Yaaa ben de önümüzdeki ay işe başlayacağım ve herkes benim zayıf halimi bildiği için hemen vermek istiyorum. Hamilelikten önce 63 kg çıtır bir hatundum. Şimdi de çıtır çıtır simidi olan iri bir hatun kaldım.canım açıkçası ben kendi şahsıma konuşayım çok yavaşta vermek istemiyorum budefa gevşiyor insan aman nolacak bir lokma da falan oluyor o yüzden o sınırı korumamız lazım kızlar
Yaaa ben de önümüzdeki ay işe başlayacağım ve herkes benim zayıf halimi bildiği için hemen vermek istiyorum. Hamilelikten önce 63 kg çıtır bir hatundum. Şimdi de çıtır çıtır simidi olan iri bir hatun kaldım.
Bende menumu verıyım
09;30 maydanoz suyu
10:00 peynırlı omlet(1 tam 1 yumurta beyazından yaptım)2 burgu peynır 1 dilim çavdar ,3 çeri domates
13:00 inci dilim ananas 1,5 yemek kaşıgı yulaf kepegı ,2 yemek kaşıgı yogurt az tarcın karısık bırkı çayı
Ara sade türk kahvesi 3 dıyet büskivi keten tohumlu
18:20 1 kepce sebze corbası ,1 çorba kasesı salata yagsız dunkunın aynısı ,1 dilim çavdar,5 kaşık menemen (yagsız)
Spor 35 dk koşu bandı (3 km)
25 dk uzay tempolu
10 dk bisiklet orta tempoda
250 iç bacak
250 dış bacak
3 farklı alette 40 'ar tane kol haraketı
44 farklı danbılla 40'ar tane daha kol haraketı
Evde 30 mekık 5 farklı bacak hareketı 20'şer tane
Spor harıcı dışarda yurüşüş yaptım 7088 adım
Smdi brzcik daha kuru dut atistrdim. Blki yogurt yerm acikirsam kuzm smdilk iyiymcanım akşamı böyle mi kapatacaksın acıkmazmısın gece ya
Kuzum icine seker koymuosun dut tatli yapio zaten:)) pek kmse blmio brda bile herkes de sevmez zatn ama bn cok ozlemistmcanım yemek yokmu hıc..
sabahta kahvaltı gıbı olmamıs pek ama fındık ve sut cok ıyı olms bence..
oglenı pek analmadm esktra sekerlı bısey mı.? aksam da kahave ıyı de yemek yok
Sabah bir bardak ılık limonlu su bir yumurta
Ara bir kase yoğurt
Öglen bir kase çorba ve biraz yeşillik
Ara bir ince dilim kek iki tane kestane
Akşam 4 kaşık pilav4 kaşık patlıcan yemeği salata
Haaa arada bir de yeşil çay
45 dk yürüyüş ve yaklaşık 1.5 lt su
Kuzum icine seker koymuosun dut tatli yapio zaten:)) pek kmse blmio brda bile herkes de sevmez zatn ama bn cok ozlemistm
Bnde se o vat cnm bn de gcn ay basldm ise. Hamilelktn oncki kiyagtlerm olmuo henuz. Yuzugum bile olmuo parmagma. Sinir bi durum. 69la hamileydm smdi 82lerdeyimYaaa ben de önümüzdeki ay işe başlayacağım ve herkes benim zayıf halimi bildiği için hemen vermek istiyorum. Hamilelikten önce 63 kg çıtır bir hatundum. Şimdi de çıtır çıtır simidi olan iri bir hatun kaldım.
canım aksam ekmek olmasada olurmus onun dısnda gayet guzel.
spor cok ıyımıs.
Sole mis gbi tereyagiyla hm de:))Ekmek bazen sıfır bazen 3 dılım gun ıcıne yayıyorum hem bır ara dıyetısyene gıtmıstım 6 dılım yazmıştı spor hocasıda yazmıs 4 dılım bide markette hazır dılımlenmıs satılıyorya tost ekmegı ıncelıınde oyle menemen falan olunca ekmeksız yenmıyor beyaz çıtır ekmek özledım hımmmmmm
Sole mis gbi tereyagiyla hm de:))
Ya aslında çok da yavaş vermem ama hızlı da değil. Bi de boğazıma çok sahip olamıyorum. Evde disipline olamıyorum. Gözüm dolapta oluyor. Bir türlü veremedim şu sevimli kilolarımı :)) sayenizde vereceğim inşallahSendemı yavas kılo verenlerdensın
Ekmek yemeyince pilavdan yedim. Yoksa gece acıkıp yiyorum bişeylerkeske aksam pılav olmasayms.. onun dısında guzel canım..
sporda su da guzel
Bi de tulum peyniri ve sıcacık çay oyyy oyyyOfff offff kokunu alır gıbıyım
Gidecek bu kilolarBnde se o vat cnm bn de gcn ay basldm ise. Hamilelktn oncki kiyagtlerm olmuo henuz. Yuzugum bile olmuo parmagma. Sinir bi durum. 69la hamileydm smdi 82lerdeyim
Ya aslında çok da yavaş vermem ama hızlı da değil. Bi de boğazıma çok sahip olamıyorum. Evde disipline olamıyorum. Gözüm dolapta oluyor. Bir türlü veremedim şu sevimli kilolarımı :)) sayenizde vereceğim inşallah
Selam kızlar
Eve geç geldim
Bide suçlu olduğum için gelmek istemedim
Ben sözümü tutamadım
Bugün abartıp cıss yedim
Hiç bişeyin bahanesi olamaz
Sadece pis boğazlık
Tabiki kendimide çok kötü hissediyorum
Hatta bırakmayı bile düşündüm
Bugünde menülere yorum yapma hakkını kendimde bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?