💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok ya çok da değil. Karadenzlimisin. Hani dible yapmışsın ya ondsn sebep sordum.

Çok güzel afiyet olsun

Sosi olmayaymış iyiymiş ama olsun o kadar :)

Kızlar bugünkü listede 18 kişiyiz
Ve bugün sadece 8 kişi menü paylaşmış
Feyza ve özlem izin istemişti
Geri kalan 8 kişinin menüleri nerde
Ablaaaaaa ben geciktim bugün ama valla mazeretim var. Kız erken geldi. Akşama da usta vardı banyoyu kırdı. Biz de komşuya kaçtık. Geciktik. Haaa bi de ufsklık orda uyumadı gelince de saati şsştığı için sapıttı. Valla o uyur uyumaz geldim bak . Uyumadan yazayım dedim

Bende veriyyim menunu
9:30omlet
Peynir
Domates
Salatalik

12:00 aktivia

15:00 1/4 simit disardaydim da acliktan gözüm donmesin die oglanin simitinden asirsdim acik

17:30 izgara tavuk
Ayran
Salata

Su 2 oldu ama geçer

30 dk yuruyus
Bence gayet iyi

Ellerine sağlık. Çaba veren herkese tebrikler mimoza1974 ve muska77 ayrıca kutlarım :)

Hayr bi de gram gran deil bi kilodan fazla veriosun :)) koruma kismi gerckten bi muddet zor ama snra vucut sabitlio kiloyu:)

Hakljsin cnm nrmalde de almam hic ama gormcem bnde misafr o sever degsklik olsn die aldim e haliyle de yedim Affedin bugnlk kucuk paket almstm zati:)
Evde de olunca yok diyemiyor. Bugün kızımla markete gittik salam istedi çok almam ama arada ödül niyetine alırdım ama almadım. Zaten sağlıklı değil bi de canım çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…