Kolay gelsinkızlar bugün birsürü iş beni bekliyor şimdi kuaföre gidip kaşımı aldıracam sonra eve gelip sporu da yapıcam yoksa gün kısa geldikten sonra yetişmicek banyo yapıp eşimin kuzeni doğum yapmıştı hediye almıştım onu götüreceem geldikten sonra akşam yemeğim var sırada eşim 6 da evde 6 ya yetiştirmem lazım bunları
Anaaam hemen başla valla yetişmez yoksa.kızlar bugün birsürü iş beni bekliyor şimdi kuaföre gidip kaşımı aldıracam sonra eve gelip sporu da yapıcam yoksa gün kısa geldikten sonra yetişmicek banyo yapıp eşimin kuzeni doğum yapmıştı hediye almıştım onu götüreceem geldikten sonra akşam yemeğim var sırada eşim 6 da evde 6 ya yetiştirmem lazım bunları
öpüldünüzz kızlarrrAnaaam hemen başla valla yetişmez yoksa.
Ayyyy hiç bahsetme çok sinir bozucu bişeyTesekkur ederim hayirli olacak insallah o magzalarda giydigim kiyafeti kimse gormesin diye kabinde cikartmak istemiyorum artik
bu arada profilindekiler senin çocukların depil mi. Maşallah Allah bağışlasınTesekkur ederim hayirli olacak insallah o magzalarda giydigim kiyafeti kimse gormesin diye kabinde cikartmak istemiyorum artik
Ankaranın neresindesin canım.Ben de oğlum uyurken sporumu yapayım bari. O uyanıkken kucak istiyor o kucağımdayken de yürüyüş zor oluyorleslie ile 3 mile günaydın demeli :))
Tesekkur ederim hayirli olacak insallah o magzalarda giydigim kiyafeti kimse gormesin diye kabinde cikartmak istemiyorum artik
Ayyy o duyguyu iyi bilirim artık rahatça çıkıyorum kalbinden şükür rabbime.Ayyyy hiç bahsetme çok sinir bozucu bişey
Artık olmayacak inşallah
Tabiki değil yeterki iste.Bu yol cok sabir istiyo bi kere yaptim neden tekrar olmasin kilo benim kaderim degil kiloyu kabullenme gibi acizlik yapamam artik
Allah bagislasin.Evet benim yavrular onlarda
Ben günde en az 1,5 saat yürüyüş yapıyorum. Diğer kızlar cosuyo valla.Neler yapiyosunuz sporu kac gun kac saat yapiyosunuz
Günaydın..Gunaydinnn herkeseee
Dikmen :))Ankaranın neresindesin canım.
Ben çok yapamıyorum youtubedan leslie ile 3 mil açıyorum ve onunla 45 dk yürüyorumNeler yapiyosunuz sporu kac gun kac saat yapiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?