💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Arada bitter alıyorum kahvenın yanına ama çıkolata pek sevmıyorum :) bir parçanın yarısı anca mecbur alısıcam çunku kahveyı çok severım hergun içiyorum içmedıgım gün nadırdır
canım kahvede kabız yapıyor ben spordan önce içmeyi alışkanlık haline getirdim 10 gündür insnı kendine getiriyor diye içiyordum içmeyi sıklaştırdığımdan beri kabızlık çekiyrum bugün içmedim bir süre daha da içmicem

Hepsı ayrı bişey söyluyor ben form karısık bıtkı çayını içiyorum ara vere vere içiyorum ama yeşil çayı tek içiyorum aktardan alıp kendım demlıyorum lıpton sallama aldım tadı yok

Arada bitter alıyorum kahvenın yanına ama çıkolata pek sevmıyorum :) bir parçanın yarısı anca mecbur alısıcam çunku kahveyı çok severım hergun içiyorum içmedıgım gün nadırdır
Offff çikolata sevilmez mi . Kahveyi evde çok içmiyorum anca işyerinde içiyorum. Arkadaşlar ısmarlarken bile bilirler çikolataları yoksa sipariş verirler

Hepsı ayrı bişey söyluyor ben form karısık bıtkı çayını içiyorum ara vere vere içiyorum ama yeşil çayı tek içiyorum aktardan alıp kendım demlıyorum lıpton sallama aldım tadı yok
Liptonun sallama yeşil çayıb içimi pek güzel değil ama doğadan fena değil

Offff çikolata sevilmez mi . Kahveyi evde çok içmiyorum anca işyerinde içiyorum. Arkadaşlar ısmarlarken bile bilirler çikolataları yoksa sipariş verirler
sevilmez canım sevilmez yeyince noluyor sanki spor yaparakta mutluluk hormonu salgılanıyor öyle salgılayınn

Ben kahve ıcmesemde kabız oluyorum bende spor oncesı ıcıyodum spordan yarım saat ıcınce sporda daha çok yağ yakıyormus denemedıgımız şey kalamadı zaten

Ben kahve ıcmesemde kabız oluyorum bende spor oncesı ıcıyodum spordan yarım saat ıcınce sporda daha çok yağ yakıyormus denemedıgımız şey kalamadı zaten
canım yağ yakımından değilde insan daha dinamik oluyor o yüzden içerim ama ara vericem kesin yani çünkü 3 gündür mahfoldumm

Iyiki ozet gecmisim bide anlatsam siz düşünün yani neyse menumu veriyim

Sabah 12:00
1h.yumurta
Salatalık
Domades
Peynirli tursu küçük
Siyah cay
2dlm cavdar ekmegi

18:00
Haşlanmış karnıbahar yogurtlu
(p.biber 1ck kekik 1ck limon yarm)
2haslanms but

20:00
1kase yoğurt

22:20
2avuc beyaz leblebi

Su 1.5litre

Sütlü tatlıları severım bide çıkolata sevseydım halım duman olurdu sadece yıyerek 81 gordum çıkolatayla 100 gorurdum bir ara badem şekeri alıyodum yanına onu çıkarttım hayatımdan ayy sütlü revanı olsa yerdık kahve yanına tabı 58 olursam belkı ısmarlarım kendıme önce haketmem lazım dimi

sevilmez canım sevilmez yeyince noluyor sanki spor yaparakta mutluluk hormonu salgılanıyor öyle salgılayınn
Sevilir sevilir valla sevilir hem bitterin kalorisi de az. Tamam şimdi yeniyorum ama aklımdan da çıkmıyor :)) spor onun kadar salgılamıyo valla

Sevilir sevilir valla sevilir hem bitterin kalorisi de az. Tamam şimdi yeniyorum ama aklımdan da çıkmıyor :)) spor onun kadar salgılamıyo valla
ağzına biber sürücem senin bide açık açık söylüyorr bari itiraf etmeee

Ayy aynn yaaa ayni durumdaym yinede solediklerini aldrdm esime zaten faturalarni faln biz oduyoruz ama hala doymuyo gözü inceliyo herseyi biz birsey iyelim onu soluyo biz markt alsverisi yapalm sen kendine al bitek diyo esim birsey alyo bana hemn surat asyo ayyy anlatsam cok acayip yaaa

Kazandibi de olabilir. Hahhaaahhhaaaa düşüncesi bile açlığımı bastırdı :) bak yemeden bile mutlu oldum asya_01 . Hale bak ya tatlının tadı değil adı bile mutlu eder oldu. Offff offff efkar bastı

zuhal abla okusun bunlarıda bakalım öyle keyif alıcan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…