💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlaar bgnku menum soyle

Sabah
Uc crvz iki findik
Bi bardak sut
Kucuk bi muzun yarisi

Oglen
Dut cullamasi ( kuru dut ve yumrtayla yapilio, tereyaginda, iki yumrta bi avuc dutla yaptim. Brz da tereyagi)

Aksam
Bi bardak kahveli sut (komsumdaydim az da seker atmsti icine)

Smdilik bu kdr sanrm:)

İSTE MENUMMM

KAHVALTİ 06.20 1 h.yumurta 5 zeytin 1 tb ekmegi yarimşar domates salatalik 1kkb.peynir 1 sb sut

SAAT 10.00 10 leblebi 10 k.uzum

OGLE 14.00 5 zeytin 2 ucgen peynir (50 kalori) . 1kkb.peynir biberli omlet 2 tb ekmegi yarimsar domates salatalik

AKSAM 18.00 2 kepce corba (y.mercimek ve ispanak sapindan yapilan corba) salata

SU 2 lt

Kizlar size yorum yapamicam gece yenilenecek gb k.bakmayin

canım akşamı böyle mi kapatacaksın acıkmazmısın gece ya

Benita_ask isallah bende olurum diycem ama oynamiyo tarti ufff 68 olmak ne guzeldir simdi

Bence de 68 çok güzeldir

Valla 81 gormus bırı olarak yavasta olsa 68 gormek super hatta cumartesı 68,700 gordum sıfır kaçamak ama benımde akşamına keyfım yoktu stres bıde benım bıldım bılelı kabızlık sorunum var bunlara ragmen geçen sene ekım kasım gıbı bende 81 dım ama emın olun cok zor verdım ama bıraktıgım oldu yada bol kaçamak ama gerı almadım bende acele edıyorım ama yavas verılen cıdden gerı gelmıyor

kızlar bende veriyorum menümü
sabah
1 kk b peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
tarçınlı süt

öğlen
salata
1 turp

ara
1 kupa yeşilçay

akşam
4 yk kabak
3 yk yoğurt
3 yk haşlama et

su 2 lt
spor 90 dk yürüyüş
yatana kadar da bişey yemem kızlar bugünde böyle oldu

canım açıkçası ben kendi şahsıma konuşayım çok yavaşta vermek istemiyorum budefa gevşiyor insan aman nolacak bir lokma da falan oluyor o yüzden o sınırı korumamız lazım kızlar

canım açıkçası ben kendi şahsıma konuşayım çok yavaşta vermek istemiyorum budefa gevşiyor insan aman nolacak bir lokma da falan oluyor o yüzden o sınırı korumamız lazım kızlar

Yavas vermek benı. Elımde degıl ben doktora gıttım dusun delı sport yapııyorum zerre vermıyorum ama 4,5 cö ıncelıyorum cıldırdım gıttım ınsılun cıktı 6 ay ilaç kullandım mıllete kılo verdıren ılac banamısın demedı neler denedım anlatsam şaşırsın aç kalmayı detoks az yedım aman yeter be dedım yege bogdum kendımı agladım sınırlerım bozuldu bu durum benım tercıhım degıl ama bende kabullendım ve duzen getırdım 1 aydır daha ıyıyım malesef kılo vermek zor ben 1 4,5 gundur yazıyorum buraya hıc kaçamak gordunmu menumde yok ama gram gram gıdıyor benden sana tavsıye stres ınanılmaz kotu etkılıyor etraftan duyduklarım alısverıste yasadıklarım benımde evde kardesım var 49 kılo oda tok karnına gece cıps yer cıkolata yer cekırdek içim gıtse ellemıyorum hafı çıkolata aramam ama cıps kola yerdım severdım ama nerde bır ton asure geldı ben toplasan 6,7 tatlı kaşıgı yedım buna ragmen yavas verıyorum aç kalmak ıse yarasa ınan kalırım

canım yemek yokmu hıc..

sabahta kahvaltı gıbı olmamıs pek ama fındık ve sut cok ıyı olms bence..

oglenı pek analmadm esktra sekerlı bısey mı.? aksam da kahave ıyı de yemek yok

oglen 2 dılım yerıne 1 dılım olsa da olurms bence ekmek.. onun dısnda guzel canım

canım yıne cok guzel bı menu. suyunda sporunda aynı sekılde

Kılo bıldırımın ıcıde hıc uzulme

Ilk baslarda cok kılo vermeye baslayıp sonra yavaslıyo her zaman bır degıl ne yazıkkı..

kısa vadede bunları hepımız yasıyoruz ama uzun vadede ıstedıgımız kıloya ulasıcaz hep beraber onemlı olan da bu

Iyı aksamlar..

menumu verıyım bende once.

sabah 8.30 gıbı kı tane cevız

oglen 12 gıbı okulda gercekten hıc bısey olmuyo hep ekmek arası tarzı.

bende mınık krıspının yarıısnı yedım bı fıncan ıkısı bır arada ıctm

aksam eve gelınce ınanılmaz acıktım okulda ara fılan yyapılmıyo malum..
zararlı seylerden baska bısey yok yemıyorum bende..

5 gıbı
bı kase yesıl mercımek corbası
bı kase yogurt
mınık bı tabak kıymalı patlıcanlı bıberlı bı yemek. (patateslernden yemedm)
dunden kalan lahana dolmasından 4-5 tane yedm (bayılırımmm)

sonrasnda da bı fıncan ıkısı bır arada ıctımmm..

aksam fazla oldu ama sabah oglen dogru duzgun bısey yıyemedım malum..
En azından zararlı seyler yemedim dıye avutuyorum kendımı bılemem sız ne dıceksınız

suyum 1.5 ltre olmadı bıle 2yı gecıcek umarm. spor yok

Bende menumu verıyım

09;30 maydanoz suyu
10:00 peynırlı omlet(1 tam 1 yumurta beyazından yaptım)2 burgu peynır 1 dilim çavdar ,3 çeri domates

13:00 inci dilim ananas 1,5 yemek kaşıgı yulaf kepegı ,2 yemek kaşıgı yogurt az tarcın karısık bırkı çayı

Ara sade türk kahvesi 3 dıyet büskivi keten tohumlu

18:20 1 kepce sebze corbası ,1 çorba kasesı salata yagsız dunkunın aynısı ,1 dilim çavdar,5 kaşık menemen (yagsız)

Spor 35 dk koşu bandı (3 km)
25 dk uzay tempolu
10 dk bisiklet orta tempoda
250 iç bacak
250 dış bacak
3 farklı alette 40 'ar tane kol haraketı
44 farklı danbılla 40'ar tane daha kol haraketı
Evde 30 mekık 5 farklı bacak hareketı 20'şer tane

Spor harıcı dışarda yurüşüş yaptım 7088 adım

Sabah bir bardak ılık limonlu su bir yumurta
Ara bir kase yoğurt
Öglen bir kase çorba ve biraz yeşillik
Ara bir ince dilim kek iki tane kestane
Akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan yemeği salata
Haaa arada bir de yeşil çay
45 dk yürüyüş ve yaklaşık 1.5 lt su

Artı yıne çıkıcam 930 adım daha atıcam hedefımı tamamlıycam kosu bandında sayım yapsam tamamlardım ama sayım yapmadım o yzuden kendıme borcum var gıbı sayıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…