💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Amannn kizlar ya sabah esimle tartistik bendw bi sinir var sormayin gitsin tabak kirdim mutfakta elime.ne geldi firlatmisim bu arada hazirladigim tum kahvaltiyi yedim 1 ekmek sucuk yumurta ...

Valla artik napcam bilmyirum.offf gitti yine diyet

geçmiş olsun kuzum arada olur öyle evliliğin tuzu biberi bunlar üzülme hem neden diyet gidiyormuş toparlarsın kendini

Slm millettt napiyosunuz bakimmmm?

Fusun abla :) cansin sagol ablam bugun gitti diyet ama dua edelim de bundan sonra aklimi basima alayimm

Canann napcaz senlee ben. senin kg iyi ya ben bi eski enerjimi bulamiyorum ahhh nerde o eski eemelll

Ozlem gayet hossun kizzzz.

Benita ozlenm bravo azmine kocamannnnnn alkiss.

Oglen yemesende yogurt veya sebze meyveyle metebolizmanı hareketlndirick birseyler ye bnde yemk yemedigim zamn ole yapyrm

hiç evde değildim kuzum dışarda koşturdum bütün gün o yüzden yiyemedim hiçbir şey normalde evdeyken meyva türü bir şeyler yiyorum

Evet yaaa sen yine iyi gidiyordun emelcim.su ara oldu.3ski duzenine donersin 9nsallah yakinda.ben cok iradesizim galiba eger onume geldiyse asla affetmiyorum.kendim gidip almam marketten falan.ama eve geldiyse karsima ciktiysa onlar yok olana kadar aklım orda.offf.

hah şöylee

Ozlem hep o istekle baslyip devamini getiremiyorum

Sanirim verdimya (15 temmuzdan bu yana 12.5 toplamda 23) kilo bi gevseme oldu.

Halbuki hala siskoyummmm

Sıkılmıs olman normal bende sıkıldım 3 bucuk aydır ama 65 ınmeden asla bırakmıycam hepımız nıye burdayız destek olmak ıcım 23 kılo veren bırı pes edemez etmemelı tamamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…