Bende bu saçmalıkları kendime yakıştıramıyorum cnm
Haftalardır herhafta kendimi toparlıcam diyorum bi yapamıyorum
Artık aynı şeyleri söylemektende utanıyorum
Dedimya aslında görünüşümden rahatsız değilim sadece rakam takıntım var
Belki o yüzden bilinçaltına işlediği için o kadar azimli olamıyorum
Aslında biliyorumki biraz dikkat etsem verecem
Ama vereyim yada vermeyim yılbaşında artık sonlandırıp beynimi rahatlıcam korumaya geçecem
Motivasyon çok iyi oluyor en azindan tek başına olmadigini biliyorsun bir de birilerine karşı sorumlu olma düşüncesi insani uzak tutuyor yemektenYaşım 36'boy 175 kilo 105 ve 8 yıldır al verbkiloyu sonuç bu aramıza katılmak taki sebebim motivasyon nasıl olacak
Zuhal abla aynadaki goruntunden dolayi beyn8n diyeti coktan bitirmistir belki de.kendini iyi hissediyorsan bu kadar y7klenme derim ben.ama daha için rahat değilse onu bilemem.Bende bu saçmalıkları kendime yakıştıramıyorum cnm
Ama vereyim yada vermeyim yılbaşında artık sonlandırıp beynimi rahatlıcam korumaya geçecem
Valla muhteşdm bi fikir[/QUOTE]İşte görünüşünden rahatsız değilsin o yüzdende kasmıyosun. Bak ne dicem rakibem olsana yarışalım.. Az kilo veren ceza olarak ekstra spor yapsın. Ne dersin?
Bacagin y7zunden ku miraoin bozuk özlem yoksa başka bir şey mi varYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz kizlar ugrayamadim kacgundur kusurabakmayin diyetide savsakladim biraz moralim cok bozuk bos zamanlarda ameliyat olanlarin yorumlarina baktim benden sonra cok sayfa gecmis okumaya firsat olursa okiycam yeni gelenler tanitirsa tekrardan kendini sevinirim
Ben ozlem 26 yasindayim
Selaaam. sen nasılsın?Slm canlarim nasilsiniz dersim bos yazim dedim
Alıntı yaparken becerememişim yorumunu kompke almışımValla muhteşdm bi fikir
Bende bu saçmalıkları kendime yakıştıramıyorum cnm
Hoşgeldin cnm ben Zühal 44 yaşındayımYaşım 36'boy 175 kilo 105 ve 8 yıldır al verbkiloyu sonuç bu aramıza katılmak taki sebebim motivasyon nasıl olacak
Hoşgeldin cnm ben Zühal 44 yaşındayımYaşım 36'boy 175 kilo 105 ve 8 yıldır al verbkiloyu sonuç bu aramıza katılmak taki sebebim motivasyon nasıl olacak
Hoşgeldin cnm ben Zühal 44 yaşındayım
Daha disiplinli olmak adına cuma yarışmalarına katılmak istermisin
Ben 9.takımdayım istersen dahil olabilirsin
Aslında söz verip tutamamaktan korkuyorumİşte görünüşünden rahatsız değilsin o yüzdende kasmıyosun. Bak ne dicem rakibem olsana yarışalım.. Az kilo veren ceza olarak ekstra spor yapsın. Ne dersin?
Aslında beni sinir edende bu cnmAblacim bizde biliyoruzki sen iste sen verirsin kesin ama bu sekilde kendine baski yapmaya devam edersen zorlanacaksin kendini hirpaliyosun ufat tefek kacamaklar hepimiz de olmuyomu ki??? Demem o ki kendine baski yapma kafani yorma birazz luffen
Eee rakibem bu sabahki kilonu alalım lütfen....Aslında söz verip tutamamaktan korkuyorum
Hadi inşallah diyelim güzelim
Tmm, tanıştığımıza memnun oldum rakipcim
Bunaldında ondan diyet diyet hayatımız diyet oldu.Aslında beni sinir edende bu cnm
Biliyorum istesem veririm
Bu ara heralde isteme duygumu kaybettim
Aslında söz verip tutamamaktan korkuyorum
Hadi inşallah diyelim güzelim
Tmm, tanıştığımıza memnun oldum rakipcim
Eee rakibem bu sabahki kilonu alalım lütfen....
Burayı bırakmak gibi bi niyetim yok cnmZuhal abla aynadaki goruntunden dolayi beyn8n diyeti coktan bitirmistir belki de.kendini iyi hissediyorsan bu kadar y7klenme derim ben.ama daha için rahat değilse onu bilemem.ama saoin diyeti birakinca bizi birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?