O zaman leslie tam sana göre. Ben de bebekten dolayı çok çıkamıyorum dışarıBenim yuruyus sansim yok esim izin vermiyo sivasta da cok yer yok zaten ama bisiklet almistim gecen sene yuruyus yerine evde kullanmak icin
Daha iyi her an yapabilirsin sporu.Benim yuruyus sansim yok esim izin vermiyo sivasta da cok yer yok zaten ama bisiklet almistim gecen sene yuruyus yerine evde kullanmak icin
Bende yenimahalle.Dikmen :))
Ben çok yapamıyorum youtubedan leslie ile 3 mil açıyorum ve onunla 45 dk yürüyorum
Günaydın, sen geldin ben gidiyorum. Kucukbey börek istiyor yapayım da beslenmeye götursun bari.Günaydın kızlar
Önemli olan sağlık. Veriyosunya önemli olan o.Ben sporsuz veriyorum canim.hafif bi agrim var :)
Ayyu maratondasin asyam.ben rahatim bugun mangal isoni s3viyor esim.ne zamandir da balik yemedik soylemesi ayip(dicem ama her yediim8zi yazıyoruzkızlar bugün birsürü iş beni bekliyor şimdi kuaföre gidip kaşımı aldıracam sonra eve gelip sporu da yapıcam yoksa gün kısa geldikten sonra yetişmicek banyo yapıp eşimin kuzeni doğum yapmıştı hediye almıştım onu götüreceem geldikten sonra akşam yemeğim var sırada eşim 6 da evde 6 ya yetiştirmem lazım bunları
Canim yaaa profil resminj i gorynce bi an gelecegimden korktumVerebiliyosan sporsuz ne mutlu sana ben sporsuz gram veremem cunku verdigim donemdede gunde en az 2 3 saat yapiyodum haftanin 7 gunu
Evet guzel ama daha gec anne olmayi isterdim herseyin bilincinde, ogluma gosterdigim ozeni kizima gosteremedim cunku ben buyumemistim henuz bunun buruklugu var ona hakszlik oldu saniyorumHusna ne guzel genc anne olmusun ben de 26 da evlendim malum okul falan filan sonra vajinusmusla savastim ve tedavi olup hamile kaldim 30 yasinda dogum yaptim 9 . Ay bitti bugun 10.ay a girdi oglum
Nayııır nolamazzzz borek mi yapmaaaGünaydın, sen geldin ben gidiyorum. Kucukbey börek istiyor yapayım da beslenmeye götursun bari.
Önemli olan sağlık. Veriyosunya önemli olan o.
Ben çıkıyorum kızlar baaay.
ben çalışıyorum öğretmenim .canım sen neler yapıyorsunCalisiyomusunuz ev hanimimisiniz kizar neler yapiyosunuz
Selam hosbuldum feyza kolay gelsin gramlara cok takilma vucudun su tutmustur en fazlaSelammm.. A Artemis580 canım hosgeldn bende feyza memnun oldm.
asya_01 canım sana da kolay gelsın.
Ben bırazdan okula gecıcem.
Zuhal abla senı sevıyoruuzzMefkurem hıc bozma moralını.. Guzel bı sene bızı beklıyo
Bu arada ben bugun de 73.0 cıktm. Yanı +200 gram yapıyo cumartesıye gore.
Yanlıs da bısey yapmıyorm kı
Aksam gelınce gorusurz opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?