💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen uzulupte stres yapma canm kimseyi kafana takma oluruna brak herseyi bosuna kendini harap esiyosun olmuyosada ayrica vardr bir hayr ama olmaz diye birsey yok rabbim bilir zamanni kafanda surekli o dusunce olmasn duyma kim ne derse desin kulaklarn sagr gozlerin kör olsun bu konuda kimseye degil kendine zarar verirsin bende ilk evlendigimde korunuyodum herkez cocuk sormaya baslaynca korktum olmaz diye korunmamaya basladm her ay test yapyodum hamilemiyim diye adetlerimde duzensizdi hem ozele hem devlete gittim kackere bebegm olmuyo diye yasn genc daha dediler kilodan olmuyodur dediler en son artk takmamaya basladm hamile kalmsm farknda degilim yoktur biliyorum ama yinede test yapym dedim şok olmustm hatta emin olmak icn dr ye gittim kan testi yaptrmaya esime solemedn ogun kv esra cok takyo cocuga kafayi dr ye gitti yine demisti gorumceme ben daha evlenirken gorumcem demisti esime o kilolu cocugu olmaz diye bi tokat yemisti abisindn yani kimseyi takma canm benim biliyorum insan cok doluyo bugun son aglaysn olsun inşallah bende amma doluymusum arkadas asya_01

Burdayim abla burdayim yarim esim doktora goturcek gene beni diyeti savsakladim biraz .beynime hakim olamiyorum.kim ne soylemis ne demis kiloymus hic birseyin onemi degeri kalmadi bnm icin.
Peygamberimiz bosa dememis insan iki nimetin farkina varmaz sağlık ve boşvakitin

çok geçmiş olsun canım

menününde sporununda çok güzel canım ama sabah 3 dilim ekmek biraz fazla olmuş gibi

menün güzel canım sanırım nesfit yemekten vazgeçmiştin sporunda çok iyi
Ben de bazı gün çabuk doyuyorum canım bazı günde bir tepsi börek yesem doymayacakmışım gibi geliyor menün güzel sporun ve içtiğin su da çok iyi
menünün de sporununda maaşallahı var canım
Menumu yaziyim bende
9:00 2 h yumurta
1 d cavdar
Dom salatalik

12:00 sodali ayran
15:00:1/2 kase bulgur pilavi
Salata

17:45 tavuk
Yogurt
Su 2.5 olmustur

40 dk step
Herkes çok dikkatli ve güzel spor yapmış bugün canım sen de öyle
Menün iyi canım ev temizliğide bir nevi spor gevrek derken bildiğimiz simitlerden bahsediyorsan iki tane biraz fazla canım sabah da 3 dilim ekmek biraz fazla olmuş
Sabah börek yemişsin ama akşama kadar hemen hemen hiç bir yememişsin akşamıda hafif tutmuşsun iyi olmuş canım spor güzel
Menünü 2 gündür çok hafif tutuyorsun canım

kısır neysede gofretleri yemeseydin iyiydi canım menün onun dışında iyi
baştan iyi gidiyormuşsun ama sonradan cıs yemişsin canım
Akşam yememişsin iyi dayanmışsın canım

Nesfit yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…