💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Himm yine gel ya burdasin dmi zuhal abla. Arayi acma :) şunu anladm yedklerini yazmak cok iyi oluyor planlama daha iyi oluyor yoksa belli belirsiz yemekle gitmiyor 1 aylik tatilden sora bende basladim iste. Ama insan vucudu rahat birakmak istiyo arada

Burdayım cnm biyere gitmiyom

Tmm ablacim ama bizi ihmal etmicen deme haklisin bence de çok yuklendn kendine

Dikkat et kendine

Günaydın ablacım. Dikkat et kendine o zaman. :)

Bisey yok dedi yaaa 4 tup kan aldirdi herseye bakildi ama temiz dedi.

Bol sivi al dedi (ki ben en az 2 lt su iciyorum) bi ilac verdi bas donmesini kessin diye.

Suan o kadar donuyor kiii ben vitaminsiz mi kaldim dedim.ama normal cikmis.
Bi kere bnm olmstu yataktan klkamamstm ne illet bsey. Gcms olsn cnm dinlen sen gecer insallh cabycsk

Selam fıstıklar

Kızlar gelmicem demedimki tek menü Kilo paylaşmıcam dedim

Haaa benden kurtulcaksınız diye sevindiydiniz demiiii
Hiç kurtuluşunuz yok gözüm üstünüzde

Hoca misali
Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın

selam kızlar kaç yıldır uğrasıyorum kilo vermek için bir türlü ne yemem konusunda hiçbiseyi ayarlayamıyorum...sabah 8 aksam 5..sabah kahvaltı oğle yemeğimi hep geçiştiriyorum.aksam olunca ne bulduysam artık..ayrıyeten 1 yaşında bebeğim var emziriyorum..su içmek nedense aklımada gelmez,,..eşimle bile aramız acılıyo zaman zaman...bilmiyorum benide aranıza alırmısınız

SensiZ tadi olmaz pek buraların hem biz irade konusunda yakinindan bile gecemeyiz ben daha 3 aydir burdayim smdiden 1 ayi boş gecirdim

Slm cnm
Diyet gruplarında c
Cuma zayıflama yarışmasına katılırsan eminim daha disiplinli şekilde hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…