Aminnn emel cok geçmiş olsun canım ya bence hemen bir dr a gorunmelisin olmaz e bole kendi kendineKizlar gunaydin bu gece cok kotu bise oldu gece 1.40 da bebisim uyandi mama deneyim dedim ilkkez mama aldim onu yapayim diye mutfaga gittim tansiyonum dustu biberonu alip cikiyodumki kapiya carpmisim biberon yere tabi bense hemenn yere uzandim 3-4 dk uzanmisim.sonra odsya gectim esim yeri temizlemis.
Diyoki biberon.kapagini ve mamayi lavabonun icine atmisim ki ben biberonu kapattim saniyordum. Mama da dokulmus tabi toztozu her yere dagilmis
Dogumdan once yuz felci olmustu sag tarafim orayi carpmsm baya agriyor.
O zamanda boyle bi tansiyonum dustiydu.
Neyse yataga yattim.sag bacagim uyusuyo gibi oldu felcmi geliyor dedim ama simdi uyusukluk yok bas donmem var.
Kizlar valla dedim ki esimebsanirim.ben oluyorumm Allah kimseye dert vermesin.
Olabilir sen diyetisyenin versigi diyeyi uygula ne eksik ne fazla verirsin zaten emzirdigin icinBoyle kendine zarar veriyosun ne bicim diyet yapiyosun kendinimi oldurcen diyor.
Sanirim saglikli yemedigimden ve bebisde vucutaki depolarimi tukettigimden bu haldeyim
geçmiş olsun sağlıklı ve dengeli beslenmelisin dikkat et kendineKizlar gunaydin bu gece cok kotu bise oldu gece 1.40 da bebisim uyandi mama deneyim dedim ilkkez mama aldim onu yapayim diye mutfaga gittim tansiyonum dustu biberonu alip cikiyodumki kapiya carpmisim biberon yere tabi bense hemenn yere uzandim 3-4 dk uzanmisim.sonra odsya gectim esim yeri temizlemis.
Diyoki biberon.kapagini ve mamayi lavabonun icine atmisim ki ben biberonu kapattim saniyordum. Mama da dokulmus tabi toztozu her yere dagilmis
Neyse yataga yattim.sag bacagim uyusuyo gibi oldu felcmi geliyor dedim ama simdi uyusukluk yok bas donmem var.
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Uyku sersemi biberonu kapatmamış olabilirsin. Bebişin sğlamasın diye çok hızlı hareket ettiğin için başun dönmüş ve çarpmadan dolayı da psikolojik etkilenmiş olabilirsin. Bol bol su iç . Geçmiş olsunKizlar gunaydin bu gece cok kotu bise oldu gece 1.40 da bebisim uyandi mama deneyim dedim ilkkez mama aldim onu yapayim diye mutfaga gittim tansiyonum dustu biberonu alip cikiyodumki kapiya carpmisim biberon yere tabi bense hemenn yere uzandim 3-4 dk uzanmisim.sonra odsya gectim esim yeri temizlemis.
Görümcemin kızının kınası vardıGunaydin kizlar
Emelcim gecmis olsun
Zuhal abla kimin dugunu var
merhaba kızlar perdeleri makinaya atmıştım onları ütüleyip taktım evi topladım bulaşık falan şimdi kahvemi yaptım içip spor yapıcam sabah hava çok güzeldi kapıya çıktım biraz kapıda gören ne kadar zayıflamışsın falan dediler hep hemde kaç kişi yengemi kaç gündür görmemiştim bir süzüyordu anlatamam içimden dedim tartıda eksi yok ama demek sıkılaşmışımm
Maşallah ne beceriklisin tatlımmerhaba kızlar perdeleri makinaya atmıştım onları ütüleyip taktım evi topladım bulaşık falan şimdi kahvemi yaptım içip spor yapıcam sabah hava çok güzeldi kapıya çıktım biraz kapıda gören ne kadar zayıflamışsın falan dediler hep hemde kaç kişi yengemi kaç gündür görmemiştim bir süzüyordu anlatamam içimden dedim tartıda eksi yok ama demek sıkılaşmışımm
Bazı insanlar fark etseler bile fesatlıklarından yorum yapmazlarBirilerının fark etmesı süper dımı :)bende cuma gunu yıgenımı gezdırıyordum gecen bana sen kılo vermezsın versende alırsın vs dıyen kız bana aaaaa zayıflamıssın dedı o sırafa benı daha eskı tanıyan bır abla baya vermıssın gobek falan dedı bende şu arkadas bana 2 gun once neler dedı kendı poposuna bakmadan sımdı zayıfladın dıyor 2 gunde vermedim kilo dedim ama o gun baya boldu ustundekiler dedi he he dedim guldum ama abla cok iyisin 5 kilo daha versen yeter dedi 10 vermem lazim dedim bazi insanlar anlamıyor gıbı yapıyor bal gıbı farkı anlıyolar ben artık kafama takmıyorım guluyorum guzel art nıyetsız konusana tsk ederım dınlerım
Maşallah ne beceriklisin tatlım
Kız şu rakamlara takılma diyom sana
Zaten fazla kilon yok
Sıkılaşıncada olduğundan zayıf görünüyosundur
Teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?