💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sole mis gbi tereyagiyla hm de:))

Offf offff kokunu alır gıbıyım
Kızlar naptiniz ya okurken açıklığı insan :)

Bi de tulum peyniri ve sıcacık çay oyyy oyyy

Aaaaa zuhalcim ne ayıp, bunlar sana yakışacak sozlermi? Hangi kaçamakta pes ettinde bunda etmeyi dusunuyorsun. O CIS lari yaşanmamış say ve yola devam et lütfen. Sunun surasında hedefine ne kaldı? Bizi sen motive etmedinmi bunca zaman kacamaklarda bırakmak olmaz diye. Hadi canım süngeri çek aynen devam.

Merhaba ben aramıza yeni katıldım.şuan 105 kiloyum kilo vermek istiyorum doktora gittim oda bana dioformin isimli bir ilaç verdi kilo vermeye yardımcı oluyomuş ne yapacam bilmiyorum.
Hoşgeldin canım yaşın boyun kaç? Ve en önemlisi düzenli katılım yapacakmisin? Mefkurem yok ben yazayım bari
Gunaydinlaar. Memleketime kar yagdi Bir 10kasim gelenegi.
Atamizi da saygiyla aniyoruz bu arada
Ne guzel burasıda anca buz gibi esiyo..
:) erzurumumu çağ kebabinimi seviyon kız? Anaaam her yere kar yağmış!..
Selam kizlar siz baya yol katetmissinizdir benimde araniza katilma zamanim geldi saniyorum
Selam canım hoşgeldin, sende boy kilo yaş kısaca tanıtır misin kendini

Ben 24 yasindayim 5 yasinda kizim 1 yasinda oglum var 170 boy 85 kiloyum bi karar verdim destekcim olurmusunuz
Hep beraber vereceğiz kiloları. Ama mümkün olduğunca az kaçamak hatta hiç yapmamaya çalışıp yediklerimize dikkat edeceğiz. Azimle ... Biraz da sporla bu iş tamamdır :))

Defne mrb yok kiz sadece kebebi degil memleket olarak seviyorum. Baa gittim en az 10 kez belki daha cokk ablam ogretmendi simdi kayseriye geldi ondan gitmiyorum 2 yildir.
Şaka yaptım kiz ne guzelsin ben hiç görmedim.
Ben 24 yasindayim 5 yasinda kizim 1 yasinda oglum var 170 boy 85 kiloyum bi karar verdim destekcim olurmusunuz
Tabiki biz bunun için buradayız tatlım.
Dogumdan once 3 ay gibi bi surede 20 kilo verdim ama emzirme doneminde tekrar aldim herkes bu halimi begeniyo ama ben degil
Önemli olan senin kendini beğenmen zaten başkalarını boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…