canım kahvede kabız yapıyor ben spordan önce içmeyi alışkanlık haline getirdim 10 gündür insnı kendine getiriyor diye içiyordum içmeyi sıklaştırdığımdan beri kabızlık çekiyrum bugün içmedim bir süre daha da içmicemArada bitter alıyorum kahvenın yanına ama çıkolata pek sevmıyorum :) bir parçanın yarısı anca mecbur alısıcam çunku kahveyı çok severım hergun içiyorum içmedıgım gün nadırdır
harikasınnnçözümlemen muhteşemmm canım ya adam şey diyordu böbreği yorar kimisi kemik erimesi yapıyor falan diyordu gece saat 2 gibi falandı hatta tekrara denk gelmiştim bende form çayının karışığını içiyordum ilk diyete başladığım zamandı paketiyle atmıştım o zaman
Offff çikolata sevilmez mi . Kahveyi evde çok içmiyorum anca işyerinde içiyorum. Arkadaşlar ısmarlarken bile bilirler çikolataları yoksa sipariş verirlerArada bitter alıyorum kahvenın yanına ama çıkolata pek sevmıyorum :) bir parçanın yarısı anca mecbur alısıcam çunku kahveyı çok severım hergun içiyorum içmedıgım gün nadırdır
Liptonun sallama yeşil çayıb içimi pek güzel değil ama doğadan fena değilHepsı ayrı bişey söyluyor ben form karısık bıtkı çayını içiyorum ara vere vere içiyorum ama yeşil çayı tek içiyorum aktardan alıp kendım demlıyorum lıpton sallama aldım tadı yok
sevilmez canım sevilmez yeyince noluyor sanki spor yaparakta mutluluk hormonu salgılanıyor öyle salgılayınnOffff çikolata sevilmez mi . Kahveyi evde çok içmiyorum anca işyerinde içiyorum. Arkadaşlar ısmarlarken bile bilirler çikolataları yoksa sipariş verirler
canım kahvede kabız yapıyor ben spordan önce içmeyi alışkanlık haline getirdim 10 gündür insnı kendine getiriyor diye içiyordum içmeyi sıklaştırdığımdan beri kabızlık çekiyrum bugün içmedim bir süre daha da içmicem
canım yağ yakımından değilde insan daha dinamik oluyor o yüzden içerim ama ara vericem kesin yani çünkü 3 gündür mahfoldummBen kahve ıcmesemde kabız oluyorumbende spor oncesı ıcıyodum spordan yarım saat ıcınce sporda daha çok yağ yakıyormus denemedıgımız şey kalamadı zaten
Offff çikolata sevilmez mi . Kahveyi evde çok içmiyorum anca işyerinde içiyorum. Arkadaşlar ısmarlarken bile bilirler çikolataları yoksa sipariş verirler
canım yağ yakımından değilde insan daha dinamik oluyor o yüzden içerim ama ara vericem kesin yani çünkü 3 gündür mahfoldumm
Sevilir sevilir valla sevilir hem bitterin kalorisi de az. Tamam şimdi yeniyorum ama aklımdan da çıkmıyor :)) spor onun kadar salgılamıyo vallasevilmez canım sevilmez yeyince noluyor sanki spor yaparakta mutluluk hormonu salgılanıyor öyle salgılayınn
ağzına biber sürücem senin bide açık açık söylüyorrSevilir sevilir valla sevilir hem bitterin kalorisi de az. Tamam şimdi yeniyorum ama aklımdan da çıkmıyor :)) spor onun kadar salgılamıyo valla
Ayy aynn yaaa ayni durumdaym yinede solediklerini aldrdm esime zaten faturalarni faln biz oduyoruz ama hala doymuyo gözü inceliyo herseyi biz birsey iyelim onu soluyo biz markt alsverisi yapalm sen kendine al bitek diyo esim birsey alyo bana hemn surat asyo ayyy anlatsam cok acayip yaaaBizim yemek içmek bir ama oda aynı yukardan bişey almama aşağıya hiç gönlü olmuyor ama ben cıkartıyım sorun yok sırf tüpü bitmesin diye aşagıdaki yaptırmak istiyo kızartma falan vb. Benimde eşim alısverıs yapınca ağzımı yoklar ne var ne yok diye ah ah anlatsam yaptıklarını roman olur
Sütlü tatlıları severım bide çıkolata sevseydım halım duman olurdu sadece yıyerek 81 gordum çıkolatayla 100 gorurdum bir ara badem şekeri alıyodum yanına onu çıkarttım hayatımdan ayy sütlü revanı olsa yerdık kahve yanına tabı 58 olursam belkı ısmarlarım kendıme önce haketmem lazım dimi
o da iyi
Sevilir sevilir valla sevilir hem bitterin kalorisi de az. Tamam şimdi yeniyorum ama aklımdan da çıkmıyor :)) spor onun kadar salgılamıyo valla
zuhal abla okusun bunlarıda bakalım öyle keyif alıcan mıKazandibi de olabilir. Hahhaaahhhaaaa düşüncesi bile açlığımı bastırdı :) bak yemeden bile mutlu oldumasya_01 . Hale bak ya tatlının tadı değil adı bile mutlu eder oldu. Offff offff efkar bastı
ağzına biber sürücem senin bide açık açık söylüyorrbari itiraf etmeee
zuhal abla okusun bunlarıda bakalım öyle keyif alıcan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?