💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

E
Aminnn emel cok geçmiş olsun canım ya bence hemen bir dr a gorunmelisin olmaz e bole kendi kendine

geçmiş olsun sağlıklı ve dengeli beslenmelisin dikkat et kendine

Günaydın şekerler

@EMELinEMELi çok geçmiş olsun canım

Mefkurem valla yatmadan yarım saat once 20 şer tane daha bacak haraketı yaptım 20 mekık çektım :) bılıncsız yemek yemeyı artık kendıme yakıstıramıyorum istedıgım kıloya dusmeden kacamak hakkım yok o zaman bıle kontrollu olmalı hem bir söz verdım 66 için :)

zuhal abla internetten araştırdığım kadarıyla pirinç lapa diyeti şöyle yapılıyor...en fazla 4 çay bardağı pirinci 15 20 dk suda haşlıyoruz günde 3 kez yanına salata ve yoğurt tüketerek yiyebiliyoruz 2 günde muhakakk 1 kilo farkediyor deniliyor .abla lapa diyeti böylemi uygulayayım doğru yöntemmi acaba

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Uyku sersemi biberonu kapatmamış olabilirsin. Bebişin sğlamasın diye çok hızlı hareket ettiğin için başun dönmüş ve çarpmadan dolayı da psikolojik etkilenmiş olabilirsin. Bol bol su iç . Geçmiş olsun

Günaydınnn fıstıklar

Az kalorili bol hareketli, tuzaklarına düşmediğimiz güzel bi pazar diliyorum herkese
Yarın eksi çıkmak içinde bugün çook dikkat ediyoruz

@EMELinEMELi
Emelcim çok geçmiş olsun cnm
Eğer önceden öyle bi rahatsızlığın olduysa bence mutlaka yinede bi kontrole git
Bazen öğlen fazla yedin diye akşam yemiyosun bide genelde sağlıksız şeyler
Her öğün yemeyini ye karnını doyur ama sağlıklı şeylerle

benita_ask
Özlemcim bu kararlılığını ve azmini çok takdir ediyorum
Benim ilk zamanlarımdaki gibisin
Bu çabanın karşılığını mutlaka alacaksın

esilay23
Ayfercim lapa yada detoks Kilo duraklamalarında yapılır
Bunu senlemi konuşmuştuk hatırlamıyorum
Sen daha yeni başladın ve tam bi düzenini oturtamadın bana göre
Eğer illa lapa yapacam diyosan
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla haşlanır
Bazı yerlerde yoğurt salata eklenir diyor ama
Ben sade lapa yedim
İlk gün fazla gider 2.Gün daha az
Ama su kaybetmiş olursun eğer dikkat etmezsen sonrasında hemen artı olursun

merhaba kızlar perdeleri makinaya atmıştım onları ütüleyip taktım evi topladım bulaşık falan şimdi kahvemi yaptım içip spor yapıcam sabah hava çok güzeldi kapıya çıktım biraz kapıda gören ne kadar zayıflamışsın falan dediler hep hemde kaç kişi yengemi kaç gündür görmemiştim bir süzüyordu anlatamam içimden dedim tartıda eksi yok ama demek sıkılaşmışımm

Gunaydin kizlar

Emelcim gecmis olsun

Zuhal abla kimin dugunu var
Görümcemin kızının kınası vardı
Haftayada dügün
Sonrada öbür görümcemin oğlunun kınası ve düğünü var sırada

Bu arada 4 hafta Size Defile yapıcam
Dün Akşamki yeni albümde
Bakmak isteyen bakabilir

Birilerının fark etmesı süper dımı :)bende cuma gunu yıgenımı gezdırıyordum gecen bana sen kılo vermezsın versende alırsın vs dıyen kız bana aaaaa zayıflamıssın dedı o sırafa benı daha eskı tanıyan bır abla baya vermıssın gobek falan dedı bende şu arkadas bana 2 gun once neler dedı kendı poposuna bakmadan sımdı zayıfladın dıyor 2 gunde vermedim kilo dedim ama o gun baya boldu ustundekiler dedi he he dedim guldum ama abla cok iyisin 5 kilo daha versen yeter dedi 10 vermem lazim dedim bazi insanlar anlamıyor gıbı yapıyor bal gıbı farkı anlıyolar ben artık kafama takmıyorım guluyorum guzel art nıyetsız konusana tsk ederım dınlerım

Maşallah ne beceriklisin tatlım
Kız şu rakamlara takılma diyom sana
Zaten fazla kilon yok
Sıkılaşıncada olduğundan zayıf görünüyosundur

Bazı insanlar fark etseler bile fesatlıklarından yorum yapmazlar
Ama önemli olan bizim kendimizden memnun olmamız

Maşallah ne beceriklisin tatlım
Kız şu rakamlara takılma diyom sana
Zaten fazla kilon yok
Sıkılaşıncada olduğundan zayıf görünüyosundur
haklısın abla ya ama abla baya motive oldum içimmden dedim her sabah çıkıp şunlara bir görüneyimde bari motive olurummhele yengemin birr anlatışı var önceden yanların taşıyordu şimdi hiç kalmamış falan diyor gözünü ayıra ayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…