Şimdilik bildiğim kimse amaylmzesra nın eşi giresunluymuş
Geçmiş okuyacam diye uyuyamadım. Bu kez kesin kaçıyorum uykum kaçmadan
Taze fasulye ve pirinçle yapılan bi yemek askında benim bildiğim taze fasulyeli pilav benzeri de diyebiliriz. Yanılıyormuyumylmzesra
Bi incelmeye basliyim bende aticam su an resim hic cekinmiyorum bu halimle ama kilo verince aradaki farki gormek icin cekinicem buraya da aticam sen zayiflik duygusunu biliyosun en azindan ben sadece 2 ay yasadim sonra hamilelik gelsin tekrar giden 20 kgCnm bnmkilerde malsf oncesi zayf sonrasi kilolu69 kilo cvarndaydm gcn yaz evlndigmde. Hamilelikte 40a yskin kilo aldm 100u gcmsmdr son haftalrda tartlmamstm. Su an 82civariyim. Hedef 65:) boyum da 163. Iltifatn icn cok tdkkr ederm brda herkes cok guzel inan Snn resmlern var mi
Kız kaç aydır burdasın sen
Yenimi aklına geldi
Güzelim herkesin kilosuna ve verdiği kiloya göre yüzdesi
Mesela 60 Kilo olan birinin verdiği 1 kiloyla
80 Kilo olan birinin verdiği 1 Kilo aynı kategoride değerlendirilmez
Onun için yüzdesi hesaplanır
bende de dün oldu öyle bişey canımm kilo veremeyince moral olmuyor ama olsun ya sıkma canını bugün bol bl hareket et eritirsinn rahat ol sennAmannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...
Valla artik napcam bilmyirum.offf gitti yine diyet
Emel zaten kilo almamiza en buyuk sebep bu sinir diilmi sanki yemek yemek bizie mutlumu edio cok.kisa bir sure belki evet ama sonra pismanligi cok daha buyuk olmuyomu bende hep yemege sardiim ondan bole oldum :-( aksam bizde cok kotu artistic hemde neden bir arkadasinin ikinci bebegi olcakmis way onlarin ilk cocugu bizimkinden kucukmus ben 1 yildir oyaliomusum onu bir ton sacma cumleler delirdim kendimi wc ye kitledim sakinlesene kadar :-( neyse olan olmus daha bugun salata tarzi gecistir yogurt ayran sporuda daha fazla yap kurtarabilirsin bu gunuAmannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...
Birgül birgün gelip o ağzını bantlıcam hiç bişey sokamıcan bakTskkrler ablacim cikolata nasil oldu anlamadan giriverdi agzima:)) bgn twrti gunuydu ya gormcemle eni konu kahvaltinyaptim bi suredir sadece atistrip cikiodum evden ise. Bgn tatil gunum olnca keyfini cikardim:) ayrica sn de artk korunaya gec ya listelerde birincilihi kmseye kaptrmiosun:)
Akşam yemeğinden sonra yenenlerSlm kzlar gec kaldm ben bugun
10:45
Karışık bitki cayi
11:00
2bardak siyah cay
2dilim cavdar ekmegi
Domates
Salatalk
Maydonoz
Pırasa
4kucuk yesil zeytin
Sucuklu yumurta azcık
Yarm ck bal
11:30
Soda
12:20
Tarcnli sut
14:30
1kase yoğurt
16:00
4yk yagsz peynirli makarna
19:15
1tabak yogurtlu brokoli
2yk taze fasulye diblesi
20:30
Tek şekerli Türk Kahvesi
Bitter cikolata ince (43 kalori)
22:00
Greyfurt küçük
Elma yarım
11:40
3 tatlı kaşığı findk ezmesi
Hastalanamadm hala tatlı aseriyorum adeta tutanadm kendimi eşim yerkn :-(
Su 2.5 litre
amma yemisim bee utandm şimdi
Emine hanım o atıştırdıklarında yazılacak fıstıkArkadaslar bugun gun gec kaldim misafirim vardi ve gitttiler
Ve ben menumu verim
Sabah: bisiy yemedim
Oglen: saat 11,4 bardak cay,ceyrek yufka,2 dilim peynir,5 zeytin domates,salatalik,yarim kase yogurt
Ara : 1 yas hurma, 1 avuc kuru uzum 5 tane ceviz
Aksam: 1 tabak patates ve yumurta salata si az tursu
Sonra misafirlerle atistirdim ya il bugün fazla kacirdim pismanim ve fayda yok
Sabah az olmuş cnm Diğerleri güzelMerhaba arkadaşlar bugun netim bitince bildirim yapamadım kusura bakmayın
Gecen hafta
79.400
Bu hafta
78.500
Yani -900
Bugunku menüm
Sabah
Üç kuru kayısı
Öğlen
İki yumurta iki zeytin bir tatlı kaşığı reçel
İki kaşık yoğurt az maydanoz ve bir dilim tambuğday ekmek
Akşam
Biraz sulu köfte
Salata ve yoğurt
Su iki litre spor kırk dk yuruyus üçyüz ip atladım vucut hareket yaptım toplam üçyüz de o yesil çay iki bardak bugün bukadar
Bende sosis salam hiç yiyememEvde de olunca yok diyemiyor. Bugün kızımla markete gittik salam istedi çok almam ama arada ödül niyetine alırdım ama almadım. Zaten sağlıklı değil bi de canım çekecek
Sakin ol kuzumAmannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...
Dediğin gibi cnm Eğer her problemden yemeklerin arkasına saklanmayı bırakırsak biz bu dertten ömür boyu kurtuluruzEmel zaten kilo almamiza en buyuk sebep bu sinir diilmi sanki yemek yemek bizie mutlumu edio cok.kisa bir sure belki evet ama sonra pismanligi cok daha buyuk olmuyomu bende hep yemege sardiim ondan bole oldum :-( aksam bizde cok kotu artistic hemde neden bir arkadasinin ikinci bebegi olcakmis way onlarin ilk cocugu bizimkinden kucukmus ben 1 yildir oyaliomusum onu bir ton sacma cumleler delirdim kendimi wc ye kitledim sakinlesene kadar :-( neyse olan olmus daha bugun salata tarzi gecistir yogurt ayran sporuda daha fazla yap kurtarabilirsin bu gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?