- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Bugun tartilmadim ama 80 kilo ciktim dun abla gecen hafta carsamba 85 dim ama vucudum suyu hizli atti heralde insallah yagdanda atmistir ama bu kadar hizli yaga gecememistirCnm Bugün Kilo bildirimi yapmadığın için seni listeye yazmayı unutmuşum
Dün yada bugün kaç kiloydun
Not alıyım
Haftaya ona göre hesaplarız
Eğer günü böyle kapatırsan güzel cnmSelam menum
sabah 2 haşlanmış yumurta.biraz keş azicik zeytinyağlı .4 cay kasigi tahin pekmez 1 dlm ekmek
oglen 1 kase taze fasulye yarim dilim ekmek
akşam1 kase taze fasulye ,salata ,yoğurt,1 dilim ekmek
su 1 litre anca oldu yatana kadar 2 ye yaklasir
sporum yok simdilik.misafirim gelecek gittiklerinde fırsat bulabilirsem leslie yapicam.su ana kadar kacamaksiz hir menu.aksam herseyi bozmam inşallah.
tamam abla söz kafama takmicam aynen devamm evt inceldim ama kilo sabit olsun elbet tekrar başlarrRakamlara takılma cnm
Tartıda eksi olmasa bile eminim incelmişindir
Ayrıca Kilo azaldıkça gitmesi daha zor oluyor
Sen aynen devam et
Sağol cnmZuhal ablammm doyduysan bence muhtesemm
Sağol canım, hep birlikte inş.
Aaa bir akrep daha ha?
Füsunnnn kız bi dur de kendineevet aynı burçtanız
Kizlar artik gercekten bi yilginlik bikkinlik hali var. Neredeyse 2 -2.5 aydir yol.katedemiyorum ve bu cok sıkıcı.
ne bilimm ya artik kafa bi milyon saglikli da dusnemiyorum acikcasi.
Füsunnnn kız bi dur de kendine
Anacım 1 haftada o kadar Kilo vermeyle ezip geçiyon hepimizi
Iyim abla biraz daha dun galatasaray futbolcularina bakan bir doktora gittim oda ameliyat dedi karar verdim olcam cok korkuyorum ama.
Esimde beni kandirmak icin sana otomatik vites alcam arabayi bu sefer hatunum diyo ol ameliyat diyo hayirlisi olsun inş.bir bayan var ankarada oda haftaya sali olcak 10 doktora gitmis yarisi ol yarisi olma demis onun izlerimleride onemli bnm icin ben 15 tatile yakin olmaya karar verdim
Kizlar basen gobek ve kalca icin uzay yolu mu iyi bisiklet mi
Güzelim genelde menülerin çok az oluyorkız ben kilo vermek için doğru düzgün bir şey yapmıyorum günlerim çok hareketli geçiyor heralde ondan sen de iyi kilo veriyorsun canımcım o kadar kilo vermene rağmen metabolizma hızın halen çok iyi
7
Saol ablacim evet ac kalmiyorum aksamlari ac karna yatiyorum ama o da olmasi gereken bisey ben mutlu olmak istiyorum cunku zayiflamaya karar verdikten 1 hafta sonra 85 lik tartida 80 gordum ama birazda korkuttu bizi galiba
Naptinnn yaaaahu masalllahhhh
Süperrrrrrr
Ne sakıncası olacak hayatım. Ama kot pantolonlar gibi 29-30 yoktu bunda sadece L yazıyo beden yerinde yanı 42 mi oluyor bu?
Anladim tesekkurler resim koyanlar beni izleyebilir mi gormek isterim zayiflayanlari
.............114 74
Gögüs 122 90
bel 113 78
basen 136 101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?