benimki samsung canımmDiyetkoçum kılomu hedefımı yazıyrpum içtigim su yedıgıım yemek telefonumda adım sayar var onuda alıyor yaktıgımıda soyluyor bana ınandırıcı geldı su ıcmem gerektıgınıde hatırlatıyor telefonunun markası ne bılmıyorum ama samsungda yok galıba
kısa süre sonra alışırsınn canımmSade turk kahvesı ıctım hala alısamadm sekersız ıcmeye
kısa süre sonra alışırsınn canımm
baktım onda da yokmuş artık neyseİnşallah çok severım kahveyı
Bir bak istersen yok dıye bılıyorum ama fatsecret var bıde memnun olanlar var
baktım onda da yokmuş artık neyse
Zamanla alışıyorsun sonra az şekerli bile içemiyorsun. Ben yaklaşık 20 sene belki daha fazladuf çaya şeker atman 6 senedir de kahveye. Aslında böyle daha güzel :)Sade turk kahvesı ıctım hala alısamadm sekersız ıcmeye
Hahahh bncedefusun abla demisti yaa cplak otur aynann karssna diye o aklma geldi insan istesede iyemez gordktn snra arada yapmk lazm
emeeeeel kiiizzz bak ise yariyormus.uarin deneyelim mionu ben dememiştim ama etkili bir yöntem canım
Gercekten cayin gerçek tadı oyle anlaşılıyor gibi geliyor bana.sin ama tat almasan da ic ki alisabilesin aci geliyor diye icmezwen alisamazsinZamanla alışıyorsun sonra az şekerli bile içemiyorsun. Ben yaklaşık 20 sene belki daha fazladuf çaya şeker atman 6 senedir de kahveye. Aslında böyle daha güzel :)
Bn de siznle otrabilr mym ihtycm var bu aralar;Demeeeeel kiiizzz bak ise yariyormus.uarin deneyelim mibelki iştahımız kapanır kız.
Zamanla alışıyorsun sonra az şekerli bile içemiyorsun. Ben yaklaşık 20 sene belki daha fazladuf çaya şeker atman 6 senedir de kahveye. Aslında böyle daha güzel :)
çok teşekkür ederim canım ben de seni kutlarım
Hedefe ulaşmak için biraz daha fazla tutacaksın. Yoksa hedefi bırak verdiklerini bile alabilirsin. Allah korusunkendimu cok tutmuş halim bu.napcam ben böyle
Olmaz sen bize bakarsınBn de siznle otrabilr mym ihtycm var bu aralar;D
hsklisin csnim ya.57 kilalara dusmustum bu ara yalniz yaşarken.sonra hoop geri aldım mslesef.Hedefe ulaşmak için biraz daha fazla tutacaksın. Yoksa hedefi bırak verdiklerini bile alabilirsin. Allah korusun
Iyi geceler ablayi geceler kızlar
Malum kına vardı
Ordan 11 é doğru kalktım üstümü değiştirip direk işe gittim
Çok şükür kaçamaksız bi gün geçirdim
Sadece kınada yemeği biraz geç verdiler
Kalkınca 2 incir
Sabah _yumurta peynir 4 zeytin 2 dil tb
Öğle _ mercimek çorba, tavuk Göğsühaşlama, yoğurt
Akşam _2-3 kş yoğurtlu meze, 1kş ezme
Tavuk, cacık ( kınada)
Su içtim ama ölçemedim
Bugün hep koşturmaca oldu
Mesajlarınızı hep okudum ama burda net yavaş olduğu için beğeni yapamıyorum
Özlem resmini gördüm cnm
Çok güzel olmuş elbisrn hemde önceki resimle ne kadar farketmişin
Emel canan yakında Size Küsecem kızlar
Yapamıyom edemiyom yok
Önce kendinize güvenin ve başarıcam deyin
Benita özlem, eğer 1 kurabiye için bu kadar vicdan azabı çekiyorsan sen olmuşun demektir tatlım
Birgül ben senin gibi bu kadar sık kaçamak yapsam değil vermek bide üstüne alırım
Sen yine iyi veriyosun cnm
Çok yorgunum kızlar
Yarın görüşürüz inşallah
Hiçbirşey yemeyip baklava yersen aç karnına tabi miden bulanırArkadaslar suan anca firsat bulabildim
Bugün karistirdim yine
Sabah: bisey yemedim.canim SIKILDIM
Oglen:de yemedim 1 saat sonra 3 tane baklava yedim.
Sonra yolculukta midem bulandi Birazda simit yedim (ceyrek simit)
Aksam:yani dugunde 3 kasik bulgur pilavi,3 kasik tavuk kavurmasi, 1 er çatal meze ve bir avuc leblebi iki parca mandalin.
Dugunde eve gelince 1 bardak bitki cayi.
Pazertesi yogurt diyetine baslayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?