- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Hayr bi de gram gran deil bi kilodan fazla veriosun :)) koruma kismi gerckten bi muddet zor ama snra vucut sabitlio kiloyu:)
Oglen yemesende yogurt veya sebze meyveyle metebolizmanı hareketlndirick birseyler ye bnde yemk yemedigim zamn ole yapyrmbazen öğlen yemek yemeye fırsatım olmuyor canım
Amannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...
Valla artik napcam bilmyirum.offf gitti yine diyet
çok teşekkür ederim canım ben de seni kutlarım
önceki resmine göre farketmiş kuzum bu arada çok yakışmışş :)Slm canlarim nasilsiniz gecmis okuyorum gelirim birazdan sunnetteki resmimi yukledim bakarsiniz pudra rengi foto
Oglen yemesende yogurt veya sebze meyveyle metebolizmanı hareketlndirick birseyler ye bnde yemk yemedigim zamn ole yapyrm
Evet yaaa sen yine iyi gidiyordun emelcim.su ara oldu.3ski duzenine donersin 9nsallah yakinda.ben cok iradesizim galiba eger onume geldiyse asla affetmiyorum.kendim gidip almam marketten falan.ama eve geldiyse karsima ciktiysa onlar yok olana kadar aklım orda.offf.Slm millettt napiyosunuz bakimmmm?
Fusun abla :) cansin sagol ablam bugun gitti diyet ama dua edelim de bundan sonra aklimi basima alayimm
Canann napcaz senlee ben. senin kg iyi ya ben bi eski enerjimi bulamiyorum ahhh nerde o eski eemelll
Ozlem gayet hossun kizzzz.
Benita ozlenm bravo azmine kocamannnnnn alkiss.
Slm millettt napiyosunuz bakimmmm?
Fusun abla :) cansin sagol ablam bugun gitti diyet ama dua edelim de bundan sonra aklimi basima alayimm
Canann napcaz senlee ben. senin kg iyi ya ben bi eski enerjimi bulamiyorum ahhh nerde o eski eemelll
Ozlem gayet hossun kizzzz.
Benita ozlenm bravo azmine kocamannnnnn alkiss.
Ozlem hep o istekle baslyip devamini getiremiyorum
Sanirim verdimya (15 temmuzdan bu yana 12.5 toplamda 23) kilo bi gevseme oldu.
Halbuki hala siskoyummmm
Heee anladm cnm buyur gelHani yakınsa bize dible yemeye geleyim diye.
Ayy sorma ben cok seviyorum yesilligi cnm sen sevmiyomusun yoksa annem gibi hazrlamaya usenenlerdnmisinbide ozene bozene hazrlyrum annem diyo banada böle hazrlasalar bende yerim
Olmadı yaaaa Ankaradayım benHeee anladm cnm buyur gelsen istanbulun neresndesin nerelisin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?