💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

benimki samsung canımm

Zamanla alışıyorsun sonra az şekerli bile içemiyorsun. Ben yaklaşık 20 sene belki daha fazladuf çaya şeker atman 6 senedir de kahveye. Aslında böyle daha güzel :)
Gercekten cayin gerçek tadı oyle anlaşılıyor gibi geliyor bana.sin ama tat almasan da ic ki alisabilesin aci geliyor diye icmezwen alisamazsin

Bn de siznle otrabilr mym ihtycm var bu aralar;D
Olmaz sen bize bakarsınsonra mazallah yememe hastaligina yakakanırsınaha boyle olursun
Hedefe ulaşmak için biraz daha fazla tutacaksın. Yoksa hedefi bırak verdiklerini bile alabilirsin. Allah korusun
hsklisin csnim ya.57 kilalara dusmustum bu ara yalniz yaşarken.sonra hoop geri aldım mslesef.hic o zamanki kadar iyi hissetnemistim kendimi.ne ilk okul ne lise ne üniversitede.hep göbegim çıkmasın totom cikmasin diye ugrastim deli gibi.modeli begenirdim.bedeni olmazdı.ne kadar cahilmisim yedikce de yerdim

Selamünaleyküm kızlar hayırlı geceler benim net bitince anca eşimin telden bu saatte giriyorum
Bugunku menüm
Sabah 3 kayısı 3badem biraz çiğ lahana
Öğlen salata baharatlı yoğurt 2 yağsız gevrek
Ara bir ayva
Aksam biraz lahana yemeği
4 kasık sütlaç turp b bir kasık pekmez li yoğurt

yi geceler kızlar
Malum kına vardı
Ordan 11 é doğru kalktım üstümü değiştirip direk işe gittim
Çok şükür kaçamaksız bi gün geçirdim
Sadece kınada yemeği biraz geç verdiler

Kalkınca 2 incir

Sabah _yumurta peynir 4 zeytin 2 dil tb

Öğle _ mercimek çorba, tavuk Göğsühaşlama, yoğurt

Akşam _2-3 kş yoğurtlu meze, 1kş ezme
Tavuk, cacık ( kınada)

Su içtim ama ölçemedim
Bugün hep koşturmaca oldu

Mesajlarınızı hep okudum ama burda net yavaş olduğu için beğeni yapamıyorum

Özlem resmini gördüm cnm
Çok güzel olmuş elbisrn hemde önceki resimle ne kadar farketmişin

Emel canan yakında Size Küsecem kızlar
Yapamıyom edemiyom yok
Önce kendinize güvenin ve başarıcam deyin

Benita özlem, eğer 1 kurabiye için bu kadar vicdan azabı çekiyorsan sen olmuşun demektir tatlım

Birgül ben senin gibi bu kadar sık kaçamak yapsam değil vermek bide üstüne alırım
Sen yine iyi veriyosun cnm

Çok yorgunum kızlar
Yarın görüşürüz inşallah

Iyi geceler abla

Arkadaslar suan anca firsat bulabildim
Bugün karistirdim yine
Sabah: bisey yemedim.canim SIKILDIM
Oglen:de yemedim 1 saat sonra 3 tane baklava yedim.
Sonra yolculukta midem bulandi Birazda simit yedim (ceyrek simit)
Aksam:yani dugunde 3 kasik bulgur pilavi,3 kasik tavuk kavurmasi, 1 er çatal meze ve bir avuc leblebi iki parca mandalin.
Dugunde eve gelince 1 bardak bitki cayi.
Pazertesi yogurt diyetine baslayacam.

Hiçbirşey yemeyip baklava yersen aç karnına tabi miden bulanır

Kizlar gunaydin bu gece cok kotu bise oldu gece 1.40 da bebisim uyandi mama deneyim dedim ilkkez mama aldim onu yapayim diye mutfaga gittim tansiyonum dustu biberonu alip cikiyodumki kapiya carpmisim biberon yere tabi bense hemenn yere uzandim 3-4 dk uzanmisim.sonra odsya gectim esim yeri temizlemis.

Diyoki biberon.kapagini ve mamayi lavabonun icine atmisim ki ben biberonu kapattim saniyordum. Mama da dokulmus tabi toztozu her yere dagilmis

Dogumdan once yuz felci olmustu sag tarafim orayi carpmsm baya agriyor.

O zamanda boyle bi tansiyonum dustiydu.

Neyse yataga yattim.sag bacagim uyusuyo gibi oldu felcmi geliyor dedim ama simdi uyusukluk yok bas donmem var.

Kizlar valla dedim ki esimebsanirim.ben oluyorumm Allah kimseye dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…