💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyu maratondasin asyam.ben rahatim bugun mangal isoni s3viyor esim.ne zamandir da balik yemedik soylemesi ayip(dicem ama her yediim8zi yazıyoruz)canim balik cekti dedim.aksam yemegj ona kaldi.halbuki ne yapicagimi bilemediim icin oyle dedim.sebze pek svmeez benimki.bir de saglikli diye tabi.

Husna ne guzel genc anne olmusun ben de 26 da evlendim malum okul falan filan sonra vajinusmusla savastim ve tedavi olup hamile kaldim 30 yasinda dogum yaptim 9 . Ay bitti bugun 10.ay a girdi oglum
Evet guzel ama daha gec anne olmayi isterdim herseyin bilincinde, ogluma gosterdigim ozeni kizima gosteremedim cunku ben buyumemistim henuz bunun buruklugu var ona hakszlik oldu saniyorum

Günaydın, sen geldin ben gidiyorum. Kucukbey börek istiyor yapayım da beslenmeye götursun bari.

Önemli olan sağlık. Veriyosunya önemli olan o.

Ben çıkıyorum kızlar baaay.
Nayııır nolamazzzz borek mi yapmaaa
Calisiyomusunuz ev hanimimisiniz kizar neler yapiyosunuz
ben çalışıyorum öğretmenim .canım sen neler yapıyorsun

Selammm.. A Artemis580 canım hosgeldn bende feyza memnun oldm.

asya_01 canım sana da kolay gelsın.

Ben bırazdan okula gecıcem.

Zuhal abla senı sevıyoruuzz Mefkurem hıc bozma moralını.. Guzel bı sene bızı beklıyo

Bu arada ben bugun de 73.0 cıktm. Yanı +200 gram yapıyo cumartesıye gore.
Yanlıs da bısey yapmıyorm kı

Aksam gelınce gorusurz opuldunuz

Selam hosbuldum feyza kolay gelsin gramlara cok takilma vucudun su tutmustur en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…