Ay bu bizden heyecanlı valla çok tatlııııVayyyyyy süper mücadele başlasın :))
Ben de belki sizden feyz alırım.Ay bu bizden heyecanlı valla çok tatlıııı
Desteğiniz için çok teşekkür ederim cnmBu kadar yüklenme kendıne herkez hata yapıyır yapmamak elde degıl hıc bırımız yanlız yasamıyoruz kendımıze ayrı evdekılere ayrı bazrn olmuyor yada nefıs bu senkı o kadar kılo vermıssın cokta super duruyorsun ben kacamak yapmadım ama gram gram verıyorum bız bazen ne yapsak vucut bıldıgını okuyor takma bu kadar sen bılınclı bırısın onemlı olanda en zor olanda kılo korumak yakın cevremde 2 kısı var cok ıyı kılo veren ve korumak daha zor dıyolar sende bır sure koru tamamen malesef soyutlanmak ınkansız dış faktorler streste yapmak ınsanı zorluyor sabahtan berı sıs dolasıyorum cunku sınırlerım bozuk keyfım yok uyku modundayım aankı hıc uyumamıs gıbı bır bıkkınlık 68,700 dusmusum ama buna bıle mutlu olamadım
Zoru başarıp buralara kadar gelmişken pes etmek yokDesteğini
Desteğiniz için çok teşekkür ederim cnm
Görünüşümden rahatsız olmasamda devam etmemekte beni mutlu etmicek
İnşallah sizlerinde yardımıyla yılbaşına kadar verebildiğim kadar veririm
Sen niye canını sıkıyon cnm
Biliyosunki kilolar azaldıkça iş zorlaşıyor
Sen hem kusursuz diyetinle hemde sporunla herşeyi en iyi şekilde yapıyosun
Kız ben 6 lara düşünce parti yapacam
Bunun kıymetini bil keyfini çıkar
Cnm diyet gruplarında cuma yarışmaları varMefkurem 9. Takım derken ??
Olabilir ama bence tatilden sonra kendine biraz fazla baski yaptigini düşünüyorum acikcasi ablacim kafani rahatlat haftada 0.5 kilo vercem de bole versen yil basina hedefine ulasirsin zaten spora agirlik ver yemek konusunda ufak kacamaklari kendine mazur görAslında beni sinir edende bu cnm
Biliyorum istesem veririm
Bu ara heralde isteme duygumu kaybettim
Bugün moralim bozulmasın diye tartılmadım cnmEee rakibem bu sabahki kilonu alalım lütfen....
Sende kendine bi rakip seçebilirsin cnmBen de belki sizden feyz alırım.
Kız ne aşıkatması sen bana taş çıkarırsınvalla.. Tamam bu cumadan başlasın.. Bide bendemi 2-3 cuma beklicem listene girmek için, kız yarımada bile hemen soktular listeye.. Torpil istiyooom. Ben buranın gediklisiyim bananeeeeee.Bugün moralim bozulmasın diye tartılmadım cnm
Baya bi artıyımdır
Ben perşembe bildirim yapıyomya
Yarışa bu haftaki bildirimimizle başlıyalım
Ama sende çok az yiyip çok veriyon anacım
Ben nasıl seninle aşık atacam
Şu bebek telaşından sporada başlıyamadımOlabilir ama bence tatilden sonra kendine biraz fazla baski yaptigini düşünüyorum acikcasi ablacim kafani rahatlat haftada 0.5 kilo vercem de bole versen yil basina hedefine ulasirsin zaten spora agirlik ver yemek konusunda ufak kacamaklari kendine mazur görburda sana en çok kizan yine sensin sıkışır ma kendini
İsterim vallaCnm diyet gruplarında cuma yarışmaları var
11 takım var orda
Takımlar arası Kilo verme Yarışması
Bende 9.takımdayım
Burdan yarışmaya katılmak isteyen olursa benim takıma gelebilir
Yok güzelim girdin ya listeyeKız ne aşıkatması sen bana taş çıkarırsınvalla.. Tamam bu cumadan başlasın.. Bide bendemi 2-3 cuma beklicem listene girmek için, kız yarımada bile hemen soktular listeye.. Torpil istiyooom. Ben buranın gediklisiyim bananeeeeee.
Şu bebek telaşından sporada başlıyamadım
Buda beni huzursuz ediyor
Zaten insan spor yapınca yediklerinede daha çok dikkat ediyor
Artık yarış başladı geri dönüşü yok
Anacım zorla beni 65 yapacaklar
Kesinlikleeee.Ben normalde kolay diyet yapabilen bşri değilim kaldı ki bu siteye bile size imrenerek üye oldum . Benim hatam da hamileyken nasıl olsa veririm diye abartmak oldu. Ama her hatamızda pes etmemeliliz. En iyi yükselişler dipteyken olur. Ayağını yere hızlıca vurur ve en yükseğe çıkarsın. Hatalar bizim içindir. Ve sonrasında haydi bismillah deyip yola devam etmeliyiz. Öyle değil mi?
Evet bizde takımda yapıyoduk bi ara.Sende kendine bi rakip seçebilirsin cnm
Hatta burdaki herkes seçerse daha zevkli olur
Tmm cnmİsterim valla
Peki 9. Takıma nasıl gideceğimTmm cnm
9.takıma git ilk sayfada kurallar var
Zaten kural bol paylaşım ve Kilo vermek
Kabul edersen başlarsın
Hesaplama işine takılma onu başkası yapıyor
Yakışır Zuhalime 65...Şu bebek telaşından sporada başlıyamadım
Buda beni huzursuz ediyor
Zaten insan spor yapınca yediklerinede daha çok dikkat ediyor
Artık yarış başladı geri dönüşü yok
Anacım zorla beni 65 yapacaklar
Ayyy çokmersiiii, onore oldummYok güzelim girdin ya listeye
Geçen hafta 1 haftalık Kilo farkın olmadığı için tek kilonu yazmıştık
Bu hafta farkını yazarız
Tatlıcım sen buranın temel taşlarındansın
Kız biz kendimiz yapıyoz hesaplamayı, ama ben unuttum yüzde hesaplamayı nasıldı?Tmm cnm
9.takıma git ilk sayfada kurallar var
Zaten kural bol paylaşım ve Kilo vermek
Kabul edersen başlarsın
Hesaplama işine takılma onu başkası yapıyor
Bu sayfanın üstünde diyet ve sağlıklı beslenmeye bas oradan diyet gruplarına gir. oradanda 9.takımı seçPeki 9. Takıma nasıl gideceğimbu sayfaları kullanmayı pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?