Ben de bir devlet kurumunda memurum. Yeni şef oldum oğlumun şansına :) şu anda izindeyim ve aralık başında işe başlayacağım.Ben evde calisiyorum gelinlik nisan kiyafeti bindalli temizligi yapiyorum disarda calismama izin yok bende evde yapiyorum bi kac gelinlikcim var anlastigim ikinci el gelinlikleri sifir yapiyorum bi nevi
Hayirli olsun canim benim de oglumum sansi oldu biraz bu gune kadar tek aktivitem tv de kanal degistirmekti ama simdi hic bis kalmiyorum her gelen urun icin heyecanlaniyorum kendi parami kazaniyorum bu guzel bi duyguymusBen de bir devlet kurumunda memurum. Yeni şef oldum oğlumun şansına :) şu anda izindeyim ve aralık başında işe başlayacağım.
Ben 24 yasindayim 5 yasinda kizim 1 yasinda oglum var 170 boy 85 kiloyum bi karar verdim destekcim olurmusunuz
Hosbuldum canim bende memnun oldumHoşgeldın benım adım özlem memnun oldum
Meliha senle tanismadik sanorom ben hafta sonu gelemedim yas kac kilon falan bahsedermisin
Olsun :) 37 yaşındayım 77.5 kg yum hafta sonu 74 ay sonu 70 hatta mümkünse 69 olmayı istiyorum. İki çocuğum var biri 8 yaşında 3. Sınıfa gidiyor kızım. Bir de 5 aylık oğlum var. Şimdilik evdeyim aralıkta iş başı yapacağımGerci kilo falan yazmisin k.bakma gormemisim
Sağolasın FeyzamSelammm.. A Artemis580 canım hosgeldn bende feyza memnun oldm.
asya_01 canım sana da kolay gelsın.
Ben bırazdan okula gecıcem.
Zuhal abla senı sevıyoruuzzMefkurem hıc bozma moralını.. Guzel bı sene bızı beklıyo
Bu arada ben bugun de 73.0 cıktm. Yanı +200 gram yapıyo cumartesıye gore.
Yanlıs da bısey yapmıyorm kı
Aksam gelınce gorusurz opuldunuz
Hoşgeldin cnm bende ZühalHosbuldum canim bende memnun oldum
Memnun oldum canim yazmistim ama gorunmuyo muHoşgeldin cnm bende Zühal
Sende nickinin altına boyunu kilonu yazarsan unutmayız
Yok tatlım görünmüyorMemnun oldum canim yazmistim ama gorunmuyo mu
Onu yapmamisim tesekkurler:)Yok tatlım görünmüyor
Yazdığın zaman sayfanın en altında değişiklikleri kaydet é basman gerekiyor
Lütfen böyle yakıştırmalar yapma kendine gülüm insanoğluyuz ya hata hamurumuzda.Günaydın kızlar
Birazdan sohbete gidecem
Ordan Gelincede kuaföre
Dip boyası yapılacak
@EMELinEMELi
muska77
Teşekkür ederim canlarım desteginiz için
Dünkü salaklığımdan sonra ceza günüm olacak bugün
Sonra görüşürüz
Boyumuz aynıymış cnm kilonda fazla sayılmazOnu yapmamisim tesekkurler:)
Bende bu saçmalıkları kendime yakıştıramıyorum cnmLütfen böyle yakıştırmalar yapma kendine gülüm insanoğluyuz ya hata hamurumuzda.
E hoşgeldin o zaman..Yaşım 36'boy 175 kilo 105 ve 8 yıldır al verbkiloyu sonuç bu aramıza katılmak taki sebebim motivasyon nasıl olacak
İşte görünüşünden rahatsız değilsin o yüzdende kasmıyosun. Bak ne dicem rakibem olsana yarışalım.. Az kilo veren ceza olarak ekstra spor yapsın. Ne dersin?Bende bu saçmalıkları kendime yakıştıramıyorum cnm
Haftalardır herhafta kendimi toparlıcam diyorum bi yapamıyorum
Artık aynı şeyleri söylemektende utanıyorum
Dedimya aslında görünüşümden rahatsız değilim sadece rakam takıntım var
Belki o yüzden bilinçaltına işlediği için o kadar azimli olamıyorum
Aslında biliyorumki biraz dikkat etsem verecem
Ama vereyim yada vermeyim yılbaşında artık sonlandırıp beynimi rahatlıcam korumaya geçecem
İnsallah canim artik bu yolun donusu yok tek yon kararim kesin oyle veya boyle bu kilolar kaderim olmaktan cikacakBoyumuz aynıymış cnm kilonda fazla sayılmaz
Hedefimizde aynı
Biraz sabır ve azimle hedefine ulaşırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?