Vayyyy .. hamaratsın. Maşallahkızlar slm kahvaltımı yaptımm kapıları sildim şimdide sade türk kahvesi yaptım bi tane oturdum onu içiyorum sonrada yürüyüş yapıcam
Gunaydinnn.mutlu keyifli hafta sonlari :)
Gunaydinnnn
GÜNAYDIN KIZLAARR MUSMUTLU HAFTASONLARINIZ OLSUN[/QUOTE
Günaydınnnnn
Amannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...
Valla artik napcam bilmyirum.offf gitti yine diyet
Bugün bu heriflerde var bişii benimki de dinir etti. Ama boşverrr
Isallaah yarinda kardesime kiz istemeye gidecegiz.tatli aldik pastaneden ve 3 dilim baklava yedim bile regl imde geldi sukur:)Bende kınaya gidecem
Orda yoldan çıkmak yok dimi cnm
Aman cnm naptn sen 1tane yesrydin bari bir dilim baklava kac kaloriIsallaah yarinda kardesime kiz istemeye gidecegiz.tatli aldik pastaneden ve 3 dilim baklava yedim bile regl imde geldi sukur:)
Oooo kuzum sen şimdiden başlamışın bileIsallaah yarinda kardesime kiz istemeye gidecegiz.tatli aldik pastaneden ve 3 dilim baklava yedim bile regl imde geldi sukur:)
Valla vermek istiyom.Sarah morelim bozuktu hic bisiy yemedim. Kac gun oldu canim cok cekiyodu.goruncede dayanamadim.Oooo kuzum sen şimdiden başlamışın bile
Heralde Kilo vermek istemiyon
Sen bilirsin cnm
İster her istediğini ye, istersende Kilo ver
Ama ikisi birarada olmuyor
Gun boyu yani saat 2 kahvalti yapmadim.baklava ile su disinda agzima bisiy sokmadim. Ama pismanim.Aman cnm naptn sen 1tane yesrydin bari bir dilim baklava kac kalorineyse gormedik duymadk erken yemissin aksama kadar eritirsin inşallah
Bugun de kavga gunu herallll
Muge yok kiz bebis yoktu lavabonun icine hizli atinca kirildi firlattiklarim plastik saklama kutularimdi :)
Bayılır can sıkmaya sorsana iyiliğimi düşünür hadi görümcem az cok biliyorum o cocuk için demiştir ama kayınvalidem yeri geldi kiloma laf dedi oyüzden samimi bulmuyorum onun tek düşündüğü etraf zayıflarsam belki onu suçlarlar die
Bayılır can sıkmaya sorsana iyiliğimi düşünür hadi görümcem az cok biliyorum o cocuk için demiştir ama kayınvalidem yeri geldi kiloma laf dedi oyüzden samimi bulmuyorum onun tek düşündüğü etraf zayıflarsam belki onu suçlarlar die
Abla walla yanmda olup bana dur diycek bri lazm:))Birgül birgün gelip o ağzını bantlıcam hiç bişey sokamıcan bak
Malum misafrlerm vardi kuzular bgn menum de olabildgnce....
Sabah
Iki kasik patates haslama uzerine kasar
Oglen-aksam
Ceyrek kete
Bi minick tuzlu kurabiye
Patates salatasi
Yarim kakaolu muffin
4-5 zytinyagli sarma
Ay hala acim :) sdce gereksiz kalori alnca oole ac kalirm
patates salatası yemeseydin keşke canımm yaa onun yerine pro alsaydın hem daha tok tutardı hem şu an açlık hissetmezdinMalum misafrlerm vardi kuzular bgn menum de olabildgnce....
Sabah
Iki kasik patates haslama uzerine kasar
Oglen-aksam
Ceyrek kete
Bi minick tuzlu kurabiye
Patates salatasi
Yarim kakaolu muffin
4-5 zytinyagli sarma
Ay hala acim :) sdce gereksiz kalori alnca oole ac kalirm
ben göremedim canımmSlm canlarim nasilsiniz gecmis okuyorum gelirim birazdan sunnetteki resmimi yukledim bakarsiniz pudra rengi foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?