💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cnm Bugün Kilo bildirimi yapmadığın için seni listeye yazmayı unutmuşum
Dün yada bugün kaç kiloydun
Not alıyım
Haftaya ona göre hesaplarız
Bugun tartilmadim ama 80 kilo ciktim dun abla gecen hafta carsamba 85 dim ama vucudum suyu hizli atti heralde insallah yagdanda atmistir ama bu kadar hizli yaga gecememistir

Eğer günü böyle kapatırsan güzel cnm

Kizlar artik gercekten bi yilginlik bikkinlik hali var. Neredeyse 2 -2.5 aydir yol.katedemiyorum ve bu cok sıkıcı.

ne bilimm ya artik kafa bi milyon saglikli da dusnemiyorum acikcasi.

kuzum sıkma canını ne kadar dikkat edersen et vücut bazen kilo vermeyi durduruyor bazen harekete geçiyor seninki de öyledir hemen pes etmek yok her kilo veremediğimizde pes edecek olsaydık hiç birimiz yol katedemezdik

Füsunnnn kız bi dur de kendine
Anacım 1 haftada o kadar Kilo vermeyle ezip geçiyon hepimizi

kız ben kilo vermek için doğru düzgün bir şey yapmıyorum günlerim çok hareketli geçiyor heralde ondan sen de iyi kilo veriyorsun canımcım o kadar kilo vermene rağmen metabolizma hızın halen çok iyi

Tekrar tekrar geçmiş olsun kuzucum inşallah hayırlısıyla atlatırsın ameliyatı

kız ben kilo vermek için doğru düzgün bir şey yapmıyorum günlerim çok hareketli geçiyor heralde ondan sen de iyi kilo veriyorsun canımcım o kadar kilo vermene rağmen metabolizma hızın halen çok iyi
Güzelim genelde menülerin çok az oluyor
Bizim senden örnek almamız lazım ama yapamıyoz

BBD
Birgülüm dünden beri aklımda yazamadım
Geçmiş olsun cnm
İnşallah bugün daha iyisindir

dunyadamisafir
Özlemim herkesin ameliyatı kendine özgü
Eğer senin için başka bi alternatif yoksa mecbur olacan kuzum

Reactions: BBD
7

Saol ablacim evet ac kalmiyorum aksamlari ac karna yatiyorum ama o da olmasi gereken bisey ben mutlu olmak istiyorum cunku zayiflamaya karar verdikten 1 hafta sonra 85 lik tartida 80 gordum ama birazda korkuttu bizi galiba

ben de ödem attığını düşünüyorum canım ilk başladığım hafta bende 3 kilo kadar gitmişti gerçi senin diyete ne zaman başladığını tam olarak bilmiyorum ama eğer yeni başladıysan normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…