💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

canım açıkçası ben kendi şahsıma konuşayım çok yavaşta vermek istemiyorum budefa gevşiyor insan aman nolacak bir lokma da falan oluyor o yüzden o sınırı korumamız lazım kızlar
Yaaa ben de önümüzdeki ay işe başlayacağım ve herkes benim zayıf halimi bildiği için hemen vermek istiyorum. Hamilelikten önce 63 kg çıtır bir hatundum. Şimdi de çıtır çıtır simidi olan iri bir hatun kaldım.

Sendemı yavas kılo verenlerdensın

canım aksam ekmek olmasada olurmus onun dısnda gayet guzel.

spor cok ıyımıs.

canım yemek yokmu hıc..

sabahta kahvaltı gıbı olmamıs pek ama fındık ve sut cok ıyı olms bence..

oglenı pek analmadm esktra sekerlı bısey mı.? aksam da kahave ıyı de yemek yok
Kuzum icine seker koymuosun dut tatli yapio zaten:)) pek kmse blmio brda bile herkes de sevmez zatn ama bn cok ozlemistm

keske aksam pılav olmasayms.. onun dısında guzel canım..

sporda su da guzel

Bnde se o vat cnm bn de gcn ay basldm ise. Hamilelktn oncki kiyagtlerm olmuo henuz. Yuzugum bile olmuo parmagma. Sinir bi durum. 69la hamileydm smdi 82lerdeyim

canım aksam ekmek olmasada olurmus onun dısnda gayet guzel.

spor cok ıyımıs.

Ekmek bazen sıfır bazen 3 dılım gun ıcıne yayıyorum hem bır ara dıyetısyene gıtmıstım 6 dılım yazmıştı spor hocasıda yazmıs 4 dılım bide markette hazır dılımlenmıs satılıyorya tost ekmegı ıncelıınde oyle menemen falan olunca ekmeksız yenmıyor beyaz çıtır ekmek özledım hımmmmmm

Sole mis gbi tereyagiyla hm de:))

Sabah 07.30 da::1 yumurta
1 domates
2 biber..1 dilim kızarmış ekmek
Ara:1 kaşık müsli yarım nar yarım muz 2 kaşık üstüne tarçın ekledim yedim
Saat 14.30öğle yemeği:5 köfte ..büyük bir tabak salata .1 etimek

19:00akşam yemeği 1 kaşık yoğurt
1 tabak pırasa yemeği
1 lt su içildi kesinlikle 2 ye tamamlacak
52 dk eliptik bisiklete binildi
Ve 30 mekik

Sendemı yavas kılo verenlerdensın
Ya aslında çok da yavaş vermem ama hızlı da değil. Bi de boğazıma çok sahip olamıyorum. Evde disipline olamıyorum. Gözüm dolapta oluyor. Bir türlü veremedim şu sevimli kilolarımı :)) sayenizde vereceğim inşallah

Bnde se o vat cnm bn de gcn ay basldm ise. Hamilelktn oncki kiyagtlerm olmuo henuz. Yuzugum bile olmuo parmagma. Sinir bi durum. 69la hamileydm smdi 82lerdeyim
Gidecek bu kilolar takma kafanı. Bebişin kaç aylık

Hep beraber verıcez ben beyaz ekmek yemeyelı baya oldu

Selam kızlar

Eve geç geldim
Bide suçlu olduğum için gelmek istemedim
Ben sözümü tutamadım
Bugün abartıp cıss yedim
Hiç bişeyin bahanesi olamaz
Sadece pis boğazlık
Tabiki kendimide çok kötü hissediyorum

Hatta bırakmayı bile düşündüm

Bugünde menülere yorum yapma hakkını kendimde bulmuyorum

Olan olmus bazen ınsan engel olamıyor telafı edersın sadece cıps dımı

Benim menum
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kase yogurt, 1 avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Oglen:3 bardak cay (sekersiz),yarim yufka,3 dilim peynir,5 zeytin az domates ve salatalik, yarim yeşil biber 1 kase yogurt, cok az yumurta ( kahvalti da arkadasim vardi karistirdim)
Ara ogun yok
Aksam 1 kase yoğurt, yarim domates, iki dilim peynir ve iki zeytin (sabah cok karistirdigim icin yemek yapmadim. (Canim Nutella cekiyo ama yemiycem)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…