💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugunku menum
Sabah :1 fincan kahve,1 avuc uzum
Oglen: 1 kase yogurt ,1 domates,1 biber,3 dilim peynir
Ara: 1 fincan kahve 6-7 tane kuru hurma
Aksam:1 ince dilim borek,1 domates ve 2 yaprak marul, 1 kase yogurt, 1 avuc uzum ,Birazda tursu
Aksami karistirdim:)

Slm kzlar
bugun yine kahvaltıya kaynvalidemdeydim oyuzden gec oldu :-( yarnda caarrm diyo yok diyorum ben kendim hazrlarm yok anlamyo yaaa simdi anlatsam cok uzun surucek oyuzden özet gecym daha once beraber iyiyoduk yemekleri ayrdk snradan bazi problemlerden dolayi ve hep gec hazrlyo aksam yemegini falnda aradada hazrlamyodu ben isten gelince mutfaga griyodu bizim yemek yememiz 10 oluodu bebeğim olduktan sonra dhzenimi kurdum kendime simdide bir arada yiyelim diye yine alttan alttan sinyal veriyo pazara ckarkn ben balk aln alması sizden yspmasi bnden diyo biz yemiyoruz kzarms bslk diyorum prasa alcanmi am bikilo ben yaparm yeriz beraber diyo yok yumurta alcanzmi bide com ilgnc bi kadn yaa caktrmadan gidip gelip aldgm posetlere bakyo bende istemedogim icin gecistriyorum duymamazlktan geliyorum ayyy ama sinir oluyorum yaaa

Valla işin zor ben iki. Gündür sinirden diyette gitti):

Bizim yemek içmek bir ama oda aynı yukardan bişey almama aşağıya hiç gönlü olmuyor ama ben cıkartıyım sorun yok sırf tüpü bitmesin diye aşagıdaki yaptırmak istiyo kızartma falan vb. Benimde eşim alısverıs yapınca ağzımı yoklar ne var ne yok diye ah ah anlatsam yaptıklarını roman olur

Yeşilçay sanmam kabızlık yapsın ben yıllardır bu sıkıntıyı çekerım yeşil çayın olumsuz etkısını gormedım
ne bileyim ben de yeşilçaya yordum vallahi kızlar o yüzden içemedim bugün adet şişliğide var çatlicak gibiydim zatendedim bugün içmeyim ara vereyim biraz

Lapa sonucun nasıl çıktı cnm
Bugün bildirim yaptınmı hatırlayamadım

Çiğ köfteyi arada yiyebiliriz öğlen Yemen iyi olmuş
Ama ayranla, kola olmaz
zuhal abla cım lapa yı tam yapamadım akşam 8 de az balık yedim ekmeksiz zaten sabahta nesfit sütle yemiştim 200 gram gitmiş sadece ama abla cım siz benim idoulümsünüz asla pes etmicem gramlada olsa vericem bu kiloları abla cım sizden daha önce izin almıştım cumaları sadece kilo bildirimi yapmak sık tartılmak motivasyonumu bozuyor diye sizde izin vermiştiniz abla cım☺

ne bileyim ben de yeşilçaya yordum vallahi kızlar o yüzden içemedim bugün adet şişliğide var çatlicak gibiydim zatendedim bugün içmeyim ara vereyim biraz

Senı çok iyi anlıyorum ben de çok yasıyorum bu sıkıntıyı doğadan karışık bitki çayı içiyorum bazen işe yarıyor üst üstte içince onada alışıyorum :)

Senı çok iyi anlıyorum ben de çok yasıyorum bu sıkıntıyı doğadan karışık bitki çayı içiyorum bazen işe yarıyor üst üstte içince onada alışıyorum :)
ya ben saraçoğlundan dinledim birebir tv deydi karışık bitki çaylarını kesinlikle önermiyorum hangisini içmek istiyorsanız onu sade tek olarak için dedi bende o yüzden hep sade ne içeceksem onu içiyorum

ya ben saraçoğlundan dinledim birebir tv deydi karışık bitki çaylarını kesinlikle önermiyorum hangisini içmek istiyorsanız onu sade tek olarak için dedi bende o yüzden hep sade ne içeceksem onu içiyorum
Katılıyotum. Çnkü biri diğerinin etkisini de azaltır. Belki karışınxa bilinmeyen bir etki çıkar. Düşünsene sarı ile kırmızı karışınca başka renk olan turuncu çıkıyor :)

Maşallah. Valla süpersin . Sade kahveye alışınca hak vereceksin. Diyet olmasa yanında bitterle de süper oluyo. Şekersiz ama çikolatalı :)

Arada bitter alıyorum kahvenın yanına ama çıkolata pek sevmıyorum :) bir parçanın yarısı anca mecbur alısıcam çunku kahveyı çok severım hergun içiyorum içmedıgım gün nadırdır

Katılıyotum. Çnkü biri diğerinin etkisini de azaltır. Belki karışınxa bilinmeyen bir etki çıkar. Düşünsene sarı ile kırmızı karışınca başka renk olan turuncu çıkıyor :)
harikasınnnçözümlemen muhteşemmm canım ya adam şey diyordu böbreği yorar kimisi kemik erimesi yapıyor falan diyordu gece saat 2 gibi falandı hatta tekrara denk gelmiştim bende form çayının karışığını içiyordum ilk diyete başladığım zamandı paketiyle atmıştım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…