💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben evde calisiyorum gelinlik nisan kiyafeti bindalli temizligi yapiyorum disarda calismama izin yok bende evde yapiyorum bi kac gelinlikcim var anlastigim ikinci el gelinlikleri sifir yapiyorum bi nevi
Ben de bir devlet kurumunda memurum. Yeni şef oldum oğlumun şansına :) şu anda izindeyim ve aralık başında işe başlayacağım.

Ben de bir devlet kurumunda memurum. Yeni şef oldum oğlumun şansına :) şu anda izindeyim ve aralık başında işe başlayacağım.
Hayirli olsun canim benim de oglumum sansi oldu biraz bu gune kadar tek aktivitem tv de kanal degistirmekti ama simdi hic bis kalmiyorum her gelen urun icin heyecanlaniyorum kendi parami kazaniyorum bu guzel bi duyguymus

Meliha senle tanismadik sanorom ben hafta sonu gelemedim yas kac kilon falan bahsedermisin

Gerci kilo falan yazmisin k.bakma gormemisim
Olsun :) 37 yaşındayım 77.5 kg yum hafta sonu 74 ay sonu 70 hatta mümkünse 69 olmayı istiyorum. İki çocuğum var biri 8 yaşında 3. Sınıfa gidiyor kızım. Bir de 5 aylık oğlum var. Şimdilik evdeyim aralıkta iş başı yapacağım

Sağolasın Feyzam
Bende seni kuzum
Sanada kolay gelsin

kızlar yürüyüş bandında 20 dk yürüyüş yaptım devam ediyordum elektrik kesildi şansa bak ya dahada gelmedi şimdide çıkıyorum evden eşimin kuzenine gidicem bu günkü sporum yandııııı

Lütfen böyle yakıştırmalar yapma kendine gülüm insanoğluyuz ya hata hamurumuzda.

Lütfen böyle yakıştırmalar yapma kendine gülüm insanoğluyuz ya hata hamurumuzda.
Bende bu saçmalıkları kendime yakıştıramıyorum cnm
Haftalardır herhafta kendimi toparlıcam diyorum bi yapamıyorum
Artık aynı şeyleri söylemektende utanıyorum
Dedimya aslında görünüşümden rahatsız değilim sadece rakam takıntım var
Belki o yüzden bilinçaltına işlediği için o kadar azimli olamıyorum
Aslında biliyorumki biraz dikkat etsem verecem
Ama vereyim yada vermeyim yılbaşında artık sonlandırıp beynimi rahatlıcam korumaya geçecem

Yaşım 36'boy 175 kilo 105 ve 8 yıldır al verbkiloyu sonuç bu aramıza katılmak taki sebebim motivasyon nasıl olacak
E hoşgeldin o zaman..
İşte görünüşünden rahatsız değilsin o yüzdende kasmıyosun. Bak ne dicem rakibem olsana yarışalım.. Az kilo veren ceza olarak ekstra spor yapsın. Ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…