- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
Fazladan bir kişi vardı o gitti. Umarım bi daha gelmez..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım.
çokmuş yahu
Güzelim verilen Kilo normal yazılırZuhal ablam ben -300 degilim +300 um.
Ayfer seni gormustum heralde gemidemiydin ne onu gordum baska gormedim.
Dur izleyim seni bak.gerci fotolari kaldirdiydim bugun yuzum.olmadan ancak sigan.vi foto koydum ona bak
1 haftalık verilen kiloya göre hesaplanıyor cnm
Yoksa derecelendirmeyi yapamayız
abla sabah markete gitmeye üşendim geçiştirdim abla belki farkında değilsin ama ben sendeliyorum kilo veremeyince sapıttım tabiri caizse 1 senedir ağzıma muz koymamıştım şeker hastasıyım diye eşim zorladı bugün yedim eşime de dedim tadını unutmuşum neredeyseAsyam bence muz olmasa ve akşamına bi sıcak yemek eklesen daha iyi olurdu
Üçgen peynir arada yenebilir ama tok tutmaz
Bide ekmeksiz nasıl yedin onu
Beyaz peynir daha iyi bi seçenek
Tabi güzelim arada yenebilir ama muzun gi si yüksek olduğu için sık tercih etmeyelimabla sabah markete gitmeye üşendim geçiştirdim abla belki farkında değilsin ama ben sendeliyorum kilo veremeyince sapıttım tabiri caizse 1 senedir ağzıma muz koymamıştım şeker hastasıyım diye eşim zorladı bugün yedim eşime de dedim tadını unutmuşum neredeyseeşim diyor sanki çölde aç sususz kalmış ye elinden alanmı var yok ama kaloriside yüksek şekerede etkisi var ama senede bir kereden bişey çıkmaz heralde
haklısın ablaTabi güzelim arada yenebilir ama muzun gi si yüksek olduğu için sık tercih etmeyelim
Bende başladığımdan beri hiç yemedim
Güzelim kendini bu kadar strese sokmanı anlayamıyorum
Sen diyete yeni başlamadın taaa kaç kilodan düştün
Son haftalardada çok güzel verdin
Vücudun bi süre kendini dinlendirmesi normal
Hem spor yaptığın için kas oranında artmıştır
Yağ oranın düştüyse bile buda tartıda artı olur
Gormedim Zuhal abla ne sordunHusna sana bişey sordum cnm görmedinmi
İndsallah hadi emel bu hafta kapisak sen beni geçersiniz ama denemeye değerBen menumu yazayim ama sanirim cok ic acici degil.
İSTE MENUMMM
KAHVALTİ 06.20 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb ekmegi 1kkb.peynir
SAAT 10.00 10 kurutulmus yaban mersini
OGLE 15.00 1 tavuk durum 1 sb salgam (ben yaptim cokk az tuzlu)
SU 2 lt
Bugun alis veris yaptim bi haftalikta simdibyemek.plani.yapip yarin tekrar bismillah deyip devam ediyorum
Neden.kg vermiyorum evet kendi hatam cunku zuhal abla hakli artik kacamak benim icin aliskanlik oldu
İnsallh bu haftayi iyi gecirmek istiyorum.
Iyı aksamlar kızlar kılo verenlerı bende cok tebrık edıyoruummm..
hedefe mınık adımlarlada olsa ılerlemek guzel..
su sıralar hıc bırakmıyo hastalıklar pesımı.. bı serum daha yedım ıgneyle beraber
yarında sınavlarım baslıyo..
Cok fazla menu bıldırımı yapamıyorum ozur dılerım yatıyorum genelde ders bıle bakamadım dogru duzgun.
bu haftalık hepınızden ızın ıstıyorum sınavlarıma yogunlasmam lazım..
arada ugrarm yıne yazdıklarınızı okumak bana cok ıyı gelıyo.
sımdı hepınızı opuyorum kocaman.. kendınıze ıyı bakın haftaya yaptıgm bıldırımde ınsallah bugunkınden daha az cıkıcam.
ıyı aksamlaaarr..bana dua edın hem bobregm hemde sınavlarm ıcınnn
Rakamlara takılma cnmhaklısın ablaeşimde öyle diyor her hafta 2 kilo vereceksin diye bişey yok diyo bende sıkmicam canımı artık söz dikkat edicem çünkü ben diyetten ziyade sağlıklı beslenmeye başladım o daha önemli ben devam edeyim elbet direnç kırılacaktır aralık 1 deki hedef kaçtı amaa
Emelim hep diyorumya sen Kilo veremiyor değilsin cnmBen menumu yazayim ama sanirim cok ic acici degil.
İSTE MENUMMM
KAHVALTİ 06.20 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb ekmegi 1kkb.peynir
SAAT 10.00 10 kurutulmus yaban mersini
OGLE 15.00 1 tavuk durum 1 sb salgam (ben yaptim cokk az tuzlu)
SU 2 lt
Bugun alis veris yaptim bi haftalikta simdibyemek.plani.yapip yarin tekrar bismillah deyip devam ediyorum
Neden.kg vermiyorum evet kendi hatam cunku zuhal abla hakli artik kacamak benim icin aliskanlik oldu
İnsallh bu haftayi iyi gecirmek istiyorum.
Cnm Bugün Kilo bildirimi yapmadığın için seni listeye yazmayı unutmuşumGormedim Zuhal abla ne sordun
Allah hem sağlık hemde zihin açıklığı versin cnmIyı aksamlar kızlar kılo verenlerı bende cok tebrık edıyoruummm..
su sıralar hıc bırakmıyo hastalıklar pesımı.. bı serum daha yedım ıgneyle beraber
Cok fazla menu bıldırımı yapamıyorum ozur dılerım yatıyorum genelde ders bıle bakamadım dogru duzgun.
sımdı hepınızı opuyorum kocaman.. kendınıze ıyı bakın haftaya yaptıgm bıldırımde ınsallah bugunkınden daha az cıkıcam.
Hem geçmiş olsun hem kolay gelsinIyı aksamlar kızlar kılo verenlerı bende cok tebrık edıyoruummm..
Menü süperSelam menum
sabah 2 haşlanmış yumurta.biraz keş azicik zeytinyağlı .4 cay kasigi tahin pekmez 1 dlm ekmek
oglen 1 kase taze fasulye yarim dilim ekmek
akşam1 kase taze fasulye ,salata ,yoğurt,1 dilim ekmek
su 1 litre anca oldu yatana kadar 2 ye yaklasir
sporum yok simdilik.misafirim gelecek gittiklerinde fırsat bulabilirsem leslie yapicam.su ana kadar kacamaksiz hir menu.aksam herseyi bozmam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?