💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Arada tek parça ye paket degıl ama bende kızartma yıyınce mutluluk hormonlarım harekete geçiyor

Yok yaa işin esprisi bi yana ama tatlıyı severim sütlü tatlılar ve bitter tercihim. Ama valla Allah razı olsun yemiş kadar keyif aldım.

zuhal abla okusun bunlarıda bakalım öyle keyif alıcan mı

Aşkol yaaaa bak yazarken bile yüzümde gülümseme ... bazen hayaller gerçeklerinden daha güzel olabiliyo. Bu da bana yetiyo

Anaokulu çocukları gıbıyız yaramazlık yapmaya hazır bırbırımızı ayartıyoruz perşembede korkularımızı yazarız
Ayyyyy şu an en büyük korkum ile başlayana kadar zayıflayamayıp günlerce kilo mevzuunun yapılması... ayyyy ... tatlı iyiydi ya boşver korkuları. Bu arada bi sır vereyim mi. Beni öyle bir tek parça çikolata kesmez hatta dişimin kovuğuna gitmez. Boşuna mı aldım hamikeyken 30 kg. Çok canım istemiyo Allahtan.

Banada herseyden ye ama az ye dıyolar ben yapamıyorum ılla abartcam o yızden ıyıkı sevmıyorum çıkolata falan bende ya çıkarıcam hayatımdan yada canım ıstedıgı kadar yıcem :) o yzuden en ıyısı çıkartmak

Selam
sabah
1 parca otlu birek 1/5 simit 1 2 dilm peynir 1 kase specialk lı sut

Ara 1 muz 1 br sut

Öğlen 2 kabak haslama azicik yagli ve tuzku bol baharatlı,3 kasik yogurt,

ara latte kahve

Akşam 1 kase mercimek çorbası,1 kase sütlü çorba (erişteli),bol salata

TE="EMELinEMELi, post: 43584987, member: 692722"]Kizlar bugun tahlil yaptirdim temiz cikti bi ilac verdi bas donmesi icin.

Eve geldik bi usune tum eklemlerim agrimaya basladi 6-7 saattir uyuyormusum bebegi emzirip yatmisim yeni gozumu actim biraz meyve yedim ama cok bitknim yarn grsrxz[/QUOTE

Geçmiş olsun canım

Kizlar bugun tahlil yaptirdim temiz cikti bi ilac verdi bas donmesi icin.

Eve geldik bi usune tum eklemlerim agrimaya basladi 6-7 saattir uyuyormusum bebegi emzirip yatmisim yeni gozumu actim biraz meyve yedim ama cok bitknim yarn grsrxz
Sevındım canım ıyı çıkmasına iyi bak kendine iyi geceler

Aynen :))

Şu anda kendimi gördüm sende aynı faturayı bizde ödüyoruz ihtiyaç az cok alıyoruz ama genede yaranamıyoruz sankı hiç bir şey yapmamışoz gibi benimde eşim bişey alsın benmi aldırdım diye inceler ağzımdan laf almaya çalışır işin zor valla

Birgulcum ne oldu ya sen cok iyi gidiyordun
Blmyrm ki cananim ilk kz bu kdr saldm kndmi ndnse. Iyi de hsstmiorum sebepsiz. Tarti da haliyle arti gosterio. Regl donemlerm enuz duzene otrmadgi icn ondan mi kaynaklanio kestiremiorum. Spor da yapamiorm. Ole bi tuhafim kuzum ya. Tez zamanda gecer insallah.

Kizlar bugun tahlil yaptirdim temiz cikti bi ilac verdi bas donmesi icin.

Eve geldik bi usune tum eklemlerim agrimaya basladi 6-7 saattir uyuyormusum bebegi emzirip yatmisim yeni gozumu actim biraz meyve yedim ama cok bitknim yarn grsrxz
Canimcim tahlillerinn temz cikmasna cook sevndm. Hadi toparlan da don aramiza:) hos bn de kopuhum brzcik bu ara ama olsn ugradgmda da gozm sni ario:)

Ay bu kaynanalr huzur varken ndn sorun cikartr ki. Gecenlerde yazmstm hatrlarainz belki ablamn kayinvalidesi vefat etti. Ama o kdr ii niyetli o kdr tatli bi insandi ki hepimizi yasa bogdu. Insan dedign gormce de olsa kaynana da (ki bi gun bzler de olucaz ya da belki oyleyiz bile) guzel seyler birakmali hayatta. Su dunyada hzuurdan guzel bi duygu olabilr mi? Allah hepsine akil fikir versin. Huzur vermiyorlarsa da var olan huzurundan etmesinler insani. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…