💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydinnn.mutlu keyifli hafta sonlari :)

Isallaah yarinda kardesime kiz istemeye gidecegiz.tatli aldik pastaneden ve 3 dilim baklava yedim bile regl imde geldi sukur:)
Aman cnm naptn sen 1tane yesrydin bari bir dilim baklava kac kalori neyse gormedik duymadk erken yemissin aksama kadar eritirsin inşallah

Isallaah yarinda kardesime kiz istemeye gidecegiz.tatli aldik pastaneden ve 3 dilim baklava yedim bile regl imde geldi sukur:)
Oooo kuzum sen şimdiden başlamışın bile
Heralde Kilo vermek istemiyon
Sen bilirsin cnm
İster her istediğini ye, istersende Kilo ver
Ama ikisi birarada olmuyor

Oooo kuzum sen şimdiden başlamışın bile
Heralde Kilo vermek istemiyon
Sen bilirsin cnm
İster her istediğini ye, istersende Kilo ver
Ama ikisi birarada olmuyor
Valla vermek istiyom.Sarah morelim bozuktu hic bisiy yemedim. Kac gun oldu canim cok cekiyodu.goruncede dayanamadim.(

Bide kizlar duyuyiruz cinnet getiren insanlari kinamamak lazim valla sabah ki halime simdi disardan.bakiyorum canavarlastim belki cocukta olsa yine farketmezdi.

Allah hepimize sakinlik sabir versin.

Muge canim senin esinde ne kiz oyle bakkaldan urun mu aliyor.ha olsun deyince pohhh yani bu erkekler.

Malum misafrlerm vardi kuzular bgn menum de olabildgnce....

Sabah
Iki kasik patates haslama uzerine kasar

Oglen-aksam
Ceyrek kete
Bi minick tuzlu kurabiye
Patates salatasi
Yarim kakaolu muffin
4-5 zytinyagli sarma

Ay hala acim :) sdce gereksiz kalori alnca oole ac kalirm

Yogurt falan ye aksamı erken yapmıssın

patates salatası yemeseydin keşke canımm yaa onun yerine pro alsaydın hem daha tok tutardı hem şu an açlık hissetmezdin

kızlar merhaba akşam yemeği için tabağım hazır o yüzden vereyim menümü

sbah
mantarlı omlet ilk kez denedim harikaydı yağını yok denecek kadar az kattım

ara
1 sade türk kahvesi
yarım elma

öğlen
salata
2 yk yoğurt

ara
8 çiğ fıstık

akşam
tonbalıklı salata

su 2 lt yine içmeye çalışacam
spor
90 dk tempolu yürüyüş
yatana kadar bişey yemem ama belki mistik çay içebilirim bide kızlar bu mistik çay vanilyalı ya kalorisi yüksekmidir acaba bilginiz varmı?
bugünkü menümde böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…