası ben kendi şahsıma konuşayım çok yavaşta vermek istemiyorum budefa gevşiyor insan aman nolacak bir lokma da falan oluyor o yüzden o sınırı korumamız lazım kızlarValla 81 gormus bırı olarak yavasta olsa 68 gormek super hatta cumartesı 68,700 gordum sıfır kaçamak ama benımde akşamına keyfım yoktu stres bıde benım bıldım bılelı kabızlık sorunum var bunlara ragmen geçen sene ekım kasım gıbı bende 81 dım ama emın olun cok zor verdım ama bıraktıgım oldu yada bol kaçamak ama gerı almadım bende acele edıyorım ama yavas verılen cıdden gerı gelmıyor
canım açıkçası ben kendi şahsıma konuşayım çok yavaşta vermek istemiyorum budefa gevşiyor insan aman nolacak bir lokma da falan oluyor o yüzden o sınırı korumamız lazım kızlar
Kizlaar bgnku menum soyle
Sabah
Uc crvz iki findik
Bi bardak sut
Kucuk bi muzun yarisi
Oglen
Dut cullamasi ( kuru dut ve yumrtayla yapilio, tereyaginda, iki yumrta bi avuc dutla yaptim. Brz da tereyagi)
Aksam
Bi bardak kahveli sut (komsumdaydim az da seker atmsti icine)
Smdilik bu kdr sanrm:)
İSTE MENUMMM
KAHVALTİ 06.20 1 h.yumurta 5 zeytin 1 tb ekmegi yarimşar domates salatalik 1kkb.peynir 1 sb sut
SAAT 10.00 10 leblebi 10 k.uzum
OGLE 14.00 5 zeytin 2 ucgen peynir (50 kalori) . 1kkb.peynir biberli omlet 2 tb ekmegi yarimsar domates salatalik
AKSAM 18.00 2 kepce corba (y.mercimek ve ispanak sapindan yapilan corba) salata
SU 2 lt
Kizlar size yorum yapamicam gece yenilenecek gb k.bakmayin
Menümü bende bildiriyorum sabah 07 30 da :1 yumurta 2 bibee az peynir 1 domates
1 tane kızarmış ekmek
Ara:yarım nar
kızlar bende veriyorum menümü
sabah
1 kk b peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
tarçınlı süt
öğlen
salata
1 turp
ara
1 kupa yeşilçay
akşam
4 yk kabak
3 yk yoğurt
3 yk haşlama et
su 2 lt
spor 90 dk yürüyüş
yatana kadar da bişey yemem kızlar bugünde böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?