💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İşte görünüşünden rahatsız değilsin o yüzdende kasmıyosun. Bak ne dicem rakibem olsana yarışalım.. Az kilo veren ceza olarak ekstra spor yapsın. Ne dersin?[/QUOTE]
Valla muhteşdm bi fikir

Ablacim bizde biliyoruzki sen iste sen verirsin kesin ama bu sekilde kendine baski yapmaya devam edersen zorlanacaksin kendini hirpaliyosun ufat tefek kacamaklar hepimiz de olmuyomu ki??? Demem o ki kendine baski yapma kafani yorma birazz luffen

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz kizlar ugrayamadim kacgundur kusurabakmayin diyetide savsakladim biraz moralim cok bozuk bos zamanlarda ameliyat olanlarin yorumlarina baktim benden sonra cok sayfa gecmis okumaya firsat olursa okiycam yeni gelenler tanitirsa tekrardan kendini sevinirim
Ben ozlem 26 yasindayim

Zuhal abla aynadaki goruntunden dolayi beyn8n diyeti coktan bitirmistir belki de.kendini iyi hissediyorsan bu kadar y7klenme derim ben.ama daha için rahat değilse onu bilemem.ama saoin diyeti birakinca bizi birakma

İşte görünüşünden rahatsız değilsin o yüzdende kasmıyosun. Bak ne dicem rakibem olsana yarışalım.. Az kilo veren ceza olarak ekstra spor yapsın. Ne dersin?
Valla muhteşdm bi fikir[/QUOTE]
Alıntı yaparken becerememişim yorumunu kompke almışım muska77 afedersin

Bacagin y7zunden ku miraoin bozuk özlem yoksa başka bir şey mi var

Bu kadar yüklenme kendıne herkez hata yapıyır yapmamak elde degıl hıc bırımız yanlız yasamıyoruz kendımıze ayrı evdekılere ayrı bazrn olmuyor yada nefıs bu senkı o kadar kılo vermıssın cokta super duruyorsun ben kacamak yapmadım ama gram gram verıyorum bız bazen ne yapsak vucut bıldıgını okuyor takma bu kadar sen bılınclı bırısın onemlı olanda en zor olanda kılo korumak yakın cevremde 2 kısı var cok ıyı kılo veren ve korumak daha zor dıyolar sende bır sure koru tamamen malesef soyutlanmak ınkansız dış faktorler streste yapmak ınsanı zorluyor sabahtan berı sıs dolasıyorum cunku sınırlerım bozuk keyfım yok uyku modundayım aankı hıc uyumamıs gıbı bır bıkkınlık 68,700 dusmusum ama buna bıle mutlu olamadım

Yaşım 36'boy 175 kilo 105 ve 8 yıldır al verbkiloyu sonuç bu aramıza katılmak taki sebebim motivasyon nasıl olacak
Hoşgeldin cnm ben Zühal 44 yaşındayım
Daha disiplinli olmak adına cuma yarışmalarına katılmak istermisin
Ben 9.takımdayım istersen dahil olabilirsin

Yaşım 36'boy 175 kilo 105 ve 8 yıldır al verbkiloyu sonuç bu aramıza katılmak taki sebebim motivasyon nasıl olacak
Hoşgeldin cnm ben Zühal 44 yaşındayım
Daha disiplinli olmak adına cuma yarışmalarına katılmak istermisin
Ben 9.takımdayım istersen dahil olabilirsin

İşte görünüşünden rahatsız değilsin o yüzdende kasmıyosun. Bak ne dicem rakibem olsana yarışalım.. Az kilo veren ceza olarak ekstra spor yapsın. Ne dersin?
Aslında söz verip tutamamaktan korkuyorum
Hadi inşallah diyelim güzelim
Tmm, tanıştığımıza memnun oldum rakipcim

Ablacim bizde biliyoruzki sen iste sen verirsin kesin ama bu sekilde kendine baski yapmaya devam edersen zorlanacaksin kendini hirpaliyosun ufat tefek kacamaklar hepimiz de olmuyomu ki??? Demem o ki kendine baski yapma kafani yorma birazz luffen
Aslında beni sinir edende bu cnm
Biliyorum istesem veririm
Bu ara heralde isteme duygumu kaybettim

Zuhal abla aynadaki goruntunden dolayi beyn8n diyeti coktan bitirmistir belki de.kendini iyi hissediyorsan bu kadar y7klenme derim ben.ama daha için rahat değilse onu bilemem.ama saoin diyeti birakinca bizi birakma
Burayı bırakmak gibi bi niyetim yok cnm
Ama bu kadar emek vermişken bi taraftanda 6 ları göreyim diyom
Neyse inşallah bugün bi başlangıç olur
Bu pişmanlık beni bi süre götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…