💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay walla abla ya sinir oldum bende bu bir yaris degilki anlatamiyorum adama onlarin imkanlari vardir yapiyolardir ben ogluma kiyamiyorum heh oda tam bir sipa o ayri belki daha opinion bir cocuk olsaydi bende daha ominous bakardim 2. Bebege

2 ayim kaldi daha kacamam sanirim :-(

Gunaydinnn.mutlu keyifli hafta sonlari :)
Emel ayriyetten sen bir egitimcisin benden daha iyi bilirsin ama sana bunu solemem gerek bebek olan evde ole tabak falan kirilirmi bagarmamalisin bile uyiyoda olsa farketmez git bir hormonlarina baktir troidlerinde bisi varsa sinir yapar

Tatlım çocuğun biri yaramazsa diğeri genelde uslu olur
Fazla yaş farkı olmasıda iyi değil
Bence bu durumu avantaja çevir duygu sömürüsü yap
Eğer sende bakıcak yardım edeceksen diye söz iste
Herşeyi senin üstüne yıkmasın
O zamana kadar birazdaha vermeye çalış
Hamilelikte sağlıklı beslenirsende yine verirsin
Çok okudum öylelerinide

Esim le tartistim ondan .
Aman kuzum hangimiz tartışmıyozki
Fazla uzatmamak lazım
Sonra iki taraf içinde yıpratıcı olur
Anlatmak istersen dinleriz cnm

Bak burda bile 3 kişi eşiyle tartışmış
Oda sadece yazanlar bide yazmayanlar var

Ay takma canm yaa benimkide ayni ben takmyorum artk valla

Bende ole diyorum abla smdie denesek ve olmasa bana dicekki sen isteniosun die olmuo biraz psikopat bu konularda bide dr hipertroid olduvundan dr ilk denemede olnayabilir Demis pufff
Yardim ederim dio en azindan yahya biraz daha buyur inundated alirim gotururum dio bebekle ne yapicagini pek bilmio
Bide ol deyince olmazki
Bakalım Allah ne zaman nasip edecek
Ben

Kiz daha benimki 7.5aylk dusun yani arasi olmasn fazla ikisi bir buyur diyip duruyo cok yardm ediyolar sanki butungn biz ugrasyoruz 2cocukla ugrascm bide
Beninki de o zamandan beri konusuo su an oglum 33 aylik dusun bayadir cekiuyorum cenesini artik bahanemde kalmadi sutte n kestin wc isini Hallett sayilir bana dio aksam 1 sender beni oyaliosun dogrudur oyaliyorum ama onlara solemesi kolay her sey bizde bitiyor hic korkulari yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…