💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Taze fasulye ve pirinçle yapılan bi yemek askında benim bildiğim taze fasulyeli pilav benzeri de diyebiliriz. Yanılıyormuyum ylmzesra
BBD Yok canım normal fasulye yemegi gibi ama pirincle pbulgur katyosun ekstradan bide kucuk kucuk dograyarak yapyosun tarifini veririm isterseniz normalde pek iyemiyorum o yorenn yemeklerini ama bu guzel oluyo

Bi incelmeye basliyim bende aticam su an resim hic cekinmiyorum bu halimle ama kilo verince aradaki farki gormek icin cekinicem buraya da aticam sen zayiflik duygusunu biliyosun en azindan ben sadece 2 ay yasadim sonra hamilelik gelsin tekrar giden 20 kg

Sadece kilo vermeye odaklanmis o yuzden

Amannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...

Valla artik napcam bilmyirum.offf gitti yine diyet
bende de dün oldu öyle bişey canımm kilo veremeyince moral olmuyor ama olsun ya sıkma canını bugün bol bl hareket et eritirsinn rahat ol senn

Amannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...

Emel zaten kilo almamiza en buyuk sebep bu sinir diilmi sanki yemek yemek bizie mutlumu edio cok.kisa bir sure belki evet ama sonra pismanligi cok daha buyuk olmuyomu bende hep yemege sardiim ondan bole oldum :-( aksam bizde cok kotu artistic hemde neden bir arkadasinin ikinci bebegi olcakmis way onlarin ilk cocugu bizimkinden kucukmus ben 1 yildir oyaliomusum onu bir ton sacma cumleler delirdim kendimi wc ye kitledim sakinlesene kadar :-( neyse olan olmus daha bugun salata tarzi gecistir yogurt ayran sporuda daha fazla yap kurtarabilirsin bu gunu

Birgül birgün gelip o ağzını bantlıcam hiç bişey sokamıcan bak

Akşam yemeğinden sonra yenenler
Bize göbek simit basen olarak geri dönüyor biliyosun dimi güzellik

Emine hanım o atıştırdıklarında yazılacak fıstık

Sabah az olmuş cnm Diğerleri güzel
Bildirim yapmadığın için Listeye ekliyemedim seni

Evde de olunca yok diyemiyor. Bugün kızımla markete gittik salam istedi çok almam ama arada ödül niyetine alırdım ama almadım. Zaten sağlıklı değil bi de canım çekecek
Bende sosis salam hiç yiyemem
Bütün artık et kemik deri ne varsa koyuyorlar içine
Kokusunu bile kaldıramıyom

Sakin ol kuzum
Şeytanın en sevdiği şey karı koca arasını bozmak
Böyle zamanlarda şeytanı ne kadar sevindereceğini düşün
Bide niye diyet gidiyormuş
Sabah yediysen bile diğer öğünler sağlıklı beslenerek dengele karbon alma
Yattı balık yan gitmiyor güzellik
Biz onu doğrultmasını beceririz

Dediğin gibi cnm Eğer her problemden yemeklerin arkasına saklanmayı bırakırsak biz bu dertten ömür boyu kurtuluruz

Kız anlamadımki senin adamın bu çocuk merakı ne
İstiyorsa biraz sana yardımcı olsun
Tek istemekle iş bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…