Ay walla abla ya sinir oldum bende bu bir yaris degilki anlatamiyorum adama onlarin imkanlari vardir yapiyolardir ben ogluma kiyamiyorum heh oda tam bir sipa o ayri belki daha opinion bir cocuk olsaydi bende daha ominous bakardim 2. BebegeDediğin gibi cnm Eğer her problemden yemeklerin arkasına saklanmayı bırakırsak biz bu dertten ömür boyu kurtuluruz
Kız anlamadımki senin adamın bu çocuk merakı ne
İstiyorsa biraz sana yardımcı olsun
Tek istemekle iş bitmiyor
Emel ayriyetten sen bir egitimcisin benden daha iyi bilirsin ama sana bunu solemem gerek bebek olan evde ole tabak falan kirilirmi bagarmamalisin bile uyiyoda olsa farketmez git bir hormonlarina baktir troidlerinde bisi varsa sinir yaparGunaydinnn.mutlu keyifli hafta sonlari :)
Tatlım çocuğun biri yaramazsa diğeri genelde uslu olurAy walla abla ya sinir oldum bende bu bir yaris degilki anlatamiyorum adama onlarin imkanlari vardir yapiyolardir ben ogluma kiyamiyorum heh oda tam bir sipa o ayri belki daha opinion bir cocuk olsaydi bende daha ominous bakardim 2. Bebege
2 ayim kaldi daha kacamam sanirim :-(
Morelim sifir di aksam ondan yazmadimEmine hanım o atıştırdıklarında yazılacak fıstık
Niye cnm bişeymi olduMorelim sifir di aksam ondan yazmadim
Malesef biliyorum ablacm benimki bile bile lades oldu :-/Akşam yemeğinden sonra yenenler
Bize göbek simit basen olarak geri dönüyor biliyosun dimi güzellik
Aman kuzum hangimiz tartışmıyozkiEsim le tartistim ondan .
Ay takma canm yaa benimkide ayni ben takmyorum artk vallaAy walla abla ya sinir oldum bende bu bir yaris degilki anlatamiyorum adama onlarin imkanlari vardir yapiyolardir ben ogluma kiyamiyorum heh oda tam bir sipa o ayri belki daha opinion bir cocuk olsaydi bende daha ominous bakardim 2. Bebege
2 ayim kaldi daha kacamam sanirim :-(
Bende kınaya gidecemArkadaslar bugun dugune gidecem uzak belki menumu yazamayabilirim
BenBide ol deyince olmazki
Bakalım Allah ne zaman nasip edecek
Ay takma canm yaa benimkide ayni ben takmyorum artk valla
Bu ne beee herkes esiyle tartismis tovbe bismillah ne oluo bu adamlaraEsim le tartistim ondan .
Hey allahm yass tartssn tartsana sakin azck kzlar moral bozmak yok yazk butun sinir sistemlerimiz bozuluyoEsim le tartistim ondan .
Kiz daha benimki 7.5aylk dusun yani arasi olmasn fazla ikisi bir buyur diyip duruyo cok yardm ediyolar sanki butungn biz ugrasyoruz 2cocukla ugrascm bideSenin ilk cocugun kac yasinda? Tak ediyor belli bir noktadan sonra ya smdi ne kadar kilo versem kar benim icin
Beninki de o zamandan beri konusuo su an oglum 33 aylik dusun bayadir cekiuyorum cenesini artik bahanemde kalmadi sutte n kestin wc isini Hallett sayilirKiz daha benimki 7.5aylk dusun yani arasi olmasn fazla ikisi bir buyur diyip duruyo cok yardm ediyolar sanki butungn biz ugrasyoruz 2cocukla ugrascm bide
Ayyyy doğru aslında. Düşününce bütün iştahım kaçtıBende sosis salam hiç yiyemem
Bütün artık et kemik deri ne varsa koyuyorlar içine
Kokusunu bile kaldıramıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?