- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Benim menum
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kase yogurt, 1 avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Oglen:3 bardak cay (sekersiz),yarim yufka,3 dilim peynir,5 zeytin az domates ve salatalik, yarim yeşil biber 1 kase yogurt, cok az yogurt ( kahvalti da arkadasim vardi karistirdim)
Ara ogun yok
Aksam 1 kase yoğurt, yarim domates, iki dilim peynir ve iki zeytin (sabah cok karistirdigim icin yemek yapmadim. (Canim Nutella cekiyo ama yemiycem)
Yemiycem sabah cok asirdimSakın yeme nutella yufka yemıssın zaten
bak ben sana bişey söyleyimmi senin yavaş verme sebebin insülin altına imzamı atarım iyi bir dahiliyeciye git tedavi ilaç uygulasın nasıl takır takır verirsin bak büyük harfle yazıyorum İNSÜLİN DİRENCİ yüzünden ağır veriyorsun canımmYavas vermek benı. Elımde degıl ben doktora gıttım dusun delı sport yapııyorum zerre vermıyorum ama 4,5 cö ıncelıyorum cıldırdım gıttım ınsılun cıktı 6 ay ilaç kullandım mıllete kılo verdıren ılac banamısın demedı neler denedım anlatsam şaşırsın aç kalmayı detoks az yedım aman yeter be dedım yege bogdum kendımı agladım sınırlerım bozuldu bu durum benım tercıhım degıl ama bende kabullendım ve duzen getırdım 1 aydır daha ıyıyım malesef kılo vermek zor ben 1 4,5 gundur yazıyorum buraya hıc kaçamak gordunmu menumde yok ama gram gram gıdıyor benden sana tavsıye stres ınanılmaz kotu etkılıyor etraftan duyduklarım alısverıste yasadıklarım benımde evde kardesım var 49 kılo oda tok karnına gece cıps yer cıkolata yer cekırdek içim gıtse ellemıyorum hafı çıkolata aramam ama cıps kola yerdım severdım ama nerde bır ton asure geldı ben toplasan 6,7 tatlı kaşıgı yedım buna ragmen yavas verıyorum aç kalmak ıse yarasa ınan kalırım
Yemiycem sabah cok asirdim
Cips değil cnm cıssOlan olmus bazen ınsan engel olamıyor telafı edersın sadece cıps dımı
Cips değil cnm cıss
Çuko ve Waffel
Selam kızlar
Eve geç geldim
Bide suçlu olduğum için gelmek istemedim
Ben sözümü tutamadım
Bugün abartıp cıss yedim
Hiç bişeyin bahanesi olamaz
Sadece pis boğazlık
Tabiki kendimide çok kötü hissediyorum
Hatta bırakmayı bile düşündüm
Bugünde menülere yorum yapma hakkını kendimde bulmuyorum
Ben eskiden yemiyordum ama hamileyken ekmeğe düştümHep beraber verıcez ben beyaz ekmek yemeyelı baya oldu
Cips değil cnm cıss
Çuko ve Waffel
Olumlu düşünelim bi haftadır iradene sahip oldun o da ödül müş gibi düşünelim. Olan olmuş artık. Önümüzdeki maçlara bakalım :) sen yine de yorum yap bize.Cips değil cnm cıss
Çuko ve Waffel
bak ben sana bişey söyleyimmi senin yavaş verme sebebin insülin altına imzamı atarım iyi bir dahiliyeciye git tedavi ilaç uygulasın nasıl takır takır verirsin bak büyük harfle yazıyorum İNSÜLİN DİRENCİ yüzünden ağır veriyorsun canımm
Ben eskiden yemiyordum ama hamileyken ekmeğe düştüm
Benim de eşimBenımde annem beyaz ekmek aşıgıı bezen almıyorum trıp atıyor
Benim de eşimbupday ekmeği al desem napcsn onu der
Olan olmus yarın telafı edersın
ablacım soyle dusun.. bugun daha pazartesı ve bız cuma gunlerını baz alıyoruz.
tabıkı olmasa ıyıymıs ama bundan sonra da cıs yemezsen cumaya eksı olursun ve sozunu tutmus sayılırsn tabıkı daha bussuru gun var
Olumlu düşünelim bi haftadır iradene sahip oldun o da ödül müş gibi düşünelim. Olan olmuş artık. Önümüzdeki maçlara bakalım :) sen yine de yorum yap bize.
Oyyyy oyyyy 50 leri görmeyeli yıllar oldu. Görelim yaparız partiyi5 lı rakamları gorunce ekmek partısı yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?