💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin.

Hala basim donuyorrr.

Hatice hosgeldin.kaldigin yerden devam :)

Birgul canimsin yaaa valla bak bende sen ve mugeye ayri bi sempati duyuyorum.gizlerim hep sizi ariyor.ayni sekilde canan zuhal abla ve ozlemi (bacagi nolduysa?)

Hadi bakalim saglikli guzel bir gun olsun insallah...

Gunaydin emelll dikkat et kendine neden olabilirmis neden dedi dr

Bisey yok dedi yaaa 4 tup kan aldirdi herseye bakildi ama temiz dedi.

Bol sivi al dedi (ki ben en az 2 lt su iciyorum) bi ilac verdi bas donmesini kessin diye.

Suan o kadar donuyor kiii ben vitaminsiz mi kaldim dedim.ama normal cikmis.

Bisey yok dedi yaaa 4 tup kan aldirdi herseye bakildi ama temiz dedi.

Bol sivi al dedi (ki ben en az 2 lt su iciyorum) bi ilac verdi bas donmesini kessin diye.

Suan o kadar donuyor kiii ben vitaminsiz mi kaldim dedim.ama normal cikmis.
Allah allah enteresan ama yani nedensiz donmesi allah sifa versin canım insallahh

hosbuldum sagolasin gecmis olsun sanada tam ne oldugunu anlamadim ama rahatsizsin sanirim..

Günaydın kızlar

Emelim kulağında bi Problem varmı acaba
Baş dönmesi ondanda olabilir

Birgül bence kilolar azaldıkça sende rehavete girdin
İyi hissetmemenin nedeni hem diyetini hem sporunu yapmadığın için huzursuz oluyorsun

Mügecim ne sen sor ne ben söyliyim
Benim detoks yalan oldu akşam açlıktan çok fena başım ağrıdı. Herzaman olmuyo ama bazen çok kötü oluyor
O yüzden bişeyler atıştırdım
Sonrasındada tabiki kötü hissettim

Kızlar ben bikaç hafta sizden izin istiyorum
Menü ve Kilo paylaşmıcam
Son zamanlarda kendime çok yükleniyorum buda daha çok patlamalara sebep oluyor
Ben yavaş yavaş ilerlemek istiyorum
Bi normal düzenimi oturtayım
Sonra tekrar başlarım bildirimlere

Orta halli bi ilskmz var kilolarla:)) cuma 81.7ydim iste. Sen ara. Erdgnde kacti htrlamiorm tbiki:) sende ne var ne yok:)
Himm bnde haturlamiyorum.. gidiyosa vardir gelismee.. benm de ayni kilolarla ya 75 te kaldm 75 te geldm geri yani ins tekrar vericem bu 1 hafta 2 kilo hedefim insallah ya da 1. Yani mutlaka gitmeli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…